AANBIEDING VAN DE WEEK
Voordelen
 • 00

  Dag.

 • 00

  Uren

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE WEEK
Trustpilot

Filter koffiezetapparaten

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

De prijzen voor De’Longhi koffiemachines lopen sterk uiteen. Wat zijn hun belangrijkste verschillen?

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af van de functies die de machine heeft, het gebruiksgemak en natuurlijk het bouwjaar. Hoe moderner de machine is, hoe meer ze aangepast is aan de verschillende behoeften van de klanten en hoe eenvoudiger ze te gebruiken en te onderhouden is. Zo zullen koffiemachine modellen met een handmatige melkopschuimer altijd goedkoper zijn dan die met geïntegreerde melksystemen. Tegelijk moet vermeld worden dat het tijd en vaardigheid vergt om met een handmatige melkopschuimer het perfecte melkschuim te maken, terwijl het automatische melksysteem alles voor u doet en de perfecte koffiedrank met melk in slechts enkele seconden maakt. Bij het kiezen van een koffiemachine merkt u dat sommige met verschillende knoppen worden bediend, terwijl andere een kleurrijk touchscherm hebben. Om te ontkalken heeft u bij sommige koffiemachines iedere keer instructies nodig, terwijl u het bij andere kent nadat u het één keer heeft uitgevoerd. Omdat klanten koffiemachines kopen voor meer dan een jaar, raden we altijd aan niet alleen naar de prijs van de koffiemachine te kijken, maar ook naar het feit dat hij prettig en gemakkelijk te bedienen is voor elk lid van het gezin of bedrijf.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om een De’Longhi koffiemachine te kiezen?

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt is, kunnen we zeggen dat het betrouwbaar is en geliefd bij klanten. De nieuwste koffiemachines van dit merk zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik en de kwaliteit en verscheidenheid van de dranken maakt zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers blij. Het exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem, de roestvrijstalen afwerking die overheerst in de topmodellen en de kleurrijke touchschermen of zelfs de verschillende koffiebonenreservoirs, garanderen dat u een moderne en betrouwbare koffiemachine in huis haalt. Als u echter twijfelt over welk model koffiemachine voor u het meest geschikt is, helpen de verkoopmedewerkers u graag bij uw keuze. Een koffiezetapparaat koopt u tenslotte voor meer dan een jaar.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt het De’Longhi systeem LatteCrema voor het maken van koffiedranken op basis van melk uniek?

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of koude melkschuim opschuimen met een verschillende dikte, wat de mogelijkheid biedt om verschillende soorten koffie met melk te maken. Bovendien kan het melkreservoir in de koelkast worden bewaard en kan de koude melk net voor het opschuimen eruit worden gehaald. Bij sommige De'Longhi modellen zijn de melkreservoirs thermisch geïsoleerd. Door dit type koffiemachine te kiezen, bent u er zeker van dat de melk zelfs 5-6 uur koud blijft.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de markt. En ook al werden de automatische koffiemachines pas in 2003 geproduceerd, de jarenlange ervaring en kennis heeft ervoor gezorgd dat ze hun weg naar het leven van de klanten hebben gevonden. Bovendien is het merk De'Longhi actief in de media, dus als klanten deze naam vaak zien adverteren, herkennen ze hem natuurlijk ook in de winkels. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om een goede naam hoog te houden, dus in de loop der jaren heeft deze fabrikant van koffiemachines bewezen betrouwbaar te zijn en zich te richten op de behoeften van de klant.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Filterkoffiemachines zijn weer een trend aan het worden waarmee u kunt genieten van kwaliteitskoffie zonder koffiedik. Deze machines worden ook wel druppelkoffiemachines genoemd vanwege hun werkingsprincipe. Terwijl het hete water door de koffiebak druppelt, neemt dit het aroma op. Met dergelijke filterkoffiemachines kunt u elke voorgemalen koffie gebruiken die u maar wilt. Bedenk wel dat de smaak van koffie afhangt van de kwaliteit en de versheid van de bonen. Houd er rekening mee dat deze koffiemachines meer tijd nodig hebben om koffie te maken, maar ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn licht en gemakkelijk te verplaatsen en u kunt er een grote hoeveelheid koffie per keer mee zetten zodat het hele gezin genoeg heeft voor het ontbijt. Met onze filterkoffiemachines kunt u genieten van de echte smaak van koffie. Afhankelijk van uw behoeften kunt u de gewenste grootte, capaciteit en ontwerp van de koffiemachine kiezen.

Meer informatie