APRIL TOPPER 
Trustpilot

Nespresso machines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over Nespresso machines

Dankzij gepatenteerde technologie en een druksysteem van 19 bar zorgen Nespresso machines ervoor dat elk gewenst kenmerk van uw favoriete koffie vakkundig wordt geëxtraheerd, wat resulteert in een opmerkelijk kopje koffie, allemaal binnen handbereik. Ervaar de perfecte balans tussen gebruiksgemak en kwaliteit met Nespresso®!

Populaire modellen Nespresso apparaten

De modellen van Nespresso apparaten omvatten een groot aantal opties, die voldoen aan verschillende voorkeuren en zetbehoeften. Van slanke en compacte modellen die ideaal zijn voor kleine ruimtes tot veelzijdige machines met de optie om dranken op basis van melk te bereiden.

Nespresso Essenza Mini

De Nespresso Essenza Mini is een kleine, maar zeer krachtige pod-koffiemachine, perfect voor liefhebbers van zwarte koffie. De machine wordt gekenmerkt door een eenvoudige bediening en zet bijzonder snel espresso of espresso lungo. Het moderne ontwerp van een Nespresso Essenza Mini machine past perfect in elk interieur en het formaat bespaart ruimte in de keuken. Het onderhoud is een fluitje van een cent dankzij de onderdelen van vaatwasmachinebestendig plastic. Nespresso biedt een grote verscheidenheid aan koffiepods voor deze machine, waarmee zowel traditionele espressoliefhebbers als echte koffiekenners tevreden zijn.

Nespresso Lattissima

De Nespresso Lattissima machine heeft de markt voor koffiecupmachines gerevolutioneerd met zijn geïntegreerde melksysteem voor het opschuimen van verse melk.

De eenvoudige bediening wordt aangestuurd door drie verlichte knoppen voor espresso, espresso lungo en dranken op basis van melk. Het innovatieve cappuccinosysteem maakt perfect melkschuim en geeft aan wanneer het melkreservoir leeg is. De Nespresso Lattissima One De pod-koffiemachine gebruikt een druk van 19 bar om koffie te bereiden en is verrassend gemakkelijk te onderhouden dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen en een ingebouwd afvalbakje voor gebruikte pods met een capaciteit van maximaal 11 pods. Dit Nespresso apparaat met melkopschuimer is perfect voor iedereen die hoge kwaliteit en precisie vereist bij het zetten van koffie, of voor mensen met een zeer drukke levensstijl.

Nespresso Citiz

De Nespresso Citiz machine omvat twee modellen: één met een melkreservoir en één zonder. Beide machines hebben twee knoppen om de koffiedoorstroom te regelen en een snel waterverwarmingssysteem van 25 seconden. De klassieke Citiz Nespresso machine is het meest geschikt voor zwarte koffie, terwijl de Nespresso Citiz & Milk gemaakt is voor liefhebbers van koffie op basis van melk. Ondanks het compacte formaat is deze laatste uitgerust met een groot melkreservoir en een waterreservoir van 1 liter. Dit Nespresso koffiezetapparaat is ideaal voor wie op zoek is naar een compacte machine, maar toch wil genieten van verschillende koffierecepten, inclusief dranken op basis van melk.

Nespresso Inissia

Het compacte Nespresso Inissia apparaat is perfect voor kleinere keukens. Het is ook in slechts 25 seconden opgewarmd! Hoewel het apparaat geen dranken op basis van melk bereidt, kunnen gebruikers dankzij het ruime aanbod Nespresso pods toch van verschillende smaken genieten. Bovendien beschikt het apparaat over een energiebesparende modus: deze wordt automatisch geactiveerd na 9 minuten inactiviteit.

Nespresso Pixie

De Nespresso Pixie machine combineert een industrieel ontwerp met kwalitatieve koffie. Het compacte formaat zorgt voor een snelle en eenvoudige bereiding van aromatische espresso met een fluweelzacht crèmelaagje. Dankzij de hogedrukpomp en het snelle opwarmsysteem is de koffie in slechts enkele seconden klaar. Voor maximaal gebruiksgemak is dit Nespresso apparaat ook uitgerust met een automatische uitschakelfunctie.

Advies nodig?

Nespresso koffiezetapparaten zijn het toppunt van gebruiksgemak en tillen uw koffiebeleving naar een hoger niveau. Of u nu op zoek bent naar een snel en eenvoudig zetproces, een ruim assortiment koffiepodsmaken en -intensiteiten, of een elegant en compact ontwerp, met Nespresso machines zit u altijd goed. En vergeet niet dat als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen, onze Coffee Friends adviseurs altijd voor u klaar staan om uw reis naar het perfecte kopje koffie probleemloos en aangenaam te laten verlopen.

Meer informatie