11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Capsulekoffiemachines

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Filter 
Sorteer
Filter 

Getoonde 1-24 resultaten van 58 totale resultaten.

Voortdurend haast, maar wel dol op lekkere koffie? Capsule-koffiezetapparaten bereiden snel en gemakkelijk een kopje smaakvolle koffie. Je doet gewoon een koffiecapsule in het koffiezetapparaat met de gekozen koffiedrank, drukt op de knop en genieten maar. Plastic koffiecapsules zijn klein, goed afgesloten en hebben een deksel van aluminiumfolie. Opgemerkt moet worden dat deze capsules anders zijn dan koffiepads. Een van de belangrijkste verschillen is de manier waarop je ze gebruikt. Capsules werken alleen met hogedrukcapsulemachines. Meestal werken deze capsules in het zogenaamde open of gesloten proces. Bij het open systeem kan de koffiemachine ook andere capsuleproducten gebruiken, aangezien de meeste fabrikanten ze compatibel maken met andere koffiemachines. Gesloten capsules zijn aangepast om alleen in de Nespresso-machines te passen. Deze koffiecapsules zijn een mengsel van een geschikte hoeveelheid gemalen koffie verpakt in een wegwerpverpakking om de juiste sterkte en intensiteit te krijgen van niet alleen zwarte koffie, maar ook perfecte cappuccino’s of lattes. Eén koffiecapsule is bedoeld om één kopje koffie te zetten. Het principe van koffiezetapparaten met capsules is vergelijkbaar met dat van andere koffiezetapparaten: plaats de capsule en druk op de knop om de gekozen drank te bereiden. De koffiecapsule breekt vervolgens en wordt onder druk gezet door heet water, waardoor je een heerlijk, aromatisch bakkie koffie krijgt. Na afloop hoef je de gebruikte capsule alleen nog maar weg te gooien zonder op te ruimen – eenvoudig, handig, snel en lekker. Capsule-koffiezetapparaten zijn meestal klein en compact waardoor ze zeer praktisch zijn en gemakkelijk kunnen worden meegenomen – je kunt ze zelfs op vakantie meenemen. Bovendien is de keuze aan koffiecapsules zo groot dat zelfs de meest kieskeurige koffieliefhebber wel iets vindt dat het proberen waard is. Sommige capsulefabrikanten produceren ook cacao en koude thee capsules. In ons assortiment vind je de meest bekende en beproefde capsule-koffiezetapparaten met NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Nespresso en ILLY-capsulesystemen.

Wat is beter – capsules of een automatisch koffiezetapparaat?

We zeggen altijd - het beste is wat aan je…
Meer informatie

We zeggen altijd - het beste is wat aan je behoeften beantwoordt. Capsulaire koffiemachines hebben hun weg gevonden naar de harten van de klanten vanwege hun uiterst gemakkelijke gebruik en onderhoud. Ook kunnen telkens verschillende soorten koffie gezet worden en neemt de machine zelf heel weinig plaats in beslag. Ze genieten niet alleen thuis de voorkeur, maar ook in buitenhuizen, op reis en in kleine kantoren. Automatische koffiemachines zetten altijd koffie uit versgemalen koffiebonen, zijn krachtiger en hebben meer functies. Ook kan de beslissing beïnvloed worden door het feit dat de prijs van een kop koffie relatief lager is en de variëteit aan dranken en technologieën veel groter is.

Was het nuttig?
Toon minder

Worden oploskoffie en melkpoeder in de capsules gebruikt?

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de…
Meer informatie

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de capsules die bedoeld zijn om zwarte koffie te zetten. Melkdranken daarentegen kunnen wel oploskoffie bevatten, afhankelijk van de fabrikant en de soort koffiedrank.

Was het nuttig?
Toon minder

Is slechts één soort koffiecapsules geschikt voor mijn capsulaire machine?

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende…
Meer informatie

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende fabrikanten en soorten koffiecapsules. Het is belangrijk om op hun vorm te letten. Op de verpakking van de koffiecapsules staat aangegeven voor welk type koffiemachine (Nespresso of Dolce gusto) ze gebruikt kunnen worden. Deze informatie vind je ook naast de productbeschrijving in onze e-shop. Als je twijfelt over je keuze, kun je het altijd aan de winkelbediende vragen en het product kopen dat je nodig hebt.

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kies je een capsulaire machine?

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die…
Meer informatie

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die erin zitten verwerkt. Sommige producenten van capsulaire koffiemachines leggen de nadruk op de kwaliteit van zwarte koffie, andere op het mogelijk maken van een breed scala aan mogelijkheden om koffiedranken te bereiden. Bij de keuze van een koffiezetapparaat is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheid om er de juiste capsules voor te kopen. Het is voorgekomen dat klanten een zeldzamere model capsulaire koffiemachine kochten en dan in de plaatselijke winkels niet de juiste capsules konden vinden. Momenteel bieden we twee soorten capsulaire koffiemachines aan: Dolce Gusto koffiemachines. Ontworpen voor klanten die van smaakvariatie en experimenten houden. Na aankoop van zo'n apparaat kun je zowel zwarte koffiedranken maken, als koffie met melk of zelfs cacao. Deze machines zijn vooral aan te bevelen als er een voorkeur is voor melkdranken, maar er niet genoeg ruimte is om de verse melk koud te houden. Nespresso koffiezetapparaten. Als je voorkeur vooral uitgaat naar espresso en zwarte koffie (tot 120-140 ml), dan is deze keuze iets voor jou. Grote verscheidenheid aan koffiepods, kwaliteitskoffie en koffiemelanges - er zijn geen grenzen aan het proberen. Ben je echter een liefhebber van dranken met melk, dan moet je opletten - sommige systemen in capsulaire machines van het merk Nespresso gebruiken alleen verse melk (geen melkpoeder).

Was het nuttig?
Toon minder