AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
Left time
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE MAAND
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €39 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Capsulekoffiemachines

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Programmeerbare maalduur
Voor
Filter 
Sorteer
Filter 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is beter – capsules of een automatisch koffiezetapparaat?

We zeggen altijd - het beste is wat aan je…
Meer informatie

We zeggen altijd - het beste is wat aan je behoeften beantwoordt. Capsulaire koffiemachines hebben hun weg gevonden naar de harten van de klanten vanwege hun uiterst gemakkelijke gebruik en onderhoud. Ook kunnen telkens verschillende soorten koffie gezet worden en neemt de machine zelf heel weinig plaats in beslag. Ze genieten niet alleen thuis de voorkeur, maar ook in buitenhuizen, op reis en in kleine kantoren. Automatische koffiemachines zetten altijd koffie uit versgemalen koffiebonen, zijn krachtiger en hebben meer functies. Ook kan de beslissing beïnvloed worden door het feit dat de prijs van een kop koffie relatief lager is en de variëteit aan dranken en technologieën veel groter is.

Was het nuttig?
Toon minder

Worden oploskoffie en melkpoeder in de capsules gebruikt?

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de…
Meer informatie

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de capsules die bedoeld zijn om zwarte koffie te zetten. Melkdranken daarentegen kunnen wel oploskoffie bevatten, afhankelijk van de fabrikant en de soort koffiedrank.

Was het nuttig?
Toon minder

Is slechts één soort koffiecapsules geschikt voor mijn capsulaire machine?

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende…
Meer informatie

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende fabrikanten en soorten koffiecapsules. Het is belangrijk om op hun vorm te letten. Op de verpakking van de koffiecapsules staat aangegeven voor welk type koffiemachine (Nespresso of Dolce gusto) ze gebruikt kunnen worden. Deze informatie vind je ook naast de productbeschrijving in onze e-shop. Als je twijfelt over je keuze, kun je het altijd aan de winkelbediende vragen en het product kopen dat je nodig hebt.

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kies je een capsulaire machine?

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die…
Meer informatie

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die erin zitten verwerkt. Sommige producenten van capsulaire koffiemachines leggen de nadruk op de kwaliteit van zwarte koffie, andere op het mogelijk maken van een breed scala aan mogelijkheden om koffiedranken te bereiden. Bij de keuze van een koffiezetapparaat is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheid om er de juiste capsules voor te kopen. Het is voorgekomen dat klanten een zeldzamere model capsulaire koffiemachine kochten en dan in de plaatselijke winkels niet de juiste capsules konden vinden. Momenteel bieden we twee soorten capsulaire koffiemachines aan: Dolce Gusto koffiemachines. Ontworpen voor klanten die van smaakvariatie en experimenten houden. Na aankoop van zo'n apparaat kun je zowel zwarte koffiedranken maken, als koffie met melk of zelfs cacao. Deze machines zijn vooral aan te bevelen als er een voorkeur is voor melkdranken, maar er niet genoeg ruimte is om de verse melk koud te houden. Nespresso koffiezetapparaten. Als je voorkeur vooral uitgaat naar espresso en zwarte koffie (tot 120-140 ml), dan is deze keuze iets voor jou. Grote verscheidenheid aan koffiepods, kwaliteitskoffie en koffiemelanges - er zijn geen grenzen aan het proberen. Ben je echter een liefhebber van dranken met melk, dan moet je opletten - sommige systemen in capsulaire machines van het merk Nespresso gebruiken alleen verse melk (geen melkpoeder).

Was het nuttig?
Toon minder