MEI TOPPER
Trustpilot

Refurbished koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over refurbished koffiemachines

Refurbished koffiemachines zijn zowel duurzaam als budgetvriendelijk. Voordat ze bij de gebruiker terechtkomen, ondergaan ze een langdurig proces dat inspectie, reparaties en kwaliteitscontroles omvat om ervoor te zorgen dat het apparaat aan de hoogste prestatienormen voldoet. Door te kiezen voor een tweedehands koffiemachine kunt u niet alleen genieten van dranken van hoge kwaliteit, maar draagt u ook bij aan de bevordering van milieuvriendelijke consumptiegewoonten.

Soorten refurbished koffiemachines die u in ons assortiment vindt

Refurbished of, in andere woorden, gereviseerde koffiemachines zijn er in verschillende soorten en configuraties. Sommige zijn bedoeld voor thuisgebruik, terwijl andere ontworpen zijn voor grotere bedrijven of caf├ęs. Op basis van de functies die ze bieden, kunt u het apparaat kiezen dat het best bij uw behoeften past:

Tweedehands volautomatische koffiemachine

Bean-to-cup koffiemachines bieden het gemak van een kopje koffie dat met ├ę├ęn druk op de knop gezet wordt en combineren dat met het genot van versgemalen koffiebonen. Of u nu de voorkeur geeft aan een rijke espresso of een schuimige cappuccino, de refurbished volautomatische koffiemachines zorgen ervoor dat elke slok een uitstekende smaak heeft. Ze zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen automatisering, ambachtelijk vakmanschap op het gebied van koffie en een duurzame, milieuvriendelijke benadering van consumptie.

Tweedehands inbouw koffiemachine

Voor mensen die hun koffiemachine perfect in hun keuken willen integreren, zijn de refurbished inbouw koffiemachines een uitstekende keuze. Deze machines zijn ontworpen om direct in uw keukenkastje ge├»nstalleerd te worden, wat een slanke en ruimtebesparende oplossing is. Bovendien kunnen ze een verscheidenheid aan dranken bereiden, van rijke espresso’s tot schuimige lattes, allemaal geserveerd met ├ę├ęn druk op de knop.

Tweedehands espressomachines

Fans van espresso zullen de gebruikte espressomachines zeker waarderen. Deze apparaten bieden een uitstekende balans tussen betaalbaarheid en premium koffie zetten, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor zowel thuisbarista’s als kleine bedrijven. Door voor gereviseerde espressomachines te kiezen, bespaart u geld en draagt u bij aan meer duurzaamheid door een goed gemaakt apparaat een tweede leven te geven. Of u nu een koffieliefhebber bent of een caf├ę-eigenaar, deze machines bieden ongetwijfeld een rendabele en milieuvriendelijke manier om uw favoriete op espresso gebaseerde dranken te bereiden.┬á

Tweedehands horeca koffiemachine

Commerci├źle koffiemachines, of het nu gaat om bean-to-cup of espresso, zijn onmisbaar in de koffie-industrie. Ze vormen het hart van caf├ęs, restaurants en bedrijven die koffie van topkwaliteit serveren. Of het nu gaat om het gebruiksgemak van een bean-to-cup machine of de precisie van een refurbished espressomachine, ze zorgen voor topprestaties en betrouwbaarheid. Bovendien is de keuze voor een refurbished apparaat niet alleen kosteneffectief, maar dient het ook als bewijs van uw inzet voor duurzaamheid.

Waarom is het de moeite waard om voor gereviseerde koffiemachines te kiezen?

Kiezen voor een refurbished koffiemachine is zowel praktisch als duurzaam. In een tijd waarin bewust consumeren steeds belangrijker wordt, biedt de keuze voor een refurbished apparaat vele voordelen

Kosteneffectieve oplossing

Gebruikte koffiemachines bieden aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met gloednieuwe modellen. Door voor een refurbished optie te kiezen, kunt u genieten van de kwaliteit en prestaties van een nieuwe machine tegen een fractie van de prijs. Deze machines zijn meestal het resultaat van retourzendingen, kleine defecten of toonzaalmodellen. Ze zijn stuk voor stuk zorgvuldig nagekeken, gerepareerd en getest om er zeker van te zijn dat ze aan de kwaliteitsnormen van hun gloednieuwe soortgenoten voldoen.

Duurzaamheid

Een refurbished koffiemachine is een milieuvriendelijke keuze. Door voor een refurbished machine te kiezen, helpt u onnodig afval te verminderen. In plaats van bij te dragen aan de groeiende stapel elektronische apparaten die over hun hoogtepunt heen zijn, geeft u een tweede leven aan een koffiemachine die anders op een stortplaats zou zijn beland. Dit draagt bij aan een duurzamere, groenere planeet.

Garantie en kwaliteitswaarborg

Hier bij Coffee Friend worden refurbished producten geleverd met een garantie tot 24 maanden. U kunt met een gerust hart genieten van het feit dat uw koffiemachine beschermd is en dat eventuele problemen worden opgelost. Bovendien worden deze machines uitvoerig getest en gerepareerd in onze geautoriseerde servicecentra, zodat ze in uitstekende staat zijn.

Vindt u niet het model dat bij uw behoeften past?

Refurbished koffiemachines bieden een betaalbare en duurzame manier om van uw favoriete kopje koffie te genieten. Als u het model dat u wilt echter niet kunt vinden, kunt u ook door de algemene categorie koffiemachines bladeren, of de hulp inroepen van de adviseurs van Coffee Friend, die altijd klaar staan om u te helpen de optie te vinden die het best bij u past.

Meer informatie