Gaggia koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
25 artikelen

Over Gaggia koffiemachines

Of u nu wilt genieten van een snel kopje koffie gezet met een bean-to-cup koffiemachine of ambitieuze doelstellingen heeft om een professionele thuisbarista te worden, de Gaggia koffiemachines voldoen ongetwijfeld aan al uw behoeften en verwachtingen.

Hoewel de Gaggia apparaten oorspronkelijk al in de jaren ’50 populair werden in de trendy koffiebars van Rome, Milaan en Londen, bleef het bedrijf zich voortdurend ontwikkelen en begon het in 1977 met de productie van espressomachines voor huishoudelijk gebruik in een poging om mensen thuis van heerlijke koffie te laten genieten. Sindsdien is de sterke passie van het merk voor espresso en de wens om kwaliteitskoffie voor iedereen toegankelijk te maken blijven groeien. Tegenwoordig zijn er talloze espressoapparaten en bean-to-cup modellen van de Gaggia koffiemachines verkrijgbaar. Laten we ze allemaal eens van wat dichterbij bekijken!

Gaggia espressomachine

De Gaggia espressomachines zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities en jarenlange ervaring, en zijn ontworpen om u thuis dagelijks te laten genieten van barista-rituelen. Deze apparaten worden gekenmerkt door hun compacte formaat, en nemen dus niet veel ruimte in beslag in uw keuken, terwijl de onberispelijke prestaties u ongetwijfeld helpen bij het zetten van koffie die net zo lekker is als de koffie die u in uw favoriete café zou krijgen.

Geniet van koffie voor twee

Dankzij het waterreservoir van 2,1 liter kunnen gebruikers grote hoeveelheden koffie zetten zonder het water vaak bij te moeten vullen. Met deze apparaten kunnen gebruikers ook twee espresso’s tegelijk zetten, zonder dat het portafilter iedere keer schoongemaakt en bijgevuld moet worden.

Temperatuurstabiliteit voor een nog fijnere smaak

Om alle smaken die in uw koffiebonen verborgen zitten te behouden, is het belangrijk om een stabiele zettemperatuur te handhaven. Gelukkig zijn de Gaggia espressomachines  uitgerust met professionele zetgroepen en filterhouders van verchroomd messing die tijdens het hele zetproces voor de juiste temperatuur zorgen, wat resulteert in een niet te evenaren koffie-ervaring.

Krachtige prestaties

Voor heerlijke koffie is een hogedrukpomp net zo belangrijk. De Gaggia New Classic espressomachines zijn uitgerust met een pomp van 15 bar, die heet water onder precies de juiste druk door de gemalen koffie stuwt, waardoor er geweldige smaken ontstaan en uw drankje afgewerkt wordt met een heerlijk crèmelaagje.

Hoewel de Gaggia New Classic koffiemachines een zeer populaire keuze zijn onder mensen die op zoek zijn naar een thuisapparaat van topkwaliteit, omvat ons assortiment ook het iets professionelere Gaggia La Dea model. Deze machine is beter geschikt voor kleine bedrijven, zoals boetiekcafés, kiosken en cocktailbars, maar kan ook als huishoudelijk apparaat gebruikt worden. Het La Dea model is duurder dan de New Classic machine, maar dat is geen verrassing gezien de indrukwekkende functies die La Dea biedt.

De Gaggia La Dea pistonmachine heeft een 1,54 inch LCD-kleurenscherm, waarmee gebruikers de zettemperatuur en extractieduur kunnen controleren. Er zijn ook opties waarmee u de automatische startfunctie kunt inschakelen, de watertemperatuur en waterhoeveelheid kunt aanpassen, en een roestvrijstalen stoompijpje kunt gebruiken om perfect melkschuim te maken voor uw drankjes op basis van melk.

Gaggia volautomatische koffiemachine

Wanneer uw zelf gezette koffie net zo lekker smaakt en ruikt als de koffie die u in een Italiaans café zou krijgen, is er maar één optie: een Gaggia volautomatische koffiemachine. Slechts een paar stappen en u kunt genieten van verschillende koffiedranken, aangepast aan uw smaak. De nieuwste technologieën en het unieke ontwerp zorgen samen voor een onvergetelijke koffie-ervaring bij u thuis.

Een uitgebreide selectie koffierecepten

Ons assortiment omvat drie verschillende series Gaggia koffiemachines met modellen die koffie zetten met één druk op de knop. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u genieten van 4 tot 12 verschillende koffierecepten. Elk model is ook uitgerust met een automatisch melksysteem, zodat koffie op basis van melk ook in een paar minuten of minder gezet kan worden. Als u echter liever melk opschuimt met een stoompijpje, of als u latte-kunstwerkjes wilt maken, kijk dan eens naar de Gaggia Accademia koffiemachine: deze beschikt over zowel een geïntegreerd melksysteem als een stoompijpje, zodat u op verschillende manieren dranken op basis van melk kunt bereiden.

Keramische koffiemolen

Elk koffiezetapparaat van Gaggia heeft een keramische koffiemolen, die stil werkt en de beste resultaten in uw kopje levert, terwijl u ook nog steeds dranken kunt bereiden met voorgemalen koffie. Dit biedt meer mogelijkheden en stelt u in staat om een nog groter aantal koffiesmaken te ontdekken.

Eenvoudig te bedienen

Een van de belangrijkste vragen bij het kiezen van een koffiemachine is hoe eenvoudig deze te bedienen is. De Gaggia Magenta en Accademia koffiemachines worden bediend via een intuïtief kleurenscherm. De Gaggia Anima wordt bediend met behulp van knoppen, maar heeft ook een klein scherm waarop de koffie die u heeft geselecteerd, het koffiezetproces en de instellingen die u heeft gekozen, worden weergegeven.

Gaggia koffiemachines reinigen

Om onaangename smaken te voorkomen en de levensduur van uw koffiemachine te verlengen, is het absoluut noodzakelijk om deze regelmatig te reinigen. Om uw Gaggia espressomachine goed schoon te houden, moet u de zeteenheid grondig reinigen door na elk kopje koffie water door het systeem te laten stromen zonder een portafilter te plaatsen. Zorg ervoor dat u het portafilter ook iedere keer schoonmaakt om koffieresten te verwijderen. Als u het stoompijpje gebruikt, laat dan een beetje stoom in een leeg kopje of handdoek ontsnappen na elke hoeveelheid melk die u opschuimt om te voorkomen dat er melkresten achterblijven in het stoompijpje. U moet het melkreservoir ook regelmatig schoonmaken en het koffiedikbakje legen zodra de koffiemachine daarom vraagt.

Af en toe zijn er ook grondige reinigingsprocedures nodig. Wanneer de machine u vraagt om te ontkalken, volg dan de stappen die in de gebruiksaanwijzing staan en vergeet niet om een ontkalker te gebruiken die speciaal voor koffiemachines ontworpen is. Ook het melksysteem moet gereinigd worden: gebruik hiervoor een speciaal reinigingsmiddel voor melksystemen. 

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

De Gaggia koffiemachines zijn ontworpen om de hoogste kwaliteit direct bij u thuis te brengen. Het maakt niet uit of u kiest voor een bean-to-cup model of dat u zichzelf wat barista-vaardigheden wilt aanleren met een espressomachine: het merk Gaggia uit Italië zal u niet teleurstellen. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste Gaggia model voor thuis, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend. Het kiezen van de beste koffiemachine uit zoveel beschikbare opties is tenslotte niet de gemakkelijkste taak!