APRIL TOPPER 
Trustpilot

Gaggia espressomachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over Gaggia espressomachines

De Gaggia espressomachines combineren 80 jaar geschiedenis, traditie en ervaring. Zoals Gaggia het zelf zegt, zijn de espressomachines van het merk perfect voor iedereen die een barista-waardig zetritueel wil ervaren. Dit vereist hoe dan ook aandacht voor detail, precisie en oefening, maar de espressomachine van Gaggia, ontworpen en geproduceerd in Italië, biedt u alles wat u nodig heeft om van dit proces een waar genot te maken.

Gaggia espressomachines voor thuis

De Gaggia Classic koffiemachine staat bekend om het gebruiksgemak, het elegante ontwerp en de uitstekende espresso’s.

Technische kenmerken

Deze premium machine is gemaakt in Italië en zorgt ervoor dat uw koffie wordt gezet met een constante, foutloos stabiele temperatuur tijdens het hele proces. Een krachtige pomp van 15 bar stuwt heet water onder bijzonder hoge druk door de gemalen koffie, waardoor er een heerlijk crèmelaagje op elke espresso wordt gevormd.

Professioneel stoompijpje

Liefhebbers van koffie op basis van melk zullen zeker dol zijn op het professionele stoompijpje van de Gaggia New Classic espressomachine. Als u nog geen ervaren barista bent, kan het moeilijk zijn om bij uw eerste poging echt romig schuim te maken, maar na een paar keer oefenen kunt u gegarandeerd genieten van zachte, zelfgemaakte cappuccino’s – net zoals u die in een Italiaans café zou krijgen.

Stijlvolle accenten die voor comfort zorgen

Alle Gaggia koffiemachines worden gekenmerkt door een opvallend ontwerp: denk aan rechte lijnen, roestvrijstalen details en klassieke kleuren. De espressomachines van het merk hebben vergelijkbare kenmerken, maar ze zijn allemaal ontworpen met het oog op maximaal gebruiksgemak. Met een verbeterde vorm maakt het Gaggia New Classic  model het controleren van het waterniveau veel gemakkelijker, terwijl het lekbakje meer stabiliteit biedt tijdens het hele zetproces. Bovendien is dit model uitgerust met een bekerhouder, zodat u uw kopjes bovenop uw Gaggia pistonmachine kunt bewaren.

Hoewel de meeste Gaggia modellen in ons assortiment ontworpen zijn voor thuisgebruik, kunt u ook kiezen voor de Gaggia La Dea espressomachine die gemaakt is voor professionele barista’s en kleine cafés. Dit model wordt gekenmerkt door hoge prestaties, duurzaamheid en een opvallend ontwerp, dat zeker in de smaak zal vallen bij elke klant.

Dit Gaggia piston espressomachine model heeft een 1,54 inch LCD-kleurenscherm met een groot aantal functies, waaronder het aanpassen van de koffietemperatuur, extractietijd en andere zetinstellingen. Het apparaat heeft ook een PID-temperatuurregelaar en een manometer om de zetdruk te meten, waardoor u het hele proces tot in de kleinste details kunt regelen. Al met al kunnen we gerust zeggen dat deze Gaggia espressomachine de perfecte investering is voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar de allerbeste kwaliteit.

Hulp nodig?

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan espressomachines van verschillende merken met verschillende ontwerpen en functies, dus het is een goed idee om de specificaties van de verschillende modellen te vergelijken zodat u de machine kunt vinden die het beste bij uw behoeften past. Als u meer hulp nodig heeft, kunt u ook altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie