INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Espresso machines en piston koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Wat zijn de regels voor het zetten van koffie met een handmatige espressomachine?

De basis van de handmatige espressomachine is een echte espressodrank van Italiaanse oorsprong. Daarom zijn de belangrijkste regels voor het maken van koffie gebaseerd op de verhoudingen van deze drank. Als u dus wilt weten of uw bereide espressokoffie van topklasse is, weet dan dat u 25ml koffie-extract moet krijgen, dat werd verkregen bij een druk van 8-9 bar in 20-30 seconden. Deze exacte parameters worden beschouwd als klassiek in de koffiewereld. Als u weet dat espresso de basis is voor alle andere koffiedranken en als u eenmaal heeft geleerd hoe u het op de juiste manier bereidt, kunt u verder experimenteren.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat zijn de verschillen tussen handmatige espressomachines?

Handmatige espressomachines zijn ontworpen voor thuisgebruik of professioneel gebruik, d.w.z. voor horecagelegenheden - restaurants, cafés, enz. Als u uw vaardigheden op het gebied van koffiezetten thuis wilt verbeteren, kunt u natuurlijk ook een professioneel model vinden dat geschikt is voor uw huis. Om koffie van goede kwaliteit te zetten, moet u leren hoe u op de juiste manier maalt, perst en het water op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar beneden duwt. Handmatige espressomachine, ontworpen voor thuis, zijn wat vereenvoudigd en hun gebruik verschilt niet veel van een automatische koffiemachine. Maar in tegenstelling tot de automatische koffiemachine vereist deze versgemalen koffie (zo vers mogelijk) en de juiste druk. En door de gewenste waterhoeveelheid voor te programmeren, kunt u het elke keer herhalen met slechts één druk op de knop.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Waarom is het de moeite waard om voor een espresso (handmatige) koffiemachine te kiezen?

Als u nog meer houdt van het proces van koffie zetten dan van de koffie zelf, dan is een handmatige espressomachine iets voor u! Bij het koffiezetten met dit type koffiemachine heeft u de vrijheid om te improviseren en te experimenteren. Om de perfecte koffie te maken moet u echter wel wat moeite doen - u vertrouwd maken met de regels van het koffiezetten, de juiste maalstand van de koffie vinden en uw bekwaamheid testen door de koffie goed te zetten. Dus als u bereid bent meer dan een paar minuten te besteden aan koffie zetten, kies dan gerust uit de categorie (handmatige) espressomachines.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer u naar cafés of bars gaat, ziet u vaak hoe koffie wordt bereid: koffiebonen worden vers gemalen, terwijl het aroma al snel de kamer vult. De gemalen koffie wordt vervolgens toegevoegd aan het filter, samengeperst met een speciaal hulpmiddel, en na enkele ogenblikken kunt u genieten van uw heerlijke kopje koffie. Deze apparaten zijn halfautomatische koffiemachies. Het zijn espressomachines die koffie maken van gemalen bonen. Dergelijke koffiemachines zijn bedoeld voor wie zelf aan de bereiding wil meewerken en de baristakunst wil leren. Koffiebonen moeten worden gemalen voordat u koffie zet. Als u dat niet zelf wilt doen, kies dan voor een halfautomatische koffiemachine die gebruik maakt van koffiepads met al voorgemalen koffie. U kunt ook melk opschuimen met een stoompijpje om koffie met melk te bereiden. Tegelijkertijd is deze machine een stijlvol interieurstuk. Bij het kiezen van een halfautomatisch koffiezetapparaat is het belangrijk om een paar dingen te weten. Als u de functie Steam Espresso op de machine aantreft, betekent dit dat de koffie wordt bereid bij een temperatuur van 100°C en een hoger cafeïnegehalte heeft, evenals een minder intense smaak, en als er Pump Espresso staat, betekent dit dat de koffie wordt bereid bij een hoge druk en een lagere temperatuur van 87-95° C, zodat de koffie een meer uitgesproken aroma heeft. Er wordt ook aangenomen dat koffie zetten met een metalen filter resulteert in een sterkere en lekkerdere drank. Ons assortiment omvat halfautomatische koffiezetapparaten voor cafés, kantoren en voor thuis.

Meer informatie