DeLonghi Dedica

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
8 artikelen

Over De’Longhi Dedica espressomachines

Met de De’Longhi Dedica coffee espressomachine kunt u zich volledig inleven in de barista-ervaring: controle over het zetproces, genieten van het ritueel van koffiezetten en drankjes maken die net zo lekker zijn als de drankjes die in een cafĂ© geserveerd worden.

Eigenschappen van de De’Longhi Dedica espressomachines

Deze espressomachines op instapniveau zijn ontworpen voor beginners die net zijn begonnen met het leren van de kunst van het koffiezetten. Met de De’Longhi Dedica espressomachines, kunt u genieten van zowel zwarte koffiedranken als dranken op basis van melk met melkschuim dat u zelf heeft gemaakt. Hoewel deze machines klein van formaat zijn, zijn ze zeer krachtig en bieden ze veel handige functies, die u hieronder kunt vinden.

Een authentieke barista-ervaring in een compacte behuizing

Hoewel de De’Longhi Dedica espressomachines niet groot zijn (ze zijn slechts 15 cm breed!), zijn deze apparaten echt krachtig. De De’Longhi Dedica Style EC 685 M koffiemachine is uitgerust met thermoblocktechnologie en heeft een pompdruk van 15 bar, zodat u een heerlijke espresso kunt maken met een rijk aroma en een heerlijk crèmelaagje.

Eenvoudig te gebruiken

De De’Longhi Dedica espressomachines worden bediend met drie knoppen op het voorpaneel. Hiermee kunt u gemakkelijk de drankhoeveelheid regelen, de temperatuur van de drank wijzigen of het ontkalkingsprogramma starten wanneer de machine daarom vraagt.

Stoompijpje voor perfect melkschuim

Welke De’Longhi espressomachine voor thuisgebruik u ook kiest, ze zijn allemaal uitgerust met een stoompijpje waarmee u fluweelzacht melkschuim voor uw lattes of cappuccino’s kunt opschuimen. De De’Longhi Dedica koffiemachines vormen hierop zeker geen uitzondering, maar het is de moeite waard om op te merken dat de stoompijpjes van de Dedica en Dedica Arte modellen van elkaar verschillen. De Dedica espressomachines zijn uitgerust met een klassiek stoompijpje, terwijl de De’Longhi Dedica Arte koffiemachine een professioneel stoompijpje heeft, vergelijkbaar met het stoompijpje die barista’s in cafĂ©s gebruiken.

Gebruik gemalen koffie of ESE pads

Deze modellen zijn geclassificeerd als ESE koffiemachines, wat betekent dat u naast gemalen koffie ook ESE pads kunt gebruiken bij het zetten van dranken. Als u echter de voorkeur geeft aan versgemalen koffie, kunt u overwegen om een koffiemolen aan te kopen bij uw espressomachine.

Advies nodig?

Van het hele assortiment De’Longhi koffiemachines, wordt het model Dedica het vaakst gekozen door mensen die thuis van koffie van cafĂ©kwaliteit willen genieten en tegelijkertijd het hele zetproces van begin tot eind willen controleren. Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden in de productbeschrijving, of als u meer wilt weten over de werking, het onderhoud of andere kenmerken van de Dedica koffiemachineserie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend. Zij staan altijd klaar om u professionele hulp te bieden en u te helpen bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor u, uw gezin of uw werkplek.