Philips koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
22 artikelen

Over Philips koffiemachines

De Philips koffiemachines worden gekenmerkt door innovatieve technologische oplossingen, eenvoudige bediening, een mooi ontwerp en veel waar voor uw geld. Deze apparaten zijn ontworpen om aan de persoonlijke smaak van elke koffieliefhebber te voldoen en daarom biedt het merk een selectie van verschillende soorten machines: filter, bean-to-cup en Senseo.

Philips koffiezetapparaat filter

Nog maar enkele decennia geleden waren filterkoffiemachines de populairste huishoudelijke koffiezetapparaten ter wereld. Veel koffiedrinkers geven tegenwoordig nog steeds de voorkeur aan deze eenvoudige, maar allesbehalve middelmatige zetmethode. Als u Ă©Ă©n van hen bent, dan zult u zeker dol zijn op de heerlijke, aromatische filterkoffie die bereid wordt met een Philips filterkoffiezetapparaat.

Koffie gezet met een constante temperatuur. Zelfs het instapmodel van de Philips filterkoffiezetapparaten — die deel uitmaken van de Daily Collection van het bedrijf (zoals het model Philips HD7459/20) — kunnen heerlijke koffie zetten. Dit is in de eerste plaats te danken aan de Aroma Twister technologie. Deze helpt om de instromende koffie gelijkmatig door de kan te laten circuleren, wat resulteert in een perfect consistent aroma — van het eerste tot het laatste kopje.

Eigenschappen die zorgen voor netheid. Alle Philips koffiezetapparaten zijn uitgerust met de druppelstopfunctie, wat betekent dat u op elk moment tijdens het koffiezetten een kopje koffie kunt inschenken, zonder dat u hoeft te wachten tot het koffiezetten klaar is.

Automatische uitschakelfunctie. Om de veiligheid en energie-efficiëntie te garanderen, schakelt het koffiezetapparaat zichzelf uit na 30 minuten inactiviteit na een voltooide koffiezetcyclus.

Een groenere optie. In ons assortiment vindt u de Eco Conscious Edition koffiemachine van Philips: het heeft een op de natuur geĂŻnspireerd ontwerp, warme kleuren, natuurlijke materialen en functies die niet onderdoen voor die van andere modellen. Bovendien is dit Philips koffiezetapparaat gemaakt van 100% biologisch plastic (PP plastic van gecertificeerde biologische oorsprong) en heeft het energiebesparende functies.

Philips koffiemachine met bonen

In ons assortiment vindt u Philips koffiemachines met bonen uit drie verschillende series: de Philips 3200, 2200 en 4300. Al deze modellen zijn uitgerust met een melksysteem, waardoor ze zowel geschikt zijn voor liefhebbers van zwarte koffie als voor degenen die graag experimenteren met dranken op basis van melk. 

Hoogwaardige koffiemolen. De keramische kegelvormige malers waarmee deze apparaten zijn uitgerust zijn bijzonder duurzaam: ze kunnen bonen malen voor wel 20.000 kopjes koffie! U kunt kiezen uit 12 verschillende maalstanden: van zeer fijn tot extreem grof. 

Ideale koffietemperatuur en perfect aroma. De Aroma Extract technologie van Philips koffiemachines is werkelijk uniek: het garandeert een optimaal koffiezetproces en de beste resultaten. Dankzij de Aroma Extract technologie wordt de ideale koffietemperatuur van 90-98 °C aangehouden, terwijl de waterstroom wordt aangepast op een manier die alleen maar kan resulteren in extreem lekkere en aromatische koffie.

My Coffee Choice. Dankzij de My Coffee Choice technologie zal de smaak van uw koffie altijd overeenkomen met uw voorkeuren. Met de Philips LatteGo 3200, of met elk ander model van Philips, kunt u eenvoudig de sterkte van uw koffie aanpassen en de gewenste portiegrootte selecteren.

Philips LatteGo: record-brekend melkopschuimsysteem. Het nieuwe LatteGo melkopschuimsysteem bestaat uit slechts twee onderdelen en bevat helemaal geen slangetjes, daarom is het waarschijnlijk officieel erkend als het melksysteem dat het meest eenvoudig is qua onderhoud.

Het is vermeldenswaardig dat elke serie Philips volautomatische espressomachines verkrijgbaar is in twee verschillende modellen met verschillende melkopschuimsystemen. De Philips koffiemachine 2200 is bijvoorbeeld verkrijgbaar met een melkreservoir of een melkpijpje. U kunt de melkopschuimmethode kiezen die u het meest aanspreekt!

Uw Philips koffiemachine ontkalken moet slechts na elke 5.000 kopjes. De kwaliteit van uw zetwater heeft een grote invloed op de smaak van uw koffie. Philips wist dit en gebruikte zijn jarenlange ervaring om het AquaClean filter te ontwikkelen en te patenteren. Dit filter zuivert het water en voorkomt kalkaanslag in uw koffiemachine. Als u AquaClean filters gebruikt en deze regelmatig vervangt, kunt u tot wel 5000 kopjes zetten zonder het ontkalkingsprogramma uit te moeten voeren. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de juiste timing: het automatische ontkalkingsprogramma dat in alle Philips koffiezetapparaten met bonen zit, laat u weten wanneer het tijd is om te ontkalken.

Compact, intuïtief, eenvoudig te onderhouden. Alle Philips koffiebonen machines hebben een onberispelijk ontwerp, compacte afmetingen en een intuïtief aanraakgevoelig scherm. Het hoofdonderdeel van elke Philips koffiemachine — de zeteenheid — is eenvoudig te verwijderen en kan rechtstreeks onder de kraan worden afgewassen. Om het onderhoud van deze apparaten nog gemakkelijker te maken, zijn het stoompijpje, de melkkan, het melkreservoir en alle onderdelen, het lekbakje en het koffiedikbakje allemaal vaatwasmachinebestendig.

Philips Senseo koffieapparaten

Als u uw koffiezetritueel nog verder wilt vereenvoudigen, dan is een Philips Senseo koffiezetapparaat misschien wel de perfecte match.. 

Minimalistisch ontwerp. Het koffiezetapparaat Senseo vat de kunst van het koffiezetten samen met hun unieke, geraffineerde, minimalistische ontwerp. U kunt kiezen uit verschillende kleuropties en de kleur kiezen die het best bij uw keuken past.

Eenvoudig bereide koffie. Ondanks hun compacte formaat kunnen deze machines koffie van hoge kwaliteit zetten zonder koffiedik. De Philips Senseo koffiemachines maken gebruik van individueel verpakte koffiepads om koffie te zetten: deze koffiepads zijn gemakkelijk op te bergen, te gebruiken en maken schoonmaken ook een fluitje van een cent. U kunt de verschillende Senseo® koffiepads terugvinden in ons assortiment.

Coffee Boost technologie. De Philips Senseo koffieapparaten zijn uitgerust met een uniek zetsysteem dat zorgt voor de perfecte balans tussen water en koffie, wat resulteert in een rijk en fluweelzacht kopje koffie dat de zintuigen prikkelt. Met een Senseo apparaat zet u niet alleen koffie. U creëert een ervaring — een kopje koffie dat warmte en comfort toevoegt aan uw dagelijkse ochtendroutine.

Onderhoud Philips koffiemachine

Een koffiemachine die u dag in dag uit van een heerlijke koffie voorziet, verdient het om goed onderhouden te worden. Dit betekent dat het regelmatig schoongemaakt moet worden om onaangename smaken te voorkomen en de levensduur van uw machine te verlengen. Maar we hebben goed nieuws: het schoonmaken van een Philips koffiezetapparaat is helemaal niet ingewikkeld!

Dit is in de eerste plaats te danken aan de verwijderbare zeteenheid in elk Philips koffiezetapparaat met bonen: u kunt de zeteenheid eruit halen en direct onder de kraan afwassen. Voor nog meer gebruiksgemak zijn het stoompijpje, het lekbakje en de koffiedikbakje allemaal vaatwasmachinebestendig.

Alleen de verschillende onderdelen van uw koffiezetapparaat onder stromend water afspoelen is echter niet voldoende. Af en toe is er een grondige schoonmaakbeurt nodig.

Elke Philips koffiebonen machine heeft een geĂŻntegreerd ontkalkingsprogramma dat moet worden uitgevoerd zodra uw apparaat dit aangeeft. Gebruik hiervoor een Philips ontkalkingsvloeistof of de universele ontkalkingsproducten die wij hier bij Coffee Friend hebben ontwikkeld. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van waterfilters, vergeet deze dan niet regelmatig te vervangen: de meeste waterfilters moeten elke 1,5-3 maanden vervangen worden.

Als uw Philips koffiemachine uitgerust is met een melksysteem, vergeet dan niet om dit ook schoon te maken! Gebruik hiervoor een speciale reinigingsvloeistof voor het melksysteem om bacteriën te verwijderen en het systeem te ontvetten.

In ons assortiment vindt u een hele reeks Philips waterfilters en reinigingsmiddelen.

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

Op onze website vindt u meer informatie over elke Philips koffiemachine in ons assortiment: bekijk gewoon de productbeschrijving. Maar als zelf het juiste model kiezen toch best moeilijk lijkt, kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij geven u graag advies en helpen u bij het kiezen van de beste koffiemachine voor bij u thuis!

Vind meer koffiezetapparaten in onze algemene categorie koffiemachines en koffiezetapparaten.