KERSTMIS TOPPER
Trustpilot
brand
brand

Philips koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Is het de moeite waard om een machine met een keramische koffiemolen te kiezen?

Een keramische koffiemolen kan in sommige gevallen stiller zijn en raakt minder snel oververhit dan een roestvrijstalen. De voordelen van een keramische koffiemolen zijn het meest merkbaar als er meer dan 10-15 kopjes koffie per dag gezet worden.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is er zo bijzonder aan het Latte Go melksysteem?

Latte Go is een innovatief en uiterst gemakkelijk te onderhouden melksysteem. Het unieke van dit expliciet door Philips merk ontworpen melksysteem is het met hoge snelheid mengen van melk en lucht in een rond melkreservoir. Door dit principe van opschuimen is voor de productie van melkschuim geen ingewikkeld melkopschuimmechanisme nodig. Omdat machines met het Latte Go systeem geen melkopschuimers hebben is het reinigen van het melksysteem een van de gemakkelijkste manieren die er zijn. Het is voldoende om het melkreservoir onder stromend water af te spoelen.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen de Philips koffiemachines?

Phillips Senseo wordt gebruikt om koffie te zetten met koffiepads. Deze koffiemachines nemen weinig plaats in, zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Ook zal de koffie vrij zacht zijn van smaak. Wel raden we aan, voor wie versgemalen bonenkoffie wil drinken en de mogelijkheid wil om de sterkte van de koffie aan te passen en uit verschillende mogelijke soorten te kiezen, om voor een automatische koffiemachine te gaan. Een ander belangrijk verschil tussen Phillips koffiemachines zijn de verschillende melksystemen. De eenvoudigste bean-to-cup koffiemachines hebben een handmatige stoomopschuimer, dus om koffie met melk te bereiden zult u uw vaardigheden op het gebied van melkopschuimen moeten verbeteren. Bij koffiemachines met een ge├»ntegreerd automatisch melksysteem is ├ę├ęn druk op de knop voldoende om een heerlijke cappuccino te maken.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om voor een Philips koffiemachine te kiezen?

Met de koffiemachines van Phillips kan er met ├ę├ęn druk op de knop koffie worden gezet voor een relatief lage prijs. Dus als u op zoek bent naar een voordelige optie voor dagelijks gebruik bij u thuis, voldoen de koffiemachines van deze fabrikant wellicht aan uw wensen. Philips produceert zowel pad- als bean-to-cup-koffiemachines, dus er is een verscheidenheid om uit te kiezen.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Philips is een Nederlands bedrijf opgericht door Gerard en Vader Frederick Philips in 1891. Zij begonnen zich pas vanaf 1965 te specialiseren op koffiegebied en cre├źerden een uniek Kook en Brouw systeem. Dit systeem kookt water tot een optimale temperatuur van 93 ┬░C, waardoor de koffiedrank wordt gevuld met echte koffie-aroma’s. In 2015 bekroonde Euromonitor International Philips als nr. 1 koffiemachine merk in West-Europa. Het Nederlandse bedrijf Philips heeft in de afgelopen 120 jaar altijd klanten blij gemaakt met de innovaties en nieuwe producten die op de markt zijn gebracht. Het belangrijkste doel is het ontwikkelen van innovatie op het gebied van gezondheid, levensstijl en ontwikkeling, waardoor het leven van mensen wordt verbeterd. Philips koffiemachines onderscheiden zich door hun innovatieve oplossingen, eenvoudige bediening, perfecte ontwerp en, natuurlijk, uitzonderlijk goede koffie. Philips koffiemachines zijn ontworpen om aan elke individuele smaak te voldoen. Want het apparaat heeft een CoffeeSwitch-functie waarmee u kunt schakelen tussen twee standen: voor sterke espresso of voor filterkoffie. Philips biedt volautomatische koffiezetapparaten die eenvoudig te bedienen zijn en zich aanpassen aan de bereiding van koffie naar uw behoeften. En als u zich meer wilt verdiepen in het koffiezetten, kiest u voor halfautomatische koffiezetapparaten. De koffiemaling en zetmethoden worden aangepast, zodat u samen met uw collega’s of familieleden kunt genieten van koffie. In een breed assortiment vindt u vast en zeker de Philips koffiemachine die bij u en uw geliefden past.

Meer informatie