Krups koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
15 artikelen

Over Krups koffiemachines

Hoewel de eerste Krups koffiemachine al in 1980 werd gemaakt, heeft het bedrijf zijn apparaten voortdurend verbeterd en innovatieve oplossingen geïntegreerd om te voldoen aan de huidige behoeften van koffieliefhebbers. Tegenwoordig worden de Krups koffiemachines veel gebruikt in huishoudens en bedrijven. Ze worden zeer gewaardeerd om hun intuïtieve bediening, eenvoudige onderhoud en duurzame ontwerp.

Het assortiment Krups koffiezetapparaten

Iedereen heeft zijn eigen favoriete koffie en besteedt meer of minder tijd aan de bereiding daarvan. Daarom biedt Krups koffiemachines, net zoals veel andere fabrikanten, verschillende soorten apparaten om tegemoet te komen aan de verschillende koffiezetmethoden en -voorkeuren van de klant.

Krups koffiezetapparaten met bonen

Automatische koffiemachines behoren momenteel tot de populairste soorten koffiezetapparaten. De geïntegreerde koffiemolen, de snelheid van de koffiebereiding en het gebruiksgemak onderscheiden deze categorie van andere soorten koffiemachines. Met de Krups koffiezetapparaten met bonen kunt u genieten van dranken op barista-niveau met slechts één druk op de knop. De uitgebreide ervaring van de fabrikant zorgt ervoor dat elk kopje vers gemalen koffie gekenmerkt wordt door het aroma en de uitstekende smaak. Bovendien verschilt elk model in zowel ontwerp als functies, zodat zelfs de meest veeleisende klant een geschikt model zal vinden.

Krups espressomachines

De fabrikant biedt espressomachines op instapniveau die geschikt zijn voor beginnende barista’s en degenen die willen genieten van een espressodranken met een rijkere smaak. De Krups espressomachine met zijn uitzonderlijke ontwerp zal niet alleen een uitstekende assistent zijn bij het bereiden van koffie, maar zal ook een exclusief item zijn in uw interieur. Dankzij de mogelijkheid om het hele koffiezetproces handmatig te regelen, kunt u het plezier van het zetproces ervaren en de gewenste smaak bereiken. Momenteel is de populairste serie espressomachines van de fabrikant de Krups Virtuoso.

Krups Nespresso apparaat

Onder de meest gekozen koffiemachines vinden we ook cup-koffiemachines. Deze machines staan bekend om hun ongelooflijk eenvoudige onderhoud en gebruiksvriendelijke bediening. Daarom worden Krups Nespresso koffiecupmachines niet alleen vaak gekozen voor gebruik thuis en op kantoor, maar ook voor op reis. Ondanks het feit dat de Krups Essenza Mini een van de kleinste machines op de markt is, is deze krachtig genoeg om perfect smakende espresso- en lungodranken te bereiden.

Krups koffiemachine ontkalken en andere reinigingsstappen

Om een goede koffiesmaak te behouden en een probleemloze werking van de koffiemachine te garanderen, is het belangrijk om de nodige onderhoudsprogramma’s uit te voeren met speciale reinigingsproducten.

De reiniging van Krups volautomatische koffiemachines bestaat uit drie hoofdprogramma’s: ontkalking om kalkaanslag te verwijderen, reiniging om koffieresten te verwijderen en reiniging van het melksysteem. Om de machine tegen kalkaanslag te beschermen, kunt u Krups waterfilters gebruiken. Het is ook belangrijk om de machine regelmatig te ontkalken met een ontkalkingsmiddel dat speciaal bedoeld is om kalkaanslag te verwijderen. 

Elke Krups koffiemachine geeft aan wanneer het reinigingsprogramma voor koffieresten uitgevoerd moet worden. Om dit programma te starten, moet u reinigingstabletten voor het verwijderen van koffieresten hebben en de instructies op het scherm van de machine volgen. Om ervoor te zorgen dat de melk goed wordt opgeschuimd en verstoppingen worden voorkomen, moet het melksysteem worden gespoeld na het bereiden van dranken op basis van melk volgens de instructies van de fabrikant. Het reinigen van andere soorten koffiemachines is nog eenvoudiger – daarvoor is regelmatig ontkalken voldoende.

Hulp bij het kiezen

De fabrikanten bieden een verscheidenheid aan koffiemachines om aan verschillende behoeften te voldoen, wat het voor nieuwkomers behoorlijk verwarrend kan maken. Bij het kiezen van een koffiemachine is het belangrijk om uzelf een paar vragen te stellen: Wat voor koffiesmaak verwacht u – sterk of mild? Geeft u de voorkeur aan het “ritueel” van koffiezetten of wilt u koffie zetten met slechts één druk op de knop? Hoeveel mensen zullen de machine gebruiken? Als u deze vragen beantwoordt, wordt het gemakkelijker om te begrijpen welk type koffiemachine voor u het meest geschikt is. Als u twijfels of vragen heeft over een specifiek model, zijn de adviseurs van Coffee Friend er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van een apparaat dat aan uw behoeften voldoet.