Rocket Espresso machines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
29 artikelen

Over Rocket Espresso machines

Rocket Espresso machines worden gemaakt volgens de traditie van Fatto a Mano, wat Italiaans is voor “met de hand gemaakt”. Achter de naam van het bedrijf staat een klein team van ambachtslieden uit Milaan dat onvermoeibaar doorwerkt om huishoudelijke en commerciĂ«le espressomachines met zorg en aandacht voor detail te maken. Gelukkig zijn een behoorlijk aantal machines van dit bedrijf niet alleen geschikt voor bars of cafĂ©s, maar ook voor de behoeften van thuisbarista’s. Dus als u geĂŻnteresseerd bent in de details van het zetproces, zijn deze koffiemachines misschien wel iets voor u.

Modellen Rocket Espresso machines voor thuis

De verrassend compacte Rocket koffiemachine in industriële stijl ziet er bijzonder stijlvol uit en kan uitgroeien tot een opvallend keukenaccent. In ons assortiment vindt u verschillende modellen Rocket Espresso machines.

Rocket Espresso “APPARTAMENTO”

De uiterst stijlvolle en compacte Rocket Espresso “Appartamento” espresso machine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en is daarom een van de populairste modellen in het huishoudelijke assortiment van het merk. De ingenieurs van Rocket zijn erin geslaagd om het ontwerp en de indeling van de interne elementen van de machine te optimaliseren, zonder dat dit ten koste ging van de premium kwaliteit en de indrukwekkende functies die u gewend bent van Rocket Espresso.

Rocket Espresso “R CINQUANTOTTO”

De Rocket Espresso “R Cinquantotto” is uitgerust met technologieĂ«n die rechtstreeks afkomstig zijn van professionele Rocket koffiemachines. Twee aparte, PID-gestuurde boilers zorgen voor thermische stabiliteit en een onberispelijke smaak. Een roterende pomp – een belangrijk kenmerk van professionele koffiemachines – zorgt voor een stille werking en biedt u de keuze tussen het gebruik van een intern waterreservoir of het rechtstreeks aansluiten van de koffiemachine op de waterleiding.

Voor perfect gezette espresso is de juiste extractieduur zeer belangrijk. Dankzij de ingebouwde timer van dit model kunt u de extractie gemakkelijk controleren. De Rocket Espresso “R Cinquantotto” koffiemachine wordt bediend via een aanraakgevoelige controller die apart aangesloten moet worden op het apparaat. Dit model heeft ook een automatische aan/uit-functie, zodat uw koffiemachine altijd klaar is wanneer u maar wilt. Het paneel kan eenvoudig verwijderd worden om de klassieke esthetiek waar Rocket Espresso bekend om staat te behouden.

Rocket Espresso “CRONOMETRO R”

Eigenschappen die rechtstreeks van het commerciĂ«le assortiment van de fabrikant zijn geleend, geven het “Cronometro R” model een premium kwaliteit die gewoonlijk in grote professionele koffiemachines wordt gezien. Met zijn digitale timer, PID-temperatuurregeling, geĂŻsoleerde boilers en eindplaten van de boiler van 9 mm garandeert de Rocket Espresso “Cronometro R” stabiliteit en een uitstekende temperatuurregeling. Dankzij de roterende pomp (waar de “R” in de naam van dit model eigenlijk naar verwijst) zijn een stille werking en betrouwbare prestaties ook gegarandeerd. U kunt ervoor kiezen om het interne waterreservoir te gebruiken of uw koffiemachine op de waterleiding aan te sluiten.

Rocket Espresso machines onderscheiden zich echt door hun functies, kwaliteit en stijl. Ze zijn perfect voor een echte espressokenner of een beginnende ambitieuze thuisbarista. Als deze machines voor u te professioneel lijken, of als u op zoek bent naar iets kleiners of een ander uiterlijk, nodigen wij u uit om ons assortiment espresso machines van een aantal andere merken te bekijken. Hier vindt u veel verschillende modellen espressomachines, allemaal met verschillende ontwerpen, functies, maten en zelfs kleuren.

Commerciële Rocket Espresso machines

Hoewel het grootste deel van ons assortiment bestaat uit Rocket Espresso machines die speciaal ontworpen zijn voor thuisgebruik, vindt u in onze e-shop ook een paar modellen die geschikt zijn voor commerciële doeleinden. Door hun indrukwekkende prestaties en de grote hoeveelheid koffie die deze apparaten in korte tijd kunnen zetten, zijn ze bedoeld voor professioneel gebruik in bars, cafés en restaurants.

Rocket Espresso “Sotto Banco”

De Rocket Espresso “Sotto Banco” is een stijlvolle espressomachine onder het aanrecht met gestroomlijnde verhoogde zetgroepen die uitsteken vanaf het aanrecht, waarbij zowel de serviceboiler als de bijbehorende apparatuur zich onder het aanrecht bevinden. De belangrijkste eigenschappen van deze Rocket Espresso machine omvatten een serviceboiler van 9 liter, de nieuwe technologie van het droge stoomsysteem, een kleurenscherm met digitale drukmeters die bediend kunnen worden via een drukknoppaneel en een speciale webapp waarmee de machine bediend kan worden via elk apparaat met WiFi en een webbrowser.

Bent u echter op zoek naar een meer traditionele commerciële optie, bekijk dan eens ons hele assortiment horeca koffiemachines voor café. Hier vindt u zowel grote, zeer professionele espressomachines als compacte opties voor kleinere cafés.

Rocket Espresso machines: voor kleine cafés of echte liefhebbers van zelfgezette espresso

Er is een ruim aanbod aan Rocket Espresso koffiemachines Sommige modellen zijn zeer geschikt voor thuisgebruik, terwijl andere speciaal zijn ontworpen voor commerciĂ«le doeleinden. Rocket Espresso biedt echter ook een derde soort modellen aan: verschillende professionele espressomachines kunnen zowel de meest veeleisende thuisbarista’s tevreden stellen als gebruikt worden in kleine cafĂ©s of bars.

Rocket Espresso “R NINE ONE”

Het Rocket Espresso “R Nine One” model is ontworpen voor thuisgebruik of voor gebruik in een klein café en beschikt over alle nieuwste technologieën van de commerciële koffiemachines van Rocket. De machine geeft uw gekozen ruimte niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar serveert u gegarandeerd elke keer weer het perfecte kopje koffie.

Dankzij de volledig gesatureerde zetgroep en de digitale PID-temperatuurregeling wordt thermische stabiliteit absoluut gegarandeerd. Er is ook het innovatieve drukprofielsysteem, dat de gebruiker de volledige controle geeft over het zetproces door de keuze uit 5 vooraf ingestelde programma’s of door te kiezen voor een handmatige hendel.

De ingebouwde luchtpomp met permanente magneten zorgt voor precisie en een stille werking. De optie om het ingebouwde waterreservoir te gebruiken of uw “R Nine One” aan te sluiten op de waterleiding zal ook zeker van pas komen.

Rocket Espresso “EPICA”

Met zijn vintage behuizing en handmatige hendel combineert de halfautomatische koffiemachine Rocket Espresso “Epica” de fijnste tradities en de nieuwste technologieën met een perfecte werking. Het model heeft een volledig gesatureerde zetgroep, een pompdruk die wordt aangepast met behulp van een handmatige hendel en een boiler met een inhoud van 3,6 liter.

De espressomachine, die rechtstreeks op de waterleiding kan worden aangesloten of met behulp van een ingebouwd waterreservoir kan worden gebruikt, maakt gebruik van stabiliteit en parameterflexibiliteit om elke keer weer uitzonderlijke resultaten in uw koffiekopje te garanderen.

Wat de Rocket Espresso “Epica” koffiemachine biedt, is een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en de mogelijkheid om elke stap van het koffiezetproces zelf in de hand te nemen.

Om optimaal van uw espressomachine te genieten, kunt u trouwens overwegen om naast uw espressomachine ook een Rocket Espresso koffiemolen aan te kopen.

Rocket Espresso machines reinigen

Een goed onderhouden, schone koffiemachine is een van de belangrijkste voorwaarden om elke dag te kunnen genieten van heerlijke koffie van hoge kwaliteit. Gelukkig is het reinigen van een Rocket Espresso machine eigenlijk heel eenvoudig. U hoeft er alleen maar aan te denken om bepaalde procedures regelmatig uit te voeren.

U kunt de zetgroep het best elke keer voor en na het zetten van een portie espresso spoelen. U hoeft alleen maar wat water door het apparaat te laten lopen zonder het portafilter erop te zetten. Vergeet ook niet om gebruikte koffieresten uit het filter te verwijderen: hoe langer ze in het filter blijven, hoe moeilijker het is om ze eruit te krijgen. Er zijn ook een paar dingen die u moet onthouden als u een stoompijpje gebruikt: voordat u melk gaat opschuimen, laat u een beetje stoom ontsnappen op een doek en als u klaar bent met opschuimen, veegt u het pijpje af met een vochtige doek en laat u nogmaals een beetje stoom ontsnappen.

Dat is wat het dagelijkse onderhoud van een espressomachine inhoudt. Afhankelijk van hoe vaak u koffie bereidt, zult u van tijd tot tijd een grondiger reinigingsprocedure moeten uitvoeren.

Het is aan te raden om minstens Ă©Ă©n keer per maand de zetgroep schoon te maken (met behulp van de doorspoelprocedure), het portafilter en het gaas van de zetgroep grondig te spoelen, en de gaatjes in het stoompijpje te schrobben.

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

De Rocket Espresso brengt de hoogste kwaliteit rechtstreeks bij u thuis. Als u een echte thuisbarista bent, of als u ervan droomt om dat te worden, dan zijn deze koffiemachines zeker iets voor u. Als u nog steeds moeite heeft met kiezen, kunt u altijd terecht bij de adviseurs van Coffee Friend: zij helpen u graag bij het kiezen van het model dat het best bij u past.

Als u andere fabrikanten wilt bekijken of verschillende soorten apparaten wilt bestuderen, bezoek dan onze algemene categorie koffiemachines, waar u via de filters kunt selecteren welke merken u het beste bevallen, de functies kunt kiezen die u nodig heeft of de koffierecepten die u verkiest, om zo een model te ontdekken dat aan al uw eisen voldoet.