FEBRUARI TOP
Trustpilot

Thermosbekers

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Welke koffiemachine is de beste?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Bij het kiezen van een koffiemachine kunnen statistieken helpen - mensen schaffen deze aan voor ongeveer 5-7 jaar. Waarom is dit feit belangrijk? Omdat het voor zo'n periode belangrijk is een betrouwbaar apparaat te kiezen en vooral een model aan te schaffen dat aan alle behoeften voldoet. Bovendien heeft elke klant andere wensen en verwachtingen, dus zeggen we eerlijk - wat het beste werkt voor uw collega's of buren, zal niet altijd de beste optie zijn voor u en uw gezin. We raden altijd aan om de winkelbediende openlijk over uw verwachtingen te vertellen zodat het gemakkelijker is om uw wensen te begrijpen en te benoemen. Houd rekening met het volgende: Wat voor soort koffie drinkt u het liefst - zwart, espresso of kiest u altijd voor een van de koffiedranken met melk? Er zijn merken waarvan de technologie ontworpen is om de perfecte espresso te maken. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen uit verschillende melksystemen die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Hoeveel ruimte heeft u in huis beschikbaar voor de koffiemachine? Het lijkt misschien een detail, maar in sommige gevallen, wanneer klanten de koffiemachine kiezen die het best aan hun verwachtingen voldoet, worden ze geconfronteerd met het dilemma deze in te passen in de beoogde ruimte. Wat verwacht u van uw nieuwe koffiemachine? Als u al online onderzoek heeft gedaan naar een bepaald model of er een heeft gebruikt bij een vriend, zeg dat dan tegen de winkelbediende. Als dit niet uw eerste koffiemachine is, dan weet u ongetwijfeld al welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, waaraan de aandacht moet worden besteed. De nieuwste technologie, zeer stille werking, buitengewoon eenvoudig onderhoud - alles is mogelijk!

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Welk melksysteem is het handigst?

Bij de keuze van een bean-to-cup machine raden wij u aan om na te denken over hoe vaak er melkdranken zullen worden bereid, wat uw budget is voor de koffiemachine en welke kwaliteit u verwacht van de melkdranken. Op basis van deze criteria voldoet elk melksysteem aan de specifieke behoefte van de klant: Handmatige opschuimer. Deze wordt vaak gebruikt in koffiemachines van het middensegment. Melkschuim op deze manier maken is niet moeilijk, maar het vereist wel enige kennis en oefening. Koffiemachines met handmatige opschuimers worden gekozen door klanten die koffiemachines voor een lagere prijs willen kopen en de mogelijkheid willen hebben om koffie met melk te maken. Automatisch melkpijpje of ge├»ntegreerd melkreservoir. Dit melksysteem is een van de meest populaire en meest gewaardeerde. Zijn bijzonderheid - de mogelijkheid om dranken met melk te maken zonder speciale vaardigheden, vaak met slechts ├ę├ęn of twee drukken op de knop. Het automatische melkpijpjesysteem geniet de voorkeur van klanten die zeer eenvoudig onderhoud en melkschuim van goede kwaliteit wensen. Het ge├»ntegreerde melkreservoir is handig voor wie geen vrije ruimte heeft voor melk naast de koffiemachine en toch wil genieten van lekkere koffie met melk. Latte Go systeem. Het is het nieuwste melksysteem met uitzonderlijk gemakkelijk onderhoud. Gewoon spoelen is voldoende om het melkreservoir schoon te houden. Dit systeem heeft geen melkopschuimer, dus voor wie niet te veel tijd aan het onderhoud van een koffiemachine wil besteden, is dit systeem misschien het handigst.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen een keramische en roestvrijstalen koffiemolen?

Er zijn verschillende meningen als het gaat om de vraag welke van deze koffiemolens beter is. Maar alle koffiemolens zijn voor hetzelfde doel ontworpen, namelijk de bonen te malen en dat goed te doen. Als u de koffiemachine thuis gebruikt en tot 20 kopjes per dag zet, dan is de keuze van de koffiemolen niet zo belangrijk. Toch heeft elke koffiemolen specifieke eigenschap. Keramische koffiemolen: Kan stiller zijn, afhankelijk van de plaatsing in de koffiemachine Wordt minder warm bij voortdurend gebruik en verhit (verbrandt) de bonen niet extra. Roestvrijstalen koffiemolen: Wordt geacht duurzamer te zijn bij het zetten van grote hoeveelheden koffie Kan minder gevoelig zijn voor het afval dat in de koffie terechtkomt (ongebrande koffiebonen, kiezelsteentjes enz.)

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer wordt een koffiemachine beschouwd als automatisch?

Een automatisch koffiezetapparaat is een koffiezetapparaat met een geïntegreerd maal- en koffiezetmechanisme.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Over thermosflessen en thermosbekers

Naarmate de koffiecultuur zich uitbreidt, groeit ook de keuze aan koffieservies. Naast diverse koffiepotten, kopjes en lepeltjes zijn er talrijke to-go accessoires, zoals thermosflessen en thermosbekers. Deze accessoires zijn vooral bedoeld om de temperatuur van uw drank langer te behouden. Of het nu gaat om warme thee of koffie, koud water of een verfrissend sapje, een thermosfles of thermosbeker zorgt ervoor dat uw drankje net zo warm of koud blijft als toen u het serveerde. Dit betekent dat u urenlang (of soms zelfs een hele dag!) kunt genieten van uw favoriete drankje dat nog steeds de juiste temperatuur heeft.

E├ęn van de belangrijkste redenen achter de opvallende populariteit van deze accessoires is het feit dat ze een milieuvriendelijke benadering van drankconsumptie bevorderen. Steeds meer mensen willen hun drankjes in hun eigen flessen of bekers laten gieten wanneer ze een snel kopje koffie halen bij een koffiehuisje of een benzinestation. Dit vermindert niet alleen het aantal wegwerpbekertjes dat dagelijks over de hele wereld wordt weggegooid, maar het zorgt er ook voor dat uw drankje beter smaakt: er is geen papierachtige nasmaak die de smaak van uw favoriete koffie verpest.

Thermosflessen zijn niet alleen zeer handig en milieuvriendelijk, ze kunnen ook verrassend stijlvol zijn. Een thermosfles of thermosbeker kan een uitstekend accessoire worden, dat een vleugje kleur en persoonlijkheid toevoegt aan uw dagelijkse outfits. Er zijn tegenwoordig thermosflessen in allerlei verschillende ontwerpen, vormen en kleuren op de markt, dus u zult geen moeite hebben om er eentje te vinden die perfect bij uw persoonlijke stijl past.

De beste thermosfles of thermosbeker voor u: Hoe kiest u de juiste? 

Gezien het enorme aantal thermosflessen en thermosbekers dat beschikbaar is, is het zeker geen verrassing dat sommige mensen moeite hebben om de juiste te kiezen. Zeker, u kunt altijd degene kiezen die u het mooist vindt – maar er zijn verschillende andere criteria waar u ook op moet letten. Laten we het hier eens over hebben!

Thermosfles of thermosbeker? Het antwoord hangt natuurlijk af van uw persoonlijke gewoontes. Thermosflessen zijn over het algemeen flesvormig: ze zijn hoog en smal. Thermosbekers daarentegen hebben de vorm van een beker. Kies gewoon degene die u het handigst vindt om uit te drinken.

Wat is de capaciteit die u nodig heeft? Bedenk hoeveel koffie, thee of een ander drankje u mee wilt nemen wanneer u ergens naartoe gaat. Thermosflessen zijn er in verschillende maten, van 200 tot 500 ml. Thermosbekers zijn er ook, hoewel de inhoud van deze accessoires niet zo sterk varieert: ze kunnen meestal 300 tot 380 ml van uw drankje bevatten. Al bij al is een thermosfles een uitstekende keuze voor wie langer (of zelfs de hele dag!) van zijn drankje wil genieten, terwijl thermosbekers perfect geschikt zijn voor ├ę├ęn enkele portie.

Hoog of laag, smal of breed? De afmetingen zijn ook belangrijk. Als u ‘s ochtends graag van een kopje koffie geniet terwijl u naar uw werk rijdt, zorg er dan voor dat de thermosbeker of de thermosfles die u op het oog heeft in de bekerhouder van uw auto past. Eigenaars van een koffiemachine moeten speciale aandacht besteden aan de hoogte en breedte van hun thermosfles of thermosbeker: om koffie rechtstreeks in een thermosfles of thermosbeker te kunnen doen, moet deze onder de uitloop van uw koffiezetapparaat passen.

Hoelang wilt u uw drankje warm houden? Verschillende thermosflessen en thermosbekers houden uw drankjes warm voor een verschillende tijd. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit accessoires die de warmte 4 uur, 6 uur, 8 uur of zelfs 12 uur kunnen vasthouden. Met deze laatste kunt u ‘s morgens een warme drank zetten en er ‘s avonds nog precies op de juiste temperatuur van genieten!

Welk soort deksel verkiest u? Sommige van deze accessoires hebben een deksel met een speciale opening die geopend en gesloten kan worden (deze Asobu “Coffee Compact” thermosbeker is er zo een), terwijl andere een openklapbare opening hebben (zoals deze Asobu “Diva” thermosfles): in beide gevallen kunt u van uw drankje nippen zonder het deksel te verwijderen, zodat u niet het risico loopt dat u per ongeluk uw drankje morst. Er zijn ook thermosflessen met afneembare deksels. Kies uit smallere, flesvormige exemplaren (zoals het trendy Asobu “Central Park” model) of die met een bredere opening (zoals de Fellow “Carter Everywhere”) – welke u het handigst vindt.

Klassiek of modern, monochroom of gekleurd? Zoals u al weet, zijn thermosflessen en thermosbekers een uitstekende, stijlvolle accessoire, dus er is een groot aanbod aan ontwerpen. Er zijn klassieke, monochrome exemplaren, maar ook moderne, kleurrijke modellen. Kies het model dat bij uw stijl en persoonlijkheid past!

De beste aanbiedingen. Coffee Friend heeft altijd veel exclusieve aanbiedingen, ook op thermosflessen en thermosbekers. Neem eens een kijkje bij onze huidige aanbiedingen en ontdek geweldige voordelen.

Kies uit de meest populaire en best beoordeelde artikelen. Als u nog steeds niet kunt kiezen, is het misschien een goed idee om te vertrouwen op de mening van onze klanten: gebruik de sorteerfunctie om te zien welke thermosflessen en thermosbekers er momenteel het populairst zijn of het best beoordeeld worden.

Coffee Friends assortiment van thermosflessen en thermosbekers 

Het assortiment van Coffee Friend is al enorm breedt en het wordt met de dag breder! We willen meegaan met de laatste trends, dus u vindt zowel bekende merken als interessante nieuwkomers in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar iets bekends en vertrouwds of zin heeft om een merk te ontdekken waar u nog nooit van gehoord heeft, bij Coffee Friend vindt u zeker de perfecte match!

Asobu is een Japans ge├»nspireerd Canadees merk dat al sinds 1999 koffiekannen, thermosflessen en thermosbekers in verschillende vormen, maten en stijlen maakt. Er worden een heleboel thermosflessen en thermosbekers van Asobu aangeboden op onze website. U kunt kiezen voor klassieke, elegante modellen of voor een kleurrijk exemplaar als u zich wilt onderscheiden van de massa. De “OrbÔÇŁ lijn van Asobu is bijzonder populair: wanneer de deksels van deze thermosflessen worden verwijderd, veranderen ze in mokken, zodat u het beste van twee werelden krijgt! Ook de Clutch n Go flessen zijn de moeite waard: ze hebben een geheim vakje voor uw persoonlijke spullen, zoals sleutels of wat kleingeld. Dankzij een mooi lederen handvat zijn ze ook handig om mee te nemen. Een ander accessoire uit het Asobu assortiment zal de muziekfans zeker bevallen: met de Wireless fles van het merk kunt u van uw favoriete drankjes genieten terwijl u meezingt met uw favoriete beats dankzij een ingebouwde draadloze luidspreker

Fellow is gevestigd in San Francisco. Dit bedrijf dat producten ontwerpt is gericht op het presenteren van alle accessoires die nodig zijn voor een heerlijk dagelijks kopje koffie. Fellow thermosbekers zijn gemaakt met echte koffiekenners in het achterhoofd: hun afmetingen zijn perfect geschikt voor een aantal van de meest trendy koffiezetapparaten die er zijn, zoals Aeropress, Hario V60 en dergelijke. De binnenkant van deze thermosbekers is voorzien van een speciale keramische coating die de smaak van uw drank niet beïnvloedt. De smallere rand van deze reisbekers is geïnspireerd op het beroemde Cabernet-glas en ontworpen voor maximaal genot. Kies uit een heleboel verschillende kleuren en geniet van voortreffelijke drankjes, waar u ook bent!

KeepCup is gevestigd in Australi├ź en vervaardigt herbruikbare koffiebekers. Abigail en Jamie Forsyth, broer en zus, richtten het bedrijf op in 2007 toen ze merkten hoeveel wegwerpbekers er elke dag werden weggegooid door de klanten van hun restaurantketen Bluebag in Melbourne. Met hun dubbele wanden en een inhoud van 340 ml zijn deze vacu├╝mbekers perfect geschikt voor zowel warme als koude dranken. U kunt van uw drankjes genieten met of zonder deksel. Naast het feit dat ze super handig en eenvoudig schoon te maken zijn, zijn KeepCup thermosbekers ook zeer stijlvol!

Wilfa is een Noors bedrijf dat in 1948 werd opgericht en gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige keukenapparatuur. Ze zijn erin geslaagd hun plaats te vinden in miljoenen huishoudens en zijn nu een van de belangrijkste leveranciers van kleine elektrische apparaten in heel Noord-Europa. De thermosbekers van Wilfa zijn bijzonder duurzaam en betrouwbaar, voorzien van ingenieuze sluitmechanismen en anti-drupsystemen. De bodems en handgrepen zijn gemaakt van siliconen, waardoor deze bekers niet kunnen wegglijden en goed in de hand liggen.

Om af te sluiten…

Nou, heeft u uw nieuwe thermosfles of thermosbeker al gevonden? We hopen van wel! Maar als u nog niet kunt kiezen, geen zorgen: neem contact op met de adviseurs van Coffee Friend, die altijd klaar staan om u verder te helpen.

Meer informatie