Bosch koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
11 artikelen

Over Bosch koffiemachines

Bosch koffiemachines hebben alles te maken met Duitse toewijding en hernieuwbare duurzaamheid. Deze apparaten zijn allemaal ontworpen met de grootste precisie en buitengewone aandacht voor detail, zodat ze meer kunnen dan u zou verwachten.

Uitgebreide selectie van Bosch koffiemachines

Elke Bosch koffiemachine zet dranken met behulp van de nieuwste technologie├źn, die ervoor zorgen dat water sneller warm is, koffiebonen probleemloos worden gemalen en de machine zelf gemakkelijk kan worden gereinigd. Ons assortiment Bosch koffiemachines┬á omvat verschillende filterkoffiezetapparaten en inbouwapparaten. Lees verder om er meer over te weten te komen!

Bosch filter koffiezetapparaat

Als u een liefhebber bent van uitgebalanceerde zwarte koffie van hoge kwaliteit, dan zijn Bosch filter-koffiezetapparaten beslist de juiste keuze voor u. Wij bieden twee verschillende modellen aan: de Bosch ComfortLine en Bosch Styline.

Aroma+ en DripStop

Met elk Bosch filter koffiezetapparaat kunnen gebruikers de smaak van hun koffie sterker of milder maken met behulp van de Aroma+ functie. Dankzij de DripStop functie kunt u de kan op elk moment uit uw Bosch koffiezetapparaat halen en genieten van geurige, heerlijke koffie zonder te hoeven wachten tot de hele kan vol is. Geen ongewenste druppels of spatten meer!

Eenvoudig onderhoud en ontkalken

Bosch filter-koffiezetapparaten hebben eenvoudig te verwijderen waterreservoirs die rechtstreeks uit de kraan gevuld kunnen worden. Bovendien is er een handige ontkalkingsfunctie toegevoegd met de naam EasyDescale3. Deze bestaat uit drie afzonderlijke onderdelen: de instelling van de waterhardheid, het signaal dat aangeeft dat het ontkalkingsprogramma moet worden uitgevoerd en het ontkalkingsprogramma zelf.

Gebruiksgemak en controle

De Bosch Styline biedt u nog een paar extra functies. Het DualHeating systeem garandeert de optimale watertemperatuur en houdt de warmte vast terwijl de Aroma Sensor functie automatisch de zetduur aanpast. Nog iets dat elk Bosch Styline koffiezetapparaat gemakkelijk en handig in gebruik maakt, is de automatische uitschakelfunctie. Het koffiezetapparaat schakelt na een bepaalde tijd na de laatste koffiezetcyclus vanzelf uit. 

Thermoskan

De Bosch Styline beschikt over een thermoskan voor filterkoffiezetapparaten, uitgerust met een dubbele stalen wand en een deksel dat gemakkelijk opengeklapt kan worden. Vanaf nu kunt u veel langer genieten van hete, geurige koffie!

Volautomatische Bosch inbouw koffiemachines

In onze selectie Bosch inbouw koffiemachines vindt u twee modellen uit de Bosch Serie 8: de volledig zwarte Bosch CTL636EB6 en het zwarte Bosch CTL636ES6 model met roestvrijstalen details. Deze twee apparaten verschillen alleen in kleur, alle andere kenmerken en specificaties zijn identiek.

Slim koffiezetten

Beide inbouw koffiemachines van Bosch zijn uitgerust met een TFT-kleurenscherm, interactieve navigatie en tal van andere functies, waaronder de innovatieve Home Connect app, waarmee gebruikers deze machines vanop afstand kunnen bedienen. In de app kunt u recepten selecteren en aanpassen, verschillende dranken tegelijk kiezen, extra dranken ontdekken en veel nuttige informatie vinden.

AromaDouble Shot en twee kopjes koffie tegelijk

De ingebouwde Bosch volautomatische koffiemachine modellen beschikken over de AromaDouble Shot functie: dankzij deze functie kunt u sterke dranken bereiden zonder extra bitterheid. Er is ook het innovatieve SensoFlow verwarmingssysteem, dat zorgt voor een consistente zettemperatuur die perfect geschikt is voor het bereiden van koffie, met een maximale smaakextractie als resultaat. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een voordeel voor u: deze Bosch inbouw koffiemachines kunnen met ├ę├ęn druk op de knop twee kopjes van de door u gekozen drank zetten!

Stil en duurzaam

De Bosch inbouw koffiemachines met een koffiemolen zijn de trots van het bedrijf: ze zijn niet alleen fluisterstil, maar het materiaal waarvan de koffiemolens gemaakt zijn, maakt ze ook extreem duurzaam. Dankzij de CoffeeSensor Pro functie past de koffiemolen zich zelf aan de door u gekozen bonensoort aan. Gebruikers kunnen daarnaast ook profiteren van de voordelen van een traploze maalinstelling.

Bosch inbouw koffiemachine reinigen

Het schoonhouden van uw Bosch koffiemachine is gegarandeerd een fluitje van een cent! Dit is in de eerste plaats te danken aan de uitneembare zeteenheid die in alle inbouw Bosch koffiemachines is ge├»ntegreerd: u kunt de zeteenheid eruit halen en onder de kraan afspoelen. Er is ook een automatisch stoomreinigingsprogramma genaamd autoMilk Clean, dat wordt uitgevoerd na elke drank op basis van melk. Op dezelfde manier wordt het automatische spoelprogramma uitgevoerd telkens wanneer de machine wordt in- of uitgeschakeld. Het automatische Calc’n’Clean programma zal ook zeker van pas komen: het meldt u wanneer het waterfilter moet worden vervangen, het apparaat moet worden ontkalkt en uw Bosch koffiemachine ┬ámoet worden gereinigd. De melkopschuimer, het lekbakje en het koffiedikbakje zijn allemaal gemakkelijk te verwijderen en mogen in de vaatwasser. Al het bovenstaande zorgt samen voor een maximaal gebruiksgemak en helpt u kostbare tijd te besparen: u kunt gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten van een heerlijk kopje koffie!

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

Bosch inbouw koffiemachines en filterkoffiezetapparaten maken uw zetritueel gegarandeerd een stuk eenvoudiger en geven u veel meer voldoening. Lees de productomschrijving op onze website voor meer informatie over elk model. Als het moeilijk lijkt om deze beslissing zelf te nemen, kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij geven u graag waardevol advies en helpen u bij het vinden van de juiste koffiemachine voor bij u thuis.