Bosch koffiezetapparaten

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
7 artikelen

Over Bosch koffiezetapparaten

Tegenwoordig maken filterkoffiezetapparaten een indrukwekkende comeback. De Bosch filter koffiezetapparaten zijn daarop geen uitzondering: ze laten gebruikers genieten van authentieke smaken, terwijl ze maximale efficiëntie bieden en het zetproces een stuk eenvoudiger en sneller maken.

Bosch ComfortLine koffiezetapparaat 

Elke Bosch koffiemachine is het bewijs van de compromisloze benadering van kwaliteit, technische uitmuntendheid en betrouwbaarheid van het bedrijf. Een Bosch filter koffiezetapparaat wordt geleverd met een reeks functies die ontworpen zijn om u te laten genieten van druppelkoffie van de hoogste kwaliteit:

Koffie zoals u het lekker vindt

Door op de Aroma+ knop te drukken, kunt u de smaak van uw koffie versterken. Het Bosch filter koffiezetapparaat past de watertoevoer aan uw wensen en behoeften aan. Geniet ‘s ochtends van een sterker kopje koffie en ‘s middags van een mildere, minder intense kop

Verwijderbaar waterreservoir en DripStop functie

De waterreservoirs van de Bosch ComfortLine koffiezetapparaten kunnen snel en gemakkelijk worden verwijderd en rechtstreeks uit de kraan worden bijgevuld. Het terugplaatsen van het reservoir in het apparaat is niet moeilijker dan het eruit halen. Bovendien kunt u dankzij de DripStop functie van de Bosch filter koffiezetapparaten  de koffiekan op elk moment veilig verwijderen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de koffie over uw aanrecht druppelt en vervelende vlekken achterlaat!

EasyDescale3

Deze handige functie van de Bosch koffiezetapparaten zorgt voor een onberispelijke bescherming van uw apparaat. Het bestaat uit drie afzonderlijke onderdelen: een instelling voor de waterhardheid, een signaal dat u vraagt om het ontkalkingsprogramma uit te voeren zodra dat nodig is en natuurlijk het ontkalkingsprogramma zelf.

Bosch Styline koffiezetapparaat 

Vergeleken met de Bosch ComfortLine serie heeft het Bosch Styline koffiezetapparaat een aantal extra functies. 

DualHeating systeem

Dankzij het DualHeating systeem blijft de temperatuur van het zetwater rond de 92-96 °C, terwijl de temperatuur van de drank na het koffiezetten normaal rond de 80-85 °C ligt.

AromaSensor

De Bosch Styline koffiemachines garanderen een optimale smaak, ongeacht de hoeveelheid koffie die u uiteindelijk zet. Dankzij de AromaSensor functie detecteert een sensor in het waterreservoir wanneer het water bijna op is, waarna de zetduur automatisch wordt aangepast en het proces voor het extraheren van aroma’s uit uw koffie wordt geoptimaliseerd.

Automatische uitschakelfunctie

Een andere reden waarom het gebruik van een Bosch koffiezetapparaat zo gemakkelijk en handig is, is het feit dat het koffiezetapparaat na het koffiezetten automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd.

Stalen thermoskan

Nog een kenmerk dat de Bosch Styline onderscheidt van de Bosch ComfortLine serie is een dubbelwandige roestvrijstalen thermoskan. Een filterkoffiemachine met een thermoskan houdt de drank lang na het zetten warm en smaakvol. Bovendien is het deksel van de kan gemakkelijk te openen, zodat u met één hand meerdere kopjes koffie kunt serveren. 

Als u geïnteresseerd bent in verschillende ontwerpen en functies die andere filterkoffiezetapparaten kunnen bieden, nodigen wij u uit om onze uitgebreide selectie filter koffiezetapparaten te bekijken.

Hulp nodig?

Een Bosch filter koffiezetapparaat zal u laten genieten van smaken die echt authentiek zijn. Lees de omschrijving van het Bosch koffiezetapparaat dat uw aandacht heeft getrokken om meer te weten te komen over elk model. Als zelf een beslissing nemen moeilijk blijkt te zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij staan altijd klaar om u te helpen!