11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Overige onderhoudsproducten

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Filter 
Sorteer
Filter 

Toont alle 7 resultaten

Would you like your coffee machine to have a long service time and make delicious coffee cup after cup? To achieve this, you need to take the greatest care of it and do not forget to regularly clean it. Keep the coffee machine’s impeccable appearance and cleanliness.

Is het de moeite waard om een machine met een keramische koffiemolen te kiezen?

Een keramische koffiemolen kan in sommige gevallen stiller zijn en…
Meer informatie

Een keramische koffiemolen kan in sommige gevallen stiller zijn en raakt minder snel oververhit dan een roestvrijstalen. De voordelen van een keramische molen zijn het meest merkbaar als er meer dan 10-15 kopjes koffie per dag gezet worden.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat is er zo bijzonder aan het Latte Go melksysteem?

Latte Go is een innovatief en uiterst gemakkelijk te onderhouden…
Meer informatie

Latte Go is een innovatief en uiterst gemakkelijk te onderhouden melksysteem. Het unieke van dit expliciet door Philips merk ontworpen melksysteem is het met hoge snelheid mengen van melk en lucht in een rond melkreservoir. Door dit principe van opschuimen is voor de productie van melkschuim geen ingewikkeld melkopschuimmechanisme nodig. Omdat machines met het Latte Go systeem geen melkopschuimers hebben is het reinigen van het melksysteem een van de gemakkelijkste manieren die er zijn. Het is voldoende om het melkreservoir onder stromend water om te spoelen.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat is het verschil tussen Philips koffiezetapparaten?

Phillips Senseo wordt gebruikt om koffie te zetten met koffiepads.…
Meer informatie

Phillips Senseo wordt gebruikt om koffie te zetten met koffiepads. Deze koffiezetapparaten nemen weinig plaats in, zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Ook zal de koffie vrij zacht zijn (milde smaak). Wel raden we aan, voor wie versgemalen bonenkoffie wil drinken en de mogelijkheid heeft de sterkte van de koffie aan te passen en uit verschillende mogelijke soorten te kiezen, om voor een automatische koffiemachine te gaan. Een ander belangrijk verschil tussen Phillips koffiemachines is het verschillende melksysteem. De eenvoudigste automatische koffiemachines zullen een handmatige stoomopschuimer hebben, dus om koffie met melk te maken zul je je vaardigheden in het opschuimen van melk moeten verbeteren. Bij koffiemachines met een geïntegreerd automatisch melksysteem echter is een druk op de knop voldoende om een heerlijke cappuccino te maken.

Was het nuttig?
Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om voor een Philips koffiemachine te kiezen?

Met Philips koffiezetapparaten kan koffie gezet worden met een druk…
Meer informatie

Met Philips koffiezetapparaten kan koffie gezet worden met een druk op de knop voor een relatief lage prijs. Dus als je een voordelige optie zoekt voor dagelijks gebruik thuis, voldoen de koffiemachines van deze fabrikant misschien aan je behoeften. Philips fabriceert zowel pad- als automatische koffiemachines, dus er is een verscheidenheid om uit te kiezen.

Was het nuttig?
Toon minder