INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Koffiecupmachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Wat is beter – een koffiemachine voor capsules of een automatische koffiemachine?

Wij zeggen altijd - het beste is wat aan uw behoeften voldoet. Koffiemachines voor capsules hebben hun weg gevonden naar de harten van klanten vanwege hun uiterst eenvoudige gebruik en onderhoud. Bovendien kunnen er telkens verschillende soorten koffie worden bereid en neemt de machine zelf zeer weinig plaats in. Ze genieten niet alleen thuis de voorkeur, maar ook in vakantiehuisjes, op reis en in kleine kantoren. Automatische koffiemachines zetten altijd koffie van versgemalen bonen, zijn krachtiger en hebben meer functies. Bovendien kan de beslissing worden beïnvloed door het feit dat de prijs van een kopje koffie relatief lager is en de verscheidenheid aan dranken en technologieën veel groter is.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Zit er oploskoffie en melkpoeder in capsules?

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de capsules die bedoeld zijn om zwarte koffie te zetten. Koffiedranken met melk daarentegen kunnen wel oploskoffie bevatten, afhankelijk van de fabrikant en de soort koffiedrank.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Is slechts één soort koffiecapsules die past in mijn koffiemachine met capsules?

Bij het kopen van koffiecapsules kunt u kiezen uit verschillende fabrikanten en soorten koffiecapsules. Het is belangrijk om op hun vorm te letten. Op de verpakking van de koffiecapsules staat aangegeven voor welk type koffiemachine (Nespresso of Dolce gusto) ze geschikt zijn. Deze informatie vindt u ook naast de productbeschrijving in onze e-shop. Als u twijfelt over uw keuze, kunt u het altijd aan de winkelbediende vragen en het product kopen dat u nodig hebt.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Hoe kiest u een koffiemachine met capsules?

Koffiemachines voor capsules zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die erin zitten verwerkt. Sommige producenten van koffiemachines voor capsules leggen de nadruk op de kwaliteit van zwarte koffie, andere op het mogelijk maken van een breed assortiment aan koffiedranken. Bij de keuze van een koffiemachine is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheid om er de juiste capsules voor te kopen. Het is voorgekomen dat klanten een uniek model koffiemachine voor capsules kochten en dan in de plaatselijke winkels niet de juiste capsules konden vinden. Momenteel bieden we twee soorten koffiemachines voor capsules aan: Dolce Gusto koffiemachines. Ontworpen voor klanten die van smaakvariatie en experimenten houden. Na aankoop van zo'n apparaat kunt u zowel zwarte koffiedranken maken, als koffie met melk of zelfs chocolademelk. Deze machines zijn vooral aan te bevelen als er een voorkeur is voor dranken met melk, maar er niet genoeg ruimte is om de verse melk koud te houden. Nespresso koffiemachines. Als uw favoriete koffiedranken espresso en zwarte koffie (tot 120-140ml) zijn, dan is deze keuze iets voor u. Grote verscheidenheid aan koffiepads, kwaliteitskoffie en koffiemelanges - er zijn geen grenzen bij het proeven. Als u echter een fan bent van dranken met melk, dan moet u opletten - sommige systemen in machines voor capsules van het merk Nespresso gebruiken alleen verse melk (geen melkpoeder).

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Voortdurend haast, maar wel dol op lekkere koffie? Capsule-koffiemachines bereiden snel en eenvoudig een kopje smaakvolle koffie. U plaatst gewoon een koffiecapsule in de koffiemachine met de gekozen koffiedrank, drukt op de knop en genieten maar. Plastic koffiecapsules zijn klein, goed afgesloten en hebben een deksel van aluminiumfolie. U moet er u wel van bewust zijn dat deze capsules anders zijn dan koffiepads. Een van de belangrijkste verschillen is de manier waarop u ze gebruikt. Capsules werken alleen met hogedruk-capsulemachines. Meestal werken deze capsules in het zogenaamde open of gesloten proces. Bij het open systeem kan de koffiemachine ook andere capsuleproducten gebruiken, aangezien de meeste fabrikanten deze ook compatibel maken voor andere koffiemachines. Gesloten capsules zijn aangepast om alleen in de Nespresso-machines te passen. Deze koffiecapsules zijn een mengsel van een geschikte hoeveelheid gemalen koffie verpakt in een wegwerpverpakking om de juiste sterkte en intensiteit te krijgen van niet alleen zwarte koffie, maar ook perfecte cappuccino’s of lattes. Eén koffiecapsule is bedoeld om één kopje koffie te zetten. Het principe van koffiemachines met capsules is vergelijkbaar met dat van andere koffiezetapparaten: plaats de capsule in de machine en druk op de knop om de gekozen drank te bereiden. De koffiecapsule breekt vervolgens en wordt onder druk gezet door heet water, waardoor u een heerlijk, aromatisch kopje koffie krijgt. Na afloop hoeft u de gebruikte capsule alleen nog maar weg te gooien zonder op te ruimen – eenvoudig, handig, snel en lekker. Koffiemachines met capsules zijn meestal klein en compact waardoor ze zeer praktisch zijn en gemakkelijk kunnen worden meegenomen – u kunt ze zelfs mee op vakantie nemen. Bovendien is de keuze aan koffiecapsules zo groot dat zelfs de meest kieskeurige koffieliefhebber wel iets vindt dat het proberen waard is. Sommige capsulefabrikanten produceren ook cacao en koude thee capsules. In ons assortiment vindt u de meest bekende en beproefde koffiemachines met NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Nespresso en ILLY-capsulesystemen.

Meer informatie