AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Koffiezetapparaat De’Longhi Dolce Gusto “GENIO S PLUS EDG 315.B”

Specificaties Over het product
Hoeveelheid
119.00 99.00

Levering duurt 3 - 5 werkdagen *85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd

Specificaties

icon
Koffiecapsules
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
0.8 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 11x27.2x27.1cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar

Over het product

Recepten afstemmen op uw smaak is nog nooit zo eenvoudig geweest met het automatische, ultracompacte De’Longhi Dolce Gusto® Genio S Plus koffiezetapparaat, ontworpen met naadloze lijnen en innovatieve accenten. Dankzij het hogedruksysteem van het apparaat (tot 15 bar) maakt u niet alleen koffie van professionele kwaliteit met een dik, fluweelzachte crème, maar kunt u nu ook de intensiteit, de temperatuur en de hoeveelheid via de interface regelen. Uw koffie stopt automatisch op basis van uw selectie. Geniet van meer dan 30 koffiecreaties – van Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken, zoals u het lekker vindt!

INSTELBARE INTENSITEIT

Personaliseer uw drankje door het intensiteitsniveau aan te passen, zodat u uw koffie aan uw smaak kunt aanpassen en geniet van een intense espresso dankzij de espresso boost-technologie.

TEMPERATUURKEUZE

Van warm tot zeer heet, u kunt de temperatuur aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en koffiegelegenheid dankzij drie verschillende temperatuurinstellingen die eenvoudig toegankelijk zijn met één druk op de knop. Of u nu haast hebt en zin hebt in een warme koffie of vrienden uitnodigt met verschillende koffievoorkeuren, u kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe apparaat in staat is de koffie op de juiste temperatuur te zetten.

HOGEDRUKPOMP

Creëer thuis professionele kwaliteitskoffie in minder dan 30 seconden met een dikke fluweelzachte crème dankzij de krachtige pomp van max. 15 bar die de delicate smaak en premium aroma’s van elke koffiecapsule perfect naar boven brengt.

KOFFIESOORTEN VAN HOGE KWALITEIT

Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties, of u uw koffie nu klein of groot, zwart of wit wilt. Geniet van de keuze uit een krachtige Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en volle Grande, tot schuimige Cappuccino en zachte Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

WARM & KOUD

Uw koffiezetapparaat is zo veelzijdig dat u er ook heerlijke koude dranken mee kunt bereiden. Zorg er zeker voor dat u onze nieuwe New Orleans Style Cold Brew Coffee heeft geprobeerd!

AUTOMATISCHE TECHNOLOGIE

Schuif de door u gekozen De’Longhi Dolce Gusto® capsule in het apparaat, pas uw drankje aan door aan de bedieningsknop te draaien en druk op play: uw koffiezetapparaat stopt automatisch op het juiste moment het perfecte drankje voor u te bereiden.

EXTRA GROTE KOPJESFUNCTIE

Je hebt de vrijheid om groot te gaan. Met de XL-optie kunt u meer bereiden voor wanneer u onderweg bent.

HERMETISCH AFGESLOTEN CAPSULES

Met onze hermetisch afgesloten capsules, die de koffie vers houden, geniet u elke keer weer van rijke, aromatische koffie.

ENERGIEBESPAREND

Ook al heeft deze machine een A+ score voor energieverbruik, als u vergeet om uw apparaat uit te zetten voordat u weggaat, zal het automatisch uitschakelen na 1 minuut inactiviteit dankzij de eco-modus functie.

TWEE JAAR GARANTIE

Geniet in alle rust met onze tweejarige garantie.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi Dolce Gusto “GENIO S PLUS EDG 315.B”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter