11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

De'Longhi koffiemachines

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Acties
Filter 
Sorteer
Filter 

Getoonde 1-24 resultaten van 59 totale resultaten.

De’Longhi – dit bedrijf werd opgericht door de familie De’Longhi in 1902, als een kleine industriële werkplaats in Italië. De familievertegenwoordiger De’Longhi wordt nog steeds geleid door een in Italië opgeleid bedrijf. Hoewel het een wereldberoemde fabrikant van huishoudelijke en keukenapparatuur is, is dit bedrijf gecultiveerd door familiewaarden en een innovatieve aanpak die nieuwe generaties in staat stelt om bij te dragen aan het bedrijf. Al meer dan 100 jaar verblijdt De’Longhi zijn klanten met innovatieve en stijlvolle huishoudapparaten van de hoogste kwaliteit. De belangrijkste waarden van het bedrijf zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, dus alle koffiemachines die door De’Longhi worden geproduceerd, ondergaan een zeer strenge kwaliteitscontrole – ze worden stuk voor stuk getest en er wordt een kopje koffie mee gezet voor ze worden verkocht. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het design van de koffiemachines – De’Longhi machines hebben al veel prijzen gewonnen voor hun ontwerp! Uitzonderlijke designoplossingen en klassieke lijnen doorspekt met moderne details vertellen veel over de hoogwaardige productie. De’Longhi biedt een gamma halfautomatische en automatische koffiemachines aan om jou op een gemakkelijke manier van je favoriete koffie te laten genieten. De’Longhi behoudt de hoge kwaliteit van hun koffiemachines met de hulp van speciale technologieën. Italianen weten maar al te goed wat een GOEDE KOFFIE is. Dit is de nr. 1 fabrikant van geautomatiseerde koffiezetapparaat wereldwijd.

De prijzen voor De’Longhi koffiemachines lopen sterk uiteen. Wat zijn hun belangrijkste verschillen?

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af…
Meer informatie

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af van de functies die de machine heeft, het gebruiksgemak en natuurlijk het bouwjaar. Hoe moderner de machine is, hoe meer ze aangepast is aan de verschillende behoeften van de klanten en hoe eenvoudiger ze te gebruiken en te onderhouden is. Zo zullen koffiemachine modellen met een handmatige melkopschuimer altijd goedkoper zijn dan die met geïntegreerde melksystemen. Tegelijk moet vermeld worden dat het tijd en vaardigheid vergt om met een manuele melkopschuimer het perfecte melkschuim te maken, terwijl het automatische melksysteem alles voor je doet en de perfecte melkdrank in slechts enkele seconden gemaakt is. Bij het kiezen van een koffiemachine merk je dat sommige met verschillende knoppen worden bediend, terwijl andere een kleurtouchscreen hebben. Om te ontkalken heb je bij sommige koffiemachines elke keer instructies nodig, terwijl je het bij andere leert nadat je het een keer gedaan hebt. Omdat klanten koffiemachines kopen voor meer dan een jaar, raden we altijd aan niet alleen naar de prijs van de koffiemachine te kijken, maar ook naar het feit dat hij prettig en gemakkelijk te bedienen is voor elk lid van het gezin of bedrijf.

Was het nuttig?
Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om een De’Longhi koffiemachine te kiezen?

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt…
Meer informatie

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt is, kunnen we zeggen dat het betrouwbaar is en geliefd bij klanten. De nieuwste koffiemachines van dit merk zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik en de kwaliteit en variëteit van de dranken bekoort zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers. Het exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem, de roestvrijstalen afwerking die in de topmodellen overheerst en de kleurtouchscreen of zelfs de verschillende koffiebonenbakken, garanderen dat je thuis een moderne en betrouwbare koffiemachine hebt. Als je echter twijfelt over welk koffiemachinemodel het beste voor je is, helpen de verkopers je graag bij je keuze. Een koffiemachine koop je immers voor meer dan een jaar.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat maakt het De’Longhi systeem LatteCrema voor het maken van melkdranken uniek?

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of…
Meer informatie

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of koude melkschuim opschuimen met een verschillende consistentie en biedt zo de mogelijkheid om verschillende soorten koffie met melk te maken. Bovendien kan het melkreservoir in de koelkast bewaard worden en kan de koude melk er net voor het opschuimen uitgehaald worden. Bij sommige De'Longhi modellen zijn de melkreservoirs thermisch geïsoleerd. Door dit type koffiezetapparaat te kiezen, ben je er zeker van dat de melk zelfs 5-6 uur koud blijft.

Was het nuttig?
Toon minder

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de…
Meer informatie

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de markt. En ook al begon men pas in 2003 met de fabricage van de automatische koffiemachines, toch heeft de langdurige ervaring en kennis ervoor gezorgd dat ze gemakkelijker hun weg in het leven van de klanten hebben kunnen vinden. Ook is het merk De'Longhi actief in de media, dus als ze vaak reclame voor dit merk zien, herkennen de klanten hem natuurlijk ook in de winkels. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om een goede naam te behouden, dus in de loop der jaren heeft deze fabrikant van koffiezetapparaten zijn betrouwbaarheid en aandacht voor de behoeften van de klant bewezen.

Was het nuttig?
Toon minder