AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE WEEK
AANBIEDING VAN DE WEEK
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €49 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Getoonde 1-24 resultaten van 69 totale resultaten.

Filters
Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Programmeerbare maalduur
Geschikt voor
Voor
Serie
Hoeveelheid
Merken
Acties

De’Longhi – dit bedrijf werd opgericht door de familie De’Longhi in 1902, als een kleine industriĂ«le werkplaats in ItaliĂ«. De familievertegenwoordiger De’Longhi wordt nog steeds geleid door een in ItaliĂ« opgeleid bedrijf. Hoewel het een wereldberoemde fabrikant van huishoudelijke en keukenapparatuur is, is dit bedrijf gebouwd op familiewaarden en een innovatieve aanpak die nieuwe generaties in staat stelt om bij te dragen aan het bedrijf. Al meer dan 100 jaar maakt De’Longhi zijn klanten blij met innovatieve en stijlvolle huishoudapparaten van de hoogste kwaliteit. De belangrijkste waarden van het bedrijf zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, dus alle koffiemachines die door De’Longhi worden geproduceerd, ondergaan een zeer strenge kwaliteitscontrole – ze worden stuk voor stuk getest en er wordt een kopje koffie mee gezet voor ze worden verkocht. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp van de koffiemachines – De’Longhi machines hebben al veel prijzen gewonnen voor hun ontwerp! Uitzonderlijke ontwerp-oplossingen en klassieke lijnen doordrongen met moderne details vertellen veel over de hoogwaardige productie. De’Longhi biedt een gamma halfautomatische en automatische koffiemachines aan om u op een gemakkelijke manier van uw favoriete koffie te laten genieten. De’Longhi behoudt de hoge kwaliteit van hun koffiemachines met de hulp van speciale technologieĂ«n. Italianen weten maar al te goed wat een GOEDE KOFFIE is. Dit is de nr. 1 fabrikant van geautomatiseerde koffiemachines wereldwijd.

De prijzen voor De’Longhi koffiemachines lopen sterk uiteen. Wat zijn hun belangrijkste verschillen?

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af…
Meer informatie

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af van de functies die de machine heeft, het gebruiksgemak en natuurlijk het bouwjaar. Hoe moderner de machine is, hoe meer ze aangepast is aan de verschillende behoeften van de klanten en hoe eenvoudiger ze te gebruiken en te onderhouden is. Zo zullen koffiemachine modellen met een handmatige melkopschuimer altijd goedkoper zijn dan die met geĂŻntegreerde melksystemen. Tegelijk moet vermeld worden dat het tijd en vaardigheid vergt om met een handmatige melkopschuimer het perfecte melkschuim te maken, terwijl het automatische melksysteem alles voor u doet en de perfecte koffiedrank met melk in slechts enkele seconden maakt. Bij het kiezen van een koffiemachine merkt u dat sommige met verschillende knoppen worden bediend, terwijl andere een kleurrijk touchscherm hebben. Om te ontkalken heeft u bij sommige koffiemachines iedere keer instructies nodig, terwijl u het bij andere kent nadat u het Ă©Ă©n keer heeft uitgevoerd. Omdat klanten koffiemachines kopen voor meer dan een jaar, raden we altijd aan niet alleen naar de prijs van de koffiemachine te kijken, maar ook naar het feit dat hij prettig en gemakkelijk te bedienen is voor elk lid van het gezin of bedrijf.

Was het nuttig?
Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om een De’Longhi koffiemachine te kiezen?

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt…
Meer informatie

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt is, kunnen we zeggen dat het betrouwbaar is en geliefd bij klanten. De nieuwste koffiemachines van dit merk zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik en de kwaliteit en verscheidenheid van de dranken maakt zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers blij. Het exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem, de roestvrijstalen afwerking die overheerst in de topmodellen en de kleurrijke touchschermen of zelfs de verschillende koffiebonenreservoirs, garanderen dat u een moderne en betrouwbare koffiemachine in huis haalt. Als u echter twijfelt over welk model koffiemachine voor u het meest geschikt is, helpen de verkoopmedewerkers u graag bij uw keuze. Een koffiezetapparaat koopt u tenslotte voor meer dan een jaar.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat maakt het De’Longhi systeem LatteCrema voor het maken van koffiedranken op basis van melk uniek?

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of…
Meer informatie

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of koude melkschuim opschuimen met een verschillende dikte, wat de mogelijkheid biedt om verschillende soorten koffie met melk te maken. Bovendien kan het melkreservoir in de koelkast worden bewaard en kan de koude melk net voor het opschuimen eruit worden gehaald. Bij sommige De'Longhi modellen zijn de melkreservoirs thermisch geĂŻsoleerd. Door dit type koffiemachine te kiezen, bent u er zeker van dat de melk zelfs 5-6 uur koud blijft.

Was het nuttig?
Toon minder

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de…
Meer informatie

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de markt. En ook al werden de automatische koffiemachines pas in 2003 geproduceerd, de jarenlange ervaring en kennis heeft ervoor gezorgd dat ze hun weg naar het leven van de klanten hebben gevonden. Bovendien is het merk De'Longhi actief in de media, dus als klanten deze naam vaak zien adverteren, herkennen ze hem natuurlijk ook in de winkels. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om een goede naam hoog te houden, dus in de loop der jaren heeft deze fabrikant van koffiemachines bewezen betrouwbaar te zijn en zich te richten op de behoeften van de klant.

Was het nuttig?
Toon minder