2+2
2+2
Trustpilot

De'Longhi koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

De prijzen voor De’Longhi koffiemachines lopen sterk uiteen. Wat zijn hun belangrijkste verschillen?

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af van de functies die de machine heeft, het gebruiksgemak en natuurlijk het bouwjaar. Hoe moderner de machine is, hoe meer ze aangepast is aan de verschillende behoeften van de klanten en hoe eenvoudiger ze te gebruiken en te onderhouden is. Zo zullen koffiemachine modellen met een handmatige melkopschuimer altijd goedkoper zijn dan die met geĂŻntegreerde melksystemen. Tegelijk moet vermeld worden dat het tijd en vaardigheid vergt om met een handmatige melkopschuimer het perfecte melkschuim te maken, terwijl het automatische melksysteem alles voor u doet en de perfecte koffiedrank met melk in slechts enkele seconden maakt. Bij het kiezen van een koffiemachine merkt u dat sommige met verschillende knoppen worden bediend, terwijl andere een kleurrijk touchscherm hebben. Om te ontkalken heeft u bij sommige koffiemachines iedere keer instructies nodig, terwijl u het bij andere kent nadat u het Ă©Ă©n keer heeft uitgevoerd. Omdat klanten koffiemachines kopen voor meer dan een jaar, raden we altijd aan niet alleen naar de prijs van de koffiemachine te kijken, maar ook naar het feit dat hij prettig en gemakkelijk te bedienen is voor elk lid van het gezin of bedrijf.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om een De’Longhi koffiemachine te kiezen?

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt is, kunnen we zeggen dat het betrouwbaar is en geliefd bij klanten. De nieuwste koffiemachines van dit merk zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik en de kwaliteit en verscheidenheid van de dranken maakt zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers blij. Het exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem, de roestvrijstalen afwerking die overheerst in de topmodellen en de kleurrijke touchschermen of zelfs de verschillende koffiebonenreservoirs, garanderen dat u een moderne en betrouwbare koffiemachine in huis haalt. Als u echter twijfelt over welk model koffiemachine voor u het meest geschikt is, helpen de verkoopmedewerkers u graag bij uw keuze. Een koffiezetapparaat koopt u tenslotte voor meer dan een jaar.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt het De’Longhi systeem LatteCrema voor het maken van koffiedranken op basis van melk uniek?

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of koude melkschuim opschuimen met een verschillende dikte, wat de mogelijkheid biedt om verschillende soorten koffie met melk te maken. Bovendien kan het melkreservoir in de koelkast worden bewaard en kan de koude melk net voor het opschuimen eruit worden gehaald. Bij sommige De'Longhi modellen zijn de melkreservoirs thermisch geĂŻsoleerd. Door dit type koffiemachine te kiezen, bent u er zeker van dat de melk zelfs 5-6 uur koud blijft.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de markt. En ook al werden de automatische koffiemachines pas in 2003 geproduceerd, de jarenlange ervaring en kennis heeft ervoor gezorgd dat ze hun weg naar het leven van de klanten hebben gevonden. Bovendien is het merk De'Longhi actief in de media, dus als klanten deze naam vaak zien adverteren, herkennen ze hem natuurlijk ook in de winkels. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om een goede naam hoog te houden, dus in de loop der jaren heeft deze fabrikant van koffiemachines bewezen betrouwbaar te zijn en zich te richten op de behoeften van de klant.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Over De’Longhi Koffiemachines

Met de Italiaanse koffiemachines van De’Longhi geniet u van de ideale smaak. U waant zich in uw favoriete cafĂ© terwijl u op de bank in uw woonkamer zit! En dat allemaal dankzij de echte Italiaanse expertise: wie weet er immers meer van kwaliteitskoffie dan de Italianen? Zelfs Brad Pitt is het hiermee eens en maakt trots reclame voor De’Longhi apparaten in een van hun laatste campagnes (u heeft misschien al een paar van de advertenties met de beroemde acteur gezien)! Interessant is dat De’Longhi zowat de enige fabrikant is die alle drie de soorten koffiemachines in zijn productassortiment heeft: u kunt kiezen uit bean-to-cup apparaten, espresso koffiemachines en filterkoffiezetapparaten. Vertrouw uw koffie toe aan De’Longhi en geniet van drankjes die gezet worden zoals u ze graag heeft!

Dit bedrijf, dat in 1902 werd opgericht, is nu de wereldleider op de markt van koffiemachines voor thuisgebruik. Het begon zijn reis in Treviso, ItaliĂ«, als een kleine werkplaats die verschillende industriĂ«le onderdelen produceerde. Na verloop van tijd begon het familiebedrijf zich meer toe te leggen op huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur, maar het waren de koffiemachines die het bedrijf uiteindelijk wereldberoemd maakten. Hoe is De’Longhi erin geslaagd het vertrouwen te winnen van miljoenen liefhebbers over de hele wereld en wat heeft het bedrijf geholpen om een van de leidende posities te veroveren in de concurrerende wereld van moderne koffiemachines?

Italiaanse tradities. Dit Italiaanse bedrijf werd aan het begin van de 20e eeuw opgericht door de familie De’Longhi, en de nakomelingen van die familie staan vandaag de dag nog steeds aan het hoofd van het bedrijf. Het is geen geheim hoe belangrijk de Italianen zijn geweest voor de koffiecultuur zoals die vandaag de dag bekend staat – het beroemde espresso-recept is immers in ItaliĂ« ontstaan!  Het is dan ook niet meer dan normaal dat Italiaanse koffiemachines synoniem zijn voor geweldige espresso en andere dranken van hoge kwaliteit. 

Innovatieve oplossingen. Ondanks zijn Italiaanse oorsprong en het feit dat het bedrijf traditie hoog in het vaandel draagt, heeft De’Longhi er altijd voor open gestaan om ook iets nieuws uit te proberen. Vandaag biedt het bedrijf de perfecte combinatie van de nieuwste technologieĂ«n en eeuwenoude, beproefde zetmethodes. Naast espresso kan u ook genieten van americano, filterkoffie en tal van andere dranken. Innovatieve oplossingen en een moderne bediening maken nu integraal deel uit van de De’Longhi ervaring.

Speciale aandacht voor het ontwerp. Waar Italianen zijn, is onberispelijke stijl! De De’Longhi koffiemachines zijn al meermaals bekroond voor hun exclusief ontwerp, dat klassieke silhouetten combineert met hedendaagse accenten. Deze moderne benadering van traditie heeft de harten veroverd van miljoenen liefhebbers over de hele wereld. 

Kwaliteitscontrole. De’Longhi hecht bovenal belang aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom wordt elk apparaat dat door het bedrijf wordt vervaardigd, onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Vooraleer het op de markt komt, wordt het grondig getest om een probleemloze werking te garanderen.

Dit zijn de redenen waarom De’Longhi in de loop der jaren zoveel fans heeft gekregen, waaronder Brad Pitt!

Ruime selectie van De’Longhi koffiemachines: Zet koffie zoals u het lekker vindt 

Met De’Longhi bent u vrij om u te verdiepen in de magie van koffie, ongeacht de zetmethode die uw voorkeur geniet. We hebben al gezegd dat dit Italiaanse bedrijf koffiemachines van verschillende types produceert: u kunt dus kiezen uit bean-to-cup apparaten, espressomachines en filterkoffiezetapparaten. Er is voor iedereen een geschikt apparaat in het assortiment! Laten we nu eens wat dieper ingaan op elk van deze groepen.

De’Longhi bean-to-cup koffiemachines

De’Longhi is vooral bekend om zijn bean-to-cup apparaten. Volgens de vertegenwoordigers van het bedrijf zal een De’Longhi bean-to-cup koffiemachine, in combinatie met uw favoriete koffiebonen, ongetwijfeld resulteren in het perfecte zelf gezette kopje koffie. Met een simpele druk op de knop kan u uitstekende dranken bereiden – van de boon tot in uw kopje. Wat is echter het geheim achter deze apparaten? Wel, er zijn er verschillende…

Extra geurige koffie die vers gemalen is. Deze bean-to-cup koffiemachines hebben ingebouwde stalen koffiemolens die garant staan voor een onberispelijke precisie en consistente resultaten. U kunt uw eigen maling kiezen uit maximaal 14 verschillende niveaus. De gewenste hoeveelheid koffie wordt perfect aangedrukt, vervolgens gezet met water van de door u gekozen temperatuur en ten slotte rechtstreeks in uw kopje gegoten. Dit alles gebeurt ook nog eens automatisch: u hoeft alleen maar op een knop te drukken. De’Longhi overdrijft niet wanneer ze zeggen dat uw favoriete koffiebonen meer dan voldoende zijn voor een heerlijk kopje koffie, zolang er maar een De’Longhi bean-to-cup koffiemachine op uw aanrecht staat!

Ruime keuze aan drankjes. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u van verschillende dranken genieten: van ristretto, espresso, americano of long coffee tot zijdezachte cappuccino en de trendy flat white. Sommige modellen zijn zelfs in staat om u een kopje warme chocolademelk of een glas koude koffie te serveren. Ook liefhebbers van thee kunnen hun hart ophalen: er zijn verschillende temperaturen voor warm water om uit te kiezen, afhankelijk van de theesoort van uw voorkeur. 

Hoogwaardig melksysteem. Alle bean-to-cup koffiemachines van De’Longhi zijn in staat om een heerlijk melkschuim te bereiden. Sommige machines zijn uitgerust met een stoompijpje waarmee u zelf melk kunt opschuimen, terwijl andere machines zijn uitgerust met het LatteCrema automatisch melksysteem met een geĂŻntegreerd melkreservoir. Deze melkreservoirs kunnen automatisch worden gespoeld en in de koelkast worden bewaard wanneer ze niet gebruikt worden. Een ander uniek kenmerk van het LatteCrema melksysteem is de mogelijkheid om het melkschuim precies op uw smaak af te stemmen: u kunt het melkschuim compacter of minder compact maken, of kiezen voor melk die is verwarmd en niet opgeschuimd is. Naast gewone koemelk kunt u ook kiezen voor plantaardige alternatieven, zoals amandel-, soja-, kokos- of havermelk.

Moderne, intuĂŻtieve bediening en “Coffee Link” smart app. De’Longhi koffiemachines zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Sommige apparaten worden bediend met gewone knoppen, terwijl andere zijn uitgerust met aanraakgevoelige knoppen of handige touchscreens. De meeste van deze apparaten kunnen ook worden bediend met de speciale “Coffee Link” smart app: download deze om uw koffiemachine rechtstreeks vanaf uw smart apparaat te bedienen en te programmeren.

Afzonderlijke gebruikersprofielen en de mogelijkheid om uw favoriete recepten op te slaan. De’Longhi biedt u de mogelijkheid om uw koffie-ervaring aan te passen. Met sommige machines kunt u uw favoriete recepten aanpassen en opslaan. Andere beschikken over aparte gebruikersprofielen, waarmee u en uw geliefden hun eigen persoonlijke menu’s kunnen samenstellen. 

De’Longhi heeft een hele reeks bean-to-cup koffiemachines in de aanbieding. Om het allemaal wat makkelijker te maken, zijn ze onderverdeeld in verschillende series: 

“Magnifica”. Bij de “Magnifica” koffiemachines draait alles om eenvoud en heerlijke koffie, gezet met Ă©Ă©n druk op de knop. Deze serie is verder onderverdeeld in “S” en “Evo” machines. De “S” serie bestaat uit enkele van de best verkochte modellen van het bedrijf aller tijden, en de “ECAM 22.11x” modellen zijn de onbetwiste favorieten van het afgelopen decennium. De “Evo” serie werd een paar jaar geleden geĂŻntroduceerd. Ook deze serie heeft al duizenden enthousiaste fans over de hele wereld.

“Dinamica”. De koffiemachines van de “Dinamica” serie bieden heerlijke espresso en koffie met melk, wat met Ă©Ă©n druk op de knop kan worden gezet. Wat deze apparaten onderscheidt van de rest is hun moderne design en hun aanraakgevoelige bediening. Er zijn een paar modellen met een stoompijpje in deze serie, maar de meeste zijn uitgerust met het LatteCrema systeem, een ingebouwd automatisch melksysteem waarmee u met Ă©Ă©n druk op de knop kunt genieten van dranken op basis van melk.  

“Primadonna”. De “Primadonna” serie heeft een exclusief design en de mogelijkheid om u te voorzien van het perfecte kopje koffie. Deze apparaten hebben brede kleuren touchscreens en zijn gemaakt om u maximaal koffiegenot te bieden.

“Maestosa”. “Maestosa” machines bieden de ultieme virtuositeit en de nieuwste technologieĂ«n waarmee u uw koffie precies volgens uw smaak kunt afstemmen. Deze serie is een echt juweeltje in het De’Longhi assortiment van bean-to-cup machines. Twee bonenreservoirs, de mogelijkheid om twee melkdranken tegelijk te zetten, om warme chocolademelk te maken of een glas koude koffie te bereiden… Het is alsof u een cafĂ© in uw keuken heeft!

De’Longhi espresso koffiemachines

Naarmate de koffiecultuur zich verder ontwikkelt en verspreidt, beginnen mensen naar meer te verlangen dan alleen maar een kopje koffie dat met Ă©Ă©n druk op de knop wordt geserveerd. Wat ze willen is de volledige barista-ervaring: het zetproces beheersen, genieten van het koffieritueel en dranken maken die net zo goed zijn als wat er in een cafĂ© wordt geserveerd. Het is dan ook geen verrassing dat de populariteit van espresso koffiemachines voor huishoudelijk gebruik voortdurend toeneemt. De espressomachines van De’Longhi geven u de controle over uw kopje koffie en stellen u in staat om iedere dag meesterwerken in barista-stijl te creĂ«ren. Er zijn een paar verschillende types espresso koffiemachines in de aanbieding:

Espresso koffiemachines met ingebouwde koffiemolen. Een ingebouwde koffiemolen is een handige, ruimtebesparende oplossing waarmee u van de voordelen van twee apparaten tegelijk kunt genieten. Als dit klinkt als iets wat u zou willen proberen, kijk dan eens naar de “Arte” en “Prestigio” modellen uit de “La Specialista” serie. Met deze machines zet u niet alleen espresso van de hoogste kwaliteit, maar kunt u zich ook wagen aan latte kunstwerkjes! 

Klassieke espresso koffiemachines. Deze koffiemachines op instapniveau zijn perfect voor beginnende koffiezetters. Met een van deze machines kunt u relatief eenvoudig heerlijke koffie zetten, terwijl u ook het plezier van handmatig koffiezetten ervaart. Als dit iets voor u is, kijk dan eens naar de populaire “Dedica”, “Icona Vintage” en “Stilosa” series. Om optimaal van uw espressomachine te genieten, kunt u ook overwegen om naast uw espressomachine een extra koffiemolen aan te kopen. Bekijk hier ons assortiment koffiemolens.

De’Longhi filterkoffiezetapparaten

ItaliĂ« is het land van de espresso – maar dit Italiaanse bedrijf wilde de liefhebbers van filterkoffie niet in de steek laten. We hebben een aantal De’Longhi filterkoffiezetapparaten in de aanbieding: kies uit de klassieke “ICM15210” en “ICM16710”, of ga voor de moderne “Clessidra ICM17210”. Deze laatste is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van het European Coffee Brewing Centre (ECBC) en bereidt dus koffie van de hoogste kwaliteit.

De’Longhi onderhoudsproducten

Het onderhoud van De’Longhi machines is uiterst eenvoudig en in de meeste gevallen geautomatiseerd. Welk apparaat u uiteindelijk ook kiest, een goede ontkalking is bijzonder belangrijk. Om de koffiemachines op hun best te houden, moeten alle De’Longhi apparaten regelmatig ontkalkt worden. U kunt kiezen voor de originele De’Longhi ontkalkingsvloeistof of voor de universele koffiemachine-ontkalker die we bij Coffee Friend hebben ontwikkeld. Om kalkaanslag in uw koffiemachine te voorkomen en de kwaliteit van uw water te verbeteren, gebruikt u een waterfilter (ook deze moet u regelmatig vervangen). Als uw machine is uitgerust met een melksysteem, vergeet dan ook niet om dat grondig te reinigen. Bekijk hier onze selectie van reinigingsproducten voor melksystemen.

Om af te sluiten…

De’Longhi staat synoniem voor zelfgemaakte Italiaanse koffie op zijn allerbest. Als u nog steeds twijfelt over welk type koffiemachine voor u het juiste is, of als u vragen heeft over de modellen die u op het oog heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij helpen u graag verder en stellen u hopelijk voor aan uw nieuwe beste vriend om koffie mee te zetten! 

Meer informatie