De'Longhi koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeĂŻneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
91 artikelen

Over De’Longhi koffiemachines

De Italiaanse De’Longhi koffiemachines zijn ontworpen om u te laten genieten van de perfecte koffiesmaak. U waant zich in uw favoriete cafĂ© terwijl u op de bank in uw woonkamer zit! Dit is natuurlijk allemaal te danken aan de echte Italiaanse expertise: wie weet er tenslotte meer over kwaliteitskoffie dan de Italianen?

Ruime keuze aan De’Longhi koffiemachines

Als u voorzien bent van een De’Longhi koffiemachine, bent u vrij om u te verdiepen in de magie van koffie, ongeacht de zetmethode van uw voorkeur. De’Longhi is zo’n beetje de enige fabrikant die alle vier de soorten koffiemachines in het assortiment heeft: u kunt kiezen uit bonen-, espresso-, filter- en pod-koffiemachines.

Koffiemachine met bonen De’Longhi

De De’Longhi koffiemachine met bonen wordt zeer gewaardeerd door het ruime aanbod aan functies die de verschillende modellen bieden. Elk van deze modellen is uitgerust met een ingebouwde stalen koffiemolen die een onberispelijke precisie en dus kwaliteitskoffie garandeert. Om het nog beter te maken, kunt u kiezen uit verschillende maalstanden en zo de juiste koffiesterkte voor uw drank kiezen.

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u genieten van 3 tot 16 verschillende recepten (gepersonaliseerde recepten niet meegerekend). Met Ă©Ă©n druk op de knop serveert een De’Longhi koffiemachine met bonen u espresso, zwarte koffie, ristretto, latte of zijdezachte cappuccino. Vergeet niet dat sommige modellen, zoals de De’Longhi Magnifica S, een ingebouwd stoompijpje hebben om melk op te schuimen, terwijl andere modellen (zoals de De’Longhi Dinamica Plus) het LatteCrema automatische melksysteem hebben dat de melk helemaal zelf opschuimt, zonder dat er menselijke hulp nodig is.

En dat is nog niet alles wat De’Longhi koffiemachines te bieden hebben! Bepaalde volautomatische koffiemachines, zoals de De’Longhi Primadonna, kunnen bediend worden met de speciale Coffee Link smart app. U hoeft alleen maar op een knop op uw smartphone te drukken en er staat altijd een vers, heet kopje koffie voor u klaar wanneer u ‘s ochtends opstaat of zodra u thuiskomt van uw werk.

De’Longhi espressomachines

Gezien de snelle groei van de koffiewereld de laatste tijd, is het geen verrassing dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de volledige barista-ervaring. U hoeft echter geen professionele barista te zijn om volop van het koffiezetten te genieten! Met de De’Longhi espressomachines kan dit nu met gemak in het comfort van uw eigen huis. Deze koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor beginners, en koffiedrinkers kunnen er niet alleen koffie mee zetten van gemalen bonen, maar ook van ESE-pads. Vooral de ultracompacte De’Longhi Dedica espressomachines zullen zeker een plaatsje vinden in uw keuken, en dankzij de verschillende kleuren vindt u gegarandeerd het model dat perfect bij uw interieur past.

In ons assortiment vindt u trouwens ook het iets professionelere model Delonghi La Specialista Prestigio: dit model biedt nog meer functies en is geschikt voor gevorderde thuisbarista’s. Drie vooraf ingestelde recepten, acht maalstanden (ja, deze machine heeft een ingebouwde koffiemolen!), innovatieve temperatuurregeltechnologie en nog meer handige functies helpen u allemaal om thuis de ultieme koffie-ervaring te creĂ«ren.

De’Longhi filter koffiezetapparaten

Ons assortiment omvat ook De’Longhi filter koffiezetapparaten, Ons assortiment omvat ook De’Longhi filterkoffiezetapparaten, waarmee gebruikers thuis of op kantoor kunnen genieten van de intense smaken van hoogwaardige druppelkoffie. Ondanks hun compacte formaat kunt u met het waterreservoir van 1,25 liter tot 10 kopjes koffie per keer zetten. Deze apparaten hebben trouwens ook een automatisch ontkalkingssignaal: u hoeft alleen maar te zorgen dat u uw apparaat ontkalkt wanneer u hierom gevraagd wordt.

De’Longhi Nespresso koffiemachine

Als u nog steeds niet de koffiemachine heeft gevonden die aan al uw eisen en wensen voldoet, dan is de De’Longhi koffiepadmachine misschien precies wat u zoekt! Deze gebruiksvriendelijke koffiemachines met een systeem voor één kopje maken het koffiezetten leuker dan ooit. Kies gewoon een Nespresso compatibele pad, druk op een knop en kijk hoe de heerlijke koffie rechtstreeks in uw kopje wordt geschonken. Eenvoudig onderhoud, kwalitatieve zelfgezette drankjes en geen rommelig koffiedik op uw aanrecht? Beter dan dit wordt het niet! Als dit klinkt als het type koffiemachine voor u, kijk dan eens naar de selectie De’Longhi Nespresso koffiemachines met filter van Coffee Friend.

De’Longhi koffiemachine schoonmaken

Alle soorten koffiemachines moeten goed schoongemaakt worden om de kwaliteit van uw koffie te behouden en de levensduur van uw machine te verlengen. Gelukkig is het onderhoud van een De’Longhi koffiezetapparaat zeer eenvoudig en grotendeels geautomatiseerd. Welk model u ook kiest, het is heel belangrijk om het regelmatig te ontkalken. Om het goed te doen, gebruikt u De’Longhi ontkalkers of kiest u voor de universele koffiemachine-ontkalker die wij hier bij Coffee Friend hebben gemaakt. Om kalkaanslag in uw koffiemachine te voorkomen en de kwaliteit van uw zetwater te verbeteren, gebruikt u een waterfilter (u moet deze regelmatig vervangen). Als uw machine is uitgerust met een melksysteem, vergeet dan niet om dit ook grondig te reinigen.

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

De’Longhi staat synoniem voor zelfgemaakte Italiaanse koffie op zijn best. Als u nog steeds niet zeker weet welk type koffiemachine het best bij u past, of als u vragen heeft over een aantal verschillende modellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij helpen u graag verder en laten u hopelijk kennismaken met uw nieuwe beste zetvriend!