FEBRUARI TOP
Trustpilot

De'Longhi koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

De prijzen voor De’Longhi koffiemachines lopen sterk uiteen. Wat zijn hun belangrijkste verschillen?

Zoals bij alle koffiemachines hangen de prijzen van De'Longhi af van de functies die de machine heeft, het gebruiksgemak en natuurlijk het bouwjaar. Hoe moderner de machine is, hoe meer ze aangepast is aan de verschillende behoeften van de klanten en hoe eenvoudiger ze te gebruiken en te onderhouden is. Zo zullen koffiemachine modellen met een handmatige melkopschuimer altijd goedkoper zijn dan die met geïntegreerde melksystemen. Tegelijk moet vermeld worden dat het tijd en vaardigheid vergt om met een handmatige melkopschuimer het perfecte melkschuim te maken, terwijl het automatische melksysteem alles voor u doet en de perfecte koffiedrank met melk in slechts enkele seconden maakt. Bij het kiezen van een koffiemachine merkt u dat sommige met verschillende knoppen worden bediend, terwijl andere een kleurrijk touchscherm hebben. Om te ontkalken heeft u bij sommige koffiemachines iedere keer instructies nodig, terwijl u het bij andere kent nadat u het één keer heeft uitgevoerd. Omdat klanten koffiemachines kopen voor meer dan een jaar, raden we altijd aan niet alleen naar de prijs van de koffiemachine te kijken, maar ook naar het feit dat hij prettig en gemakkelijk te bedienen is voor elk lid van het gezin of bedrijf.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer is het de moeite waard om een De’Longhi koffiemachine te kiezen?

Omdat het merk De'Longhi al vrij lang op de markt is, kunnen we zeggen dat het betrouwbaar is en geliefd bij klanten. De nieuwste koffiemachines van dit merk zijn uiterst gemakkelijk in het gebruik en de kwaliteit en verscheidenheid van de dranken maakt zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers blij. Het exclusieve LatteCrema melkopschuimsysteem, de roestvrijstalen afwerking die overheerst in de topmodellen en de kleurrijke touchschermen of zelfs de verschillende koffiebonenreservoirs, garanderen dat u een moderne en betrouwbare koffiemachine in huis haalt. Als u echter twijfelt over welk model koffiemachine voor u het meest geschikt is, helpen de verkoopmedewerkers u graag bij uw keuze. Een koffiezetapparaat koopt u tenslotte voor meer dan een jaar.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt het De’Longhi systeem LatteCrema voor het maken van koffiedranken op basis van melk uniek?

Het LatteCrema melksysteem in De'Longhi koffiemachines kan het warme of koude melkschuim opschuimen met een verschillende dikte, wat de mogelijkheid biedt om verschillende soorten koffie met melk te maken. Bovendien kan het melkreservoir in de koelkast worden bewaard en kan de koude melk net voor het opschuimen eruit worden gehaald. Bij sommige De'Longhi modellen zijn de melkreservoirs thermisch geïsoleerd. Door dit type koffiemachine te kiezen, bent u er zeker van dat de melk zelfs 5-6 uur koud blijft.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Waarom zijn De’Longhi koffiemachines zo populair?

Het Italiaanse merk De'Longhi is al sinds 1974 op de markt. En ook al werden de automatische koffiemachines pas in 2003 geproduceerd, de jarenlange ervaring en kennis heeft ervoor gezorgd dat ze hun weg naar het leven van de klanten hebben gevonden. Bovendien is het merk De'Longhi actief in de media, dus als klanten deze naam vaak zien adverteren, herkennen ze hem natuurlijk ook in de winkels. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om een goede naam hoog te houden, dus in de loop der jaren heeft deze fabrikant van koffiemachines bewezen betrouwbaar te zijn en zich te richten op de behoeften van de klant.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Over De’Longhi koffiemachines

De Italiaanse De’Longhi koffiemachines zijn ontworpen om u te laten genieten van de perfecte koffiesmaak. U waant zich in uw favoriete café terwijl u op de bank in uw woonkamer zit! Dit is natuurlijk allemaal te danken aan de echte Italiaanse expertise: wie weet er tenslotte meer over kwaliteitskoffie dan de Italianen?

Ruime keuze aan De’Longhi koffiemachines

Als u voorzien bent van een De’Longhi koffiemachine, bent u vrij om u te verdiepen in de magie van koffie, ongeacht de zetmethode van uw voorkeur. De’Longhi is zo’n beetje de enige fabrikant die alle vier de soorten koffiemachines in het assortiment heeft: u kunt kiezen uit bonen-, espresso-, filter- en pod-koffiemachines.

Koffiemachine met bonen De’Longhi

De De’Longhi koffiemachine met bonen wordt zeer gewaardeerd door het ruime aanbod aan functies die de verschillende modellen bieden. Elk van deze modellen is uitgerust met een ingebouwde stalen koffiemolen die een onberispelijke precisie en dus kwaliteitskoffie garandeert. Om het nog beter te maken, kunt u kiezen uit verschillende maalstanden en zo de juiste koffiesterkte voor uw drank kiezen.

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u genieten van 3 tot 16 verschillende recepten (gepersonaliseerde recepten niet meegerekend). Met één druk op de knop serveert een De’Longhi koffiemachine met bonen u espresso, zwarte koffie, ristretto, latte of zijdezachte cappuccino. Vergeet niet dat sommige modellen, zoals de De’Longhi Magnifica S, een ingebouwd stoompijpje hebben om melk op te schuimen, terwijl andere modellen (zoals de De’Longhi Dinamica Plus) het LatteCrema automatische melksysteem hebben dat de melk helemaal zelf opschuimt, zonder dat er menselijke hulp nodig is.

En dat is nog niet alles wat De’Longhi koffiemachines te bieden hebben! Bepaalde volautomatische koffiemachines, zoals de De’Longhi Primadonna, kunnen bediend worden met de speciale Coffee Link smart app. U hoeft alleen maar op een knop op uw smartphone te drukken en er staat altijd een vers, heet kopje koffie voor u klaar wanneer u ‘s ochtends opstaat of zodra u thuiskomt van uw werk.

De’Longhi espressomachines

Gezien de snelle groei van de koffiewereld de laatste tijd, is het geen verrassing dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de volledige barista-ervaring. U hoeft echter geen professionele barista te zijn om volop van het koffiezetten te genieten! Met de De’Longhi espressomachines kan dit nu met gemak in het comfort van uw eigen huis. Deze koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor beginners, en koffiedrinkers kunnen er niet alleen koffie mee zetten van gemalen bonen, maar ook van ESE-pads. Vooral de ultracompacte De’Longhi Dedica espressomachines zullen zeker een plaatsje vinden in uw keuken, en dankzij de verschillende kleuren vindt u gegarandeerd het model dat perfect bij uw interieur past.

In ons assortiment vindt u trouwens ook het iets professionelere model Delonghi La Specialista Prestigio: dit model biedt nog meer functies en is geschikt voor gevorderde thuisbarista’s. Drie vooraf ingestelde recepten, acht maalstanden (ja, deze machine heeft een ingebouwde koffiemolen!), innovatieve temperatuurregeltechnologie en nog meer handige functies helpen u allemaal om thuis de ultieme koffie-ervaring te creëren.

De’Longhi filter koffiezetapparaten

Ons assortiment omvat ook De’Longhi filter koffiezetapparaten, Ons assortiment omvat ook De’Longhi filterkoffiezetapparaten, waarmee gebruikers thuis of op kantoor kunnen genieten van de intense smaken van hoogwaardige druppelkoffie. Ondanks hun compacte formaat kunt u met het waterreservoir van 1,25 liter tot 10 kopjes koffie per keer zetten. Deze apparaten hebben trouwens ook een automatisch ontkalkingssignaal: u hoeft alleen maar te zorgen dat u uw apparaat ontkalkt wanneer u hierom gevraagd wordt.

De’Longhi Nespresso koffiemachine

Als u nog steeds niet de koffiemachine heeft gevonden die aan al uw eisen en wensen voldoet, dan is de De’Longhi koffiepadmachine misschien precies wat u zoekt! Deze gebruiksvriendelijke koffiemachines met een systeem voor één kopje maken het koffiezetten leuker dan ooit. Kies gewoon een Nespresso compatibele pad, druk op een knop en kijk hoe de heerlijke koffie rechtstreeks in uw kopje wordt geschonken. Eenvoudig onderhoud, kwalitatieve zelfgezette drankjes en geen rommelig koffiedik op uw aanrecht? Beter dan dit wordt het niet! Als dit klinkt als het type koffiemachine voor u, kijk dan eens naar de selectie De’Longhi Nespresso koffiemachines met filter van Coffee Friend.

De’Longhi koffiemachine schoonmaken

Alle soorten koffiemachines moeten goed schoongemaakt worden om de kwaliteit van uw koffie te behouden en de levensduur van uw machine te verlengen. Gelukkig is het onderhoud van een De’Longhi koffiezetapparaat zeer eenvoudig en grotendeels geautomatiseerd. Welk model u ook kiest, het is heel belangrijk om het regelmatig te ontkalken. Om het goed te doen, gebruikt u De’Longhi ontkalkers of kiest u voor de universele koffiemachine-ontkalker die wij hier bij Coffee Friend hebben gemaakt. Om kalkaanslag in uw koffiemachine te voorkomen en de kwaliteit van uw zetwater te verbeteren, gebruikt u een waterfilter (u moet deze regelmatig vervangen). Als uw machine is uitgerust met een melksysteem, vergeet dan niet om dit ook grondig te reinigen.

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

De’Longhi staat synoniem voor zelfgemaakte Italiaanse koffie op zijn best. Als u nog steeds niet zeker weet welk type koffiemachine het best bij u past, of als u vragen heeft over een aantal verschillende modellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend: zij helpen u graag verder en laten u hopelijk kennismaken met uw nieuwe beste zetvriend!

Meer informatie