DeLonghi Dinamica

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
11 artikelen

Over de De’Longhi Dinamica koffiemachine

De De’Longhi Dinamica koffiemachines bieden prachtige espressokoffie en koffie op basis van melk, bereid met één druk op de knop. Wat deze apparaten onderscheidt van de rest is hun moderne ontwerp en aanraakgevoelige bediening.

De verschillende modellen van De’Longhi Dinamica koffiezetapparaten

In ons assortiment vindt u twee verschillende modellen: de De’Longhi Dinamica en Dinamica Plus. Beide zijn uitgerust met het LatteCrema melkopschuimsysteem, dat voorzien is van een melkreservoir dat u gemakkelijk kunt verwijderen en in de koelkast kunt bewaren tot u het weer nodig heeft. Met deze twee modellen kunnen gebruikers ook hun eigen drankenmenu samenstellen. Met het De’Longhi Dinamica ECAM 350.55B model kunt u zelfs de sterkte van uw koffie en de portiegrootte van alle koffiedranken aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Het meest opvallende verschil is het aantal recepten dat deze volautomatische koffiemachines aanbieden.

De’Longhi Dinamica vs Dinamica Plus

Terwijl u bij de De’Longhi Dinamica koffiemachines 10 verschillende dranken kunt bereiden met één druk op de knop, kunt u bij het Dinamica Plus model kiezen uit 12 dranken. Dit is echter niet zo’n groot nadeel als u bedenkt dat u met beide modellen uw eigen koffierecepten kunt aanmaken.

De Dinamica Plus heeft een paar extra functies die u niet in het eerste model terugvindt. De De’Longhi Dinamica Plus koffiemachine onthoudt de koffiedranken die u het vaakst kiest en vermeldt deze automatisch op het keuzescherm. Het apparaat gebruikt ook een iets hogere druk van 19 bar bij het zetten van koffie, wat resulteert in een sterker aroma en een vollere body. Het belangrijkste is misschien wel dat de De’Longhi Dinamica Plus kan worden bediend met de De’Longhi Coffee Link app, waarmee u direct vanaf uw slimme apparaat dranken kunt maken en instellingen kunt aanpassen!

Hulp nodig? Neem contact op met de adviseurs van Coffee Friend

Alle De’Longhi koffiemachines met bonen zijn uitgerust met moderne technologieën en functies die het koffiezetproces vergemakkelijken en de fijnste smaken onthullen die in uw koffiebonen verborgen zitten. Als u een van deze apparaten aankoopt, kunt u elke ochtend genieten van heerlijke, eenvoudig te bereiden koffie. Als u echter moeite heeft met het kiezen van een koffiemachine, dan kunnen de adviseurs van Coffee Friend u zeker verder helpen. Ze staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste De’Longhi koffiemachine model, of het nu voor thuis, op kantoor of als cadeau is.