INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Koffiemachines en koffiezetapparaten

Honderden verschillende koffiemachines en koffiezetapparaten die zelfs aan de hoogste verwachtingen zullen voldoen

TOP Koffiemachines

TOP Koffiemachines
  • TOP-aanbieding
  • Nieuw

Koffiemachine De’Longhi Magnifica Evo ECAM290.51.B

399.00 499.00 -20%
  • TOP-aanbieding

Koffiezetapparaat Philips Series 3200 LatteGo EP3241/50

519.00
  • TOP-aanbieding

Koffiezetapparaat De’Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B

309.00 329.00 -6%
  • TOP-aanbieding

Koffiezetapparaat Bosch CTL636EB6

1,429.00 1,499.00 -5%

Nieuwste Koffiemachines

Nieuwste Koffiemachines
  • REFURBISHED
  • 24 maanden garantie

Refurbished koffiemachine Siemens EQ.9 s300 TI923309RW

869.00 919.00 -5%
  • REFURBISHED
  • 24 maanden garantie

Refurbished koffiemachine Rocket Espresso Appartamento Black/Copper

1,129.00 1,299.00 -13%

FAQ

Wat is beter – een koffiemachine voor capsules of een automatische koffiemachine?

Wij zeggen altijd - het beste is wat aan uw behoeften voldoet. Koffiemachines voor capsules hebben hun weg gevonden naar de harten van klanten vanwege hun uiterst eenvoudige gebruik en onderhoud. Bovendien kunnen er telkens verschillende soorten koffie worden bereid en neemt de machine zelf zeer weinig plaats in. Ze genieten niet alleen thuis de voorkeur, maar ook in vakantiehuisjes, op reis en in kleine kantoren. Automatische koffiemachines zetten altijd koffie van versgemalen bonen, zijn krachtiger en hebben meer functies. Bovendien kan de beslissing worden beïnvloed door het feit dat de prijs van een kopje koffie relatief lager is en de verscheidenheid aan dranken en technologieën veel groter is.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Zit er oploskoffie en melkpoeder in capsules?

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de capsules die bedoeld zijn om zwarte koffie te zetten. Koffiedranken met melk daarentegen kunnen wel oploskoffie bevatten, afhankelijk van de fabrikant en de soort koffiedrank.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Is slechts Ă©Ă©n soort koffiecapsules die past in mijn koffiemachine met capsules?

Bij het kopen van koffiecapsules kunt u kiezen uit verschillende fabrikanten en soorten koffiecapsules. Het is belangrijk om op hun vorm te letten. Op de verpakking van de koffiecapsules staat aangegeven voor welk type koffiemachine (Nespresso of Dolce gusto) ze geschikt zijn. Deze informatie vindt u ook naast de productbeschrijving in onze e-shop. Als u twijfelt over uw keuze, kunt u het altijd aan de winkelbediende vragen en het product kopen dat u nodig hebt.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Hoe kiest u een koffiemachine met capsules?

Koffiemachines voor capsules zijn te onderscheiden door de geĂŻntegreerde capsule-systemen die erin zitten verwerkt. Sommige producenten van koffiemachines voor capsules leggen de nadruk op de kwaliteit van zwarte koffie, andere op het mogelijk maken van een breed assortiment aan koffiedranken. Bij de keuze van een koffiemachine is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheid om er de juiste capsules voor te kopen. Het is voorgekomen dat klanten een uniek model koffiemachine voor capsules kochten en dan in de plaatselijke winkels niet de juiste capsules konden vinden. Momenteel bieden we twee soorten koffiemachines voor capsules aan: Dolce Gusto koffiemachines. Ontworpen voor klanten die van smaakvariatie en experimenten houden. Na aankoop van zo'n apparaat kunt u zowel zwarte koffiedranken maken, als koffie met melk of zelfs chocolademelk. Deze machines zijn vooral aan te bevelen als er een voorkeur is voor dranken met melk, maar er niet genoeg ruimte is om de verse melk koud te houden. Nespresso koffiemachines. Als uw favoriete koffiedranken espresso en zwarte koffie (tot 120-140ml) zijn, dan is deze keuze iets voor u. Grote verscheidenheid aan koffiepads, kwaliteitskoffie en koffiemelanges - er zijn geen grenzen bij het proeven. Als u echter een fan bent van dranken met melk, dan moet u opletten - sommige systemen in machines voor capsules van het merk Nespresso gebruiken alleen verse melk (geen melkpoeder).

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Welke koffiemachine is de beste?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Bij het kiezen van een koffiemachine kunnen statistieken helpen - mensen schaffen deze aan voor ongeveer 5-7 jaar. Waarom is dit feit belangrijk? Omdat het voor zo'n periode belangrijk is een betrouwbaar apparaat te kiezen en vooral een model aan te schaffen dat aan alle behoeften voldoet. Bovendien heeft elke klant andere wensen en verwachtingen, dus zeggen we eerlijk - wat het beste werkt voor uw collega's of buren, zal niet altijd de beste optie zijn voor u en uw gezin. We raden altijd aan om de winkelbediende openlijk over uw verwachtingen te vertellen zodat het gemakkelijker is om uw wensen te begrijpen en te benoemen. Houd rekening met het volgende: Wat voor soort koffie drinkt u het liefst - zwart, espresso of kiest u altijd voor een van de koffiedranken met melk? Er zijn merken waarvan de technologie ontworpen is om de perfecte espresso te maken. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen uit verschillende melksystemen die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Hoeveel ruimte heeft u in huis beschikbaar voor de koffiemachine? Het lijkt misschien een detail, maar in sommige gevallen, wanneer klanten de koffiemachine kiezen die het best aan hun verwachtingen voldoet, worden ze geconfronteerd met het dilemma deze in te passen in de beoogde ruimte. Wat verwacht u van uw nieuwe koffiemachine? Als u al online onderzoek heeft gedaan naar een bepaald model of er een heeft gebruikt bij een vriend, zeg dat dan tegen de winkelbediende. Als dit niet uw eerste koffiemachine is, dan weet u ongetwijfeld al welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, waaraan de aandacht moet worden besteed. De nieuwste technologie, zeer stille werking, buitengewoon eenvoudig onderhoud - alles is mogelijk!

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Welk melksysteem is het handigst?

Bij de keuze van een bean-to-cup machine raden wij u aan om na te denken over hoe vaak er melkdranken zullen worden bereid, wat uw budget is voor de koffiemachine en welke kwaliteit u verwacht van de melkdranken. Op basis van deze criteria voldoet elk melksysteem aan de specifieke behoefte van de klant: Handmatige opschuimer. Deze wordt vaak gebruikt in koffiemachines van het middensegment. Melkschuim op deze manier maken is niet moeilijk, maar het vereist wel enige kennis en oefening. Koffiemachines met handmatige opschuimers worden gekozen door klanten die koffiemachines voor een lagere prijs willen kopen en de mogelijkheid willen hebben om koffie met melk te maken. Automatisch melkpijpje of geĂŻntegreerd melkreservoir. Dit melksysteem is een van de meest populaire en meest gewaardeerde. Zijn bijzonderheid - de mogelijkheid om dranken met melk te maken zonder speciale vaardigheden, vaak met slechts Ă©Ă©n of twee drukken op de knop. Het automatische melkpijpjesysteem geniet de voorkeur van klanten die zeer eenvoudig onderhoud en melkschuim van goede kwaliteit wensen. Het geĂŻntegreerde melkreservoir is handig voor wie geen vrije ruimte heeft voor melk naast de koffiemachine en toch wil genieten van lekkere koffie met melk. Latte Go systeem. Het is het nieuwste melksysteem met uitzonderlijk gemakkelijk onderhoud. Gewoon spoelen is voldoende om het melkreservoir schoon te houden. Dit systeem heeft geen melkopschuimer, dus voor wie niet te veel tijd aan het onderhoud van een koffiemachine wil besteden, is dit systeem misschien het handigst.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen een keramische en roestvrijstalen koffiemolen?

Er zijn verschillende meningen als het gaat om de vraag welke van deze koffiemolens beter is. Maar alle koffiemolens zijn voor hetzelfde doel ontworpen, namelijk de bonen te malen en dat goed te doen. Als u de koffiemachine thuis gebruikt en tot 20 kopjes per dag zet, dan is de keuze van de koffiemolen niet zo belangrijk. Toch heeft elke koffiemolen specifieke eigenschap. Keramische koffiemolen: Kan stiller zijn, afhankelijk van de plaatsing in de koffiemachine Wordt minder warm bij voortdurend gebruik en verhit (verbrandt) de bonen niet extra. Roestvrijstalen koffiemolen: Wordt geacht duurzamer te zijn bij het zetten van grote hoeveelheden koffie Kan minder gevoelig zijn voor het afval dat in de koffie terechtkomt (ongebrande koffiebonen, kiezelsteentjes enz.)

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer wordt een koffiemachine beschouwd als automatisch?

Een automatisch koffiezetapparaat is een koffiezetapparaat met een geĂŻntegreerd maal- en koffiezetmechanisme.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Geniet van snel en moeiteloos bereide koffie, thuis of op kantoor. Bereid een perfecte cappuccino of latte met uitstekend melkschuim. In ons assortiment vind je koffiezetapparaten van bekende en populaire merken. Als je haast hebt, probeer dan eens koffiezetapparaten met capsules die zeer weinig onderhoud vergen. Ook met padkoffiemachines kun je je favoriete koffie snel bereiden. Als je je wilt verdiepen in het ritueel van koffiezetten - kies dan voor een halfautomatische machine en zet koffie met reeds gemalen koffiebonen of gebruik koffiepods. Als je op zoek bent naar een moderne en professionele oplossing - probeer dan inbouwkoffiezetapparaten die de stijl van jouw keuken zullen opwaarderen. Je kunt ook moka-koffiepotten of filterkoffiezetapparaten proberen. Met deze koffiezetapparaten kun je niet alleen genieten van een rijke en heldere koffiesmaak, maar ze zullen ook opvallen in je interieur. Voor professioneel gebruik in cafés of bars gebruik je percolators met een hoge capaciteit en vermogen. Als je vragen mocht hebben, helpen we je graag bij het kiezen van het beste koffiezetapparaat op basis van jouw behoeften.