AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
Left time
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE MAAND
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €39 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Koffiemachines

Honderden verschillende koffiemachines en koffiezetapparaten die zelfs aan de hoogste verwachtingen zullen voldoen

Koffiemachines

TOP Koffiemachines

Onze merken

Geniet van snel en moeiteloos bereide koffie, thuis of op kantoor. Bereid een perfecte cappuccino of latte met uitstekend melkschuim. In ons assortiment vind je koffiezetapparaten van bekende en populaire merken. Als je haast hebt, probeer dan eens koffiezetapparaten met capsules die zeer weinig onderhoud vergen. Ook met padkoffiemachines kun je je favoriete koffie snel bereiden. Als je je wilt verdiepen in het ritueel van koffiezetten - kies dan voor een halfautomatische machine en zet koffie met reeds gemalen koffiebonen of gebruik koffiepods. Als je op zoek bent naar een moderne en professionele oplossing - probeer dan inbouwkoffiezetapparaten die de stijl van jouw keuken zullen opwaarderen. Je kunt ook moka-koffiepotten of filterkoffiezetapparaten proberen. Met deze koffiezetapparaten kun je niet alleen genieten van een rijke en heldere koffiesmaak, maar ze zullen ook opvallen in je interieur. Voor professioneel gebruik in cafés of bars gebruik je percolators met een hoge capaciteit en vermogen. Als je vragen mocht hebben, helpen we je graag bij het kiezen van het beste koffiezetapparaat op basis van jouw behoeften.

Wat is beter – capsules of een automatisch koffiezetapparaat?

We zeggen altijd - het beste is wat aan je…
Meer informatie

We zeggen altijd - het beste is wat aan je behoeften beantwoordt. Capsulaire koffiemachines hebben hun weg gevonden naar de harten van de klanten vanwege hun uiterst gemakkelijke gebruik en onderhoud. Ook kunnen telkens verschillende soorten koffie gezet worden en neemt de machine zelf heel weinig plaats in beslag. Ze genieten niet alleen thuis de voorkeur, maar ook in buitenhuizen, op reis en in kleine kantoren. Automatische koffiemachines zetten altijd koffie uit versgemalen koffiebonen, zijn krachtiger en hebben meer functies. Ook kan de beslissing beïnvloed worden door het feit dat de prijs van een kop koffie relatief lager is en de variëteit aan dranken en technologieën veel groter is.

Was het nuttig?
Toon minder

Worden oploskoffie en melkpoeder in de capsules gebruikt?

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de…
Meer informatie

In onze beschikbare selectie wordt geen oploskoffie gebruikt in de capsules die bedoeld zijn om zwarte koffie te zetten. Melkdranken daarentegen kunnen wel oploskoffie bevatten, afhankelijk van de fabrikant en de soort koffiedrank.

Was het nuttig?
Toon minder

Is slechts één soort koffiecapsules geschikt voor mijn capsulaire machine?

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende…
Meer informatie

Bij het kopen van koffiecapsules kun je kiezen uit verschillende fabrikanten en soorten koffiecapsules. Het is belangrijk om op hun vorm te letten. Op de verpakking van de koffiecapsules staat aangegeven voor welk type koffiemachine (Nespresso of Dolce gusto) ze gebruikt kunnen worden. Deze informatie vind je ook naast de productbeschrijving in onze e-shop. Als je twijfelt over je keuze, kun je het altijd aan de winkelbediende vragen en het product kopen dat je nodig hebt.

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kies je een capsulaire machine?

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die…
Meer informatie

Capsulaire koffiemachines zijn te onderscheiden door de geïntegreerde capsule-systemen die erin zitten verwerkt. Sommige producenten van capsulaire koffiemachines leggen de nadruk op de kwaliteit van zwarte koffie, andere op het mogelijk maken van een breed scala aan mogelijkheden om koffiedranken te bereiden. Bij de keuze van een koffiezetapparaat is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheid om er de juiste capsules voor te kopen. Het is voorgekomen dat klanten een zeldzamere model capsulaire koffiemachine kochten en dan in de plaatselijke winkels niet de juiste capsules konden vinden. Momenteel bieden we twee soorten capsulaire koffiemachines aan: Dolce Gusto koffiemachines. Ontworpen voor klanten die van smaakvariatie en experimenten houden. Na aankoop van zo'n apparaat kun je zowel zwarte koffiedranken maken, als koffie met melk of zelfs cacao. Deze machines zijn vooral aan te bevelen als er een voorkeur is voor melkdranken, maar er niet genoeg ruimte is om de verse melk koud te houden. Nespresso koffiezetapparaten. Als je voorkeur vooral uitgaat naar espresso en zwarte koffie (tot 120-140 ml), dan is deze keuze iets voor jou. Grote verscheidenheid aan koffiepods, kwaliteitskoffie en koffiemelanges - er zijn geen grenzen aan het proberen. Ben je echter een liefhebber van dranken met melk, dan moet je opletten - sommige systemen in capsulaire machines van het merk Nespresso gebruiken alleen verse melk (geen melkpoeder).

Was het nuttig?
Toon minder

Welke koffiemachine is de beste?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Bij de…
Meer informatie

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Bij de keuze van een koffiemachine kunnen statistieken helpen - mensen kopen deze aankoop voor ongeveer 5-7 jaar. Waarom is dit feit belangrijk? Omdat het voor zo'n periode belangrijk is een betrouwbaar en vooral een model te kopen dat aan alle behoeften voldoet. Bovendien heeft elke klant andere wensen en verwachtingen, dus daarom zeggen wij heel eerlijk - wat het beste werkt voor je collega's of buren, zal niet altijd de beste optie zijn voor jou en je gezin. We raden altijd aan om de winkelbediende openlijk over je verwachtingen te vertellen. Om het gemakkelijker te maken je wensen te begrijpen en te benoemen, houd rekening met het volgende: Welke soort koffie vind je het lekkerst - zwart, espresso of kies je altijd een van de koffiedranken met melk? Er zijn merken waarvan de technologieën ontworpen zijn om de perfecte espresso te maken. Er is ook een mogelijkheid te kiezen uit verschillende melksystemen die aan verschillende behoeften zijn aangepast. Hoeveel ruimte ben je van plan voor de koffiemachine in je huis te reserveren? Het lijkt een detail, maar in sommige gevallen staan klanten bij het kiezen van de koffiemachine die het beste aan hun verwachtingen beantwoordt voor het dilemma hem in te passen in de beoogde nis. Wat verwacht je van je nieuwe koffiezetapparaat? Als je online al onderzoek gedaan hebt naar een bepaald model of er een bij een vriend thuis gebruikt hebt, zeg dat dan tegen de winkelbediende. Als dit niet je eerste koffiezetapparaat is, dan weet je ongetwijfeld al welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn en waaraan de aandacht besteed moet worden. De nieuwste technologie, zeer stille werking, uitzonderlijk eenvoudig onderhoud - alles is mogelijk!

Was het nuttig?
Toon minder

Welk melksysteem is het handigst?

Bij het kiezen van een automatische koffiemachine raden we je…
Meer informatie

Bij het kiezen van een automatische koffiemachine raden we je aan te overwegen hoe vaak melkdranken gemaakt zullen worden, wat je budget voor de koffiemachine is en welke kwaliteit melkdranken je verwacht. Volgens deze criteria beantwoordt elk melksysteem aan een specifieke behoefte van de klant: Manuele opschuimer. Deze wordt vaak gebruikt in koffiemachines van het middensegment. Melkschuim op deze manier maken is niet moeilijk, maar het vereist wel enige kennis en oefening. Koffiemachines met handmatige opschuimers worden gekozen door klanten die koffiemachines voor een lagere prijs willen kopen en de mogelijkheid willen hebben om koffie met melk te maken. Automatisch melkpijpje of geïntegreerd melkreservoirsysteem. Dit melksysteem is een van de meest populaire en geprefereerde. Zijn kenmerk - de mogelijkheid om melkdranken te maken zonder bijzondere vaardigheden, vaak met slechts één of twee drukken op een knop. Een automatisch melkpijpsysteem heeft de voorkeur van klanten die zeer eenvoudig onderhoud willen en melkschuim van goede kwaliteit. Intussen is het geïntegreerde melkreservoir handig voor wie geen vrije ruimte voor melk naast de koffiemachine heeft en toch van lekkere koffie verkeerd wil genieten. Latte Go systeem. Het is het nieuwste melksysteem met uitzonderlijk gemakkelijk onderhoud. Gewoon spoelen is voldoende om het melkreservoir schoon te houden. Dit systeem heeft geen melkopschuimer, dus voor wie niet te veel tijd aan het onderhoud van een koffiemachine wil besteden, is dit systeem misschien het handigst.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat is het verschil tussen een keramische en roestvrijstalen koffiemolen?

Er zijn verschillende meningen als het gaat om de vraag…
Meer informatie

Er zijn verschillende meningen als het gaat om de vraag welke van deze koffiemolens beter is. Maar alle koffiemolens zijn voor hetzelfde doel ontworpen, namelijk de bonen te malen en dat goed te doen. Als u de koffiemachine thuis gebruikt en tot 20 kopjes per dag zet, dan is de keuze van de koffiemolen niet zo belangrijk. Toch heeft elke koffiemolen specifieke eigenschap. Keramische koffiemolen: Kan stiller zijn, afhankelijk van de plaatsing in de koffiemachine Wordt minder warm bij voortdurend gebruik en verhit (verbrandt) de bonen niet extra. Roestvrijstalen koffiemolen: Wordt geacht duurzamer te zijn bij het zetten van grote hoeveelheden koffie Kan minder gevoelig zijn voor het afval dat in de koffie terechtkomt (ongebrande koffiebonen, kiezelsteentjes enz.)

Was het nuttig?
Toon minder

Wanneer wordt een koffiemachine beschouwd als automatisch?

Een automatisch koffiezetapparaat is een koffiezetapparaat met een geïntegreerd maal-…
Meer informatie

Een automatisch koffiezetapparaat is een koffiezetapparaat met een geïntegreerd maal- en koffiezetmechanisme.

Was het nuttig?
Toon minder