Siemens koffiemachines

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
16 artikelen

Over Siemens koffiemachines

Koffie is meer dan gewoon een drankje – als het goed gezet is, is het puur genot. Een Siemens koffiemachine onthult de allerbeste kwaliteiten van elke koffieboon en dat dankzij jarenlang wetenschappelijk onderzoek en de constante ontwikkeling van nieuwe technologie├źn. Kies het model dat aan uw behoeften voldoet en geniet elke dag van heerlijke koffie!

Ruime keuze aan Siemens koffiemachines

De Siemens koffiezetapparaten zijn duurzame, betrouwbare apparaten van hoge kwaliteit, gemaakt door Duitse ingenieurs. Ze worden gekenmerkt door een stille werking, een elegant ontwerp en eenvoudig onderhoud. Bovendien kunt u kiezen uit twee soorten apparaten: een inbouw koffiemachine of eentje voor op het aanrecht.

Siemens inbouw koffiemachines

De Siemens inbouw koffiemachines passen perfect in uw keuken zonder ruimte op het aanrecht in te nemen. Ze worden vast en zeker een trotse aanwinst voor gezinnen die van koffie houden. Het unieke ontwerp en de innovatieve functies van een Siemens inbouw koffiemachine maken deze zowel mooi als gebruiksvriendelijk, terwijl de opmerkelijke effici├źntie wat tijd in uw dag vrijmaakt om gewoon achterover te leunen en te genieten van de dagelijkse dingen.

Slim & gespecialiseerd. Coffee Friend biedt een Siemens CT636LES6 koffiemachine met de geïntegreerde Home Connect optie voor bediening op afstand via een smartphone of tablet. Met deze Siemens inbouw koffiemachine, kunt u genieten van verschillende koffiespecialiteiten, waaronder ristretto en latte macchiato, met 17 extra recepten die beschikbaar zijn via de slimme app.

Effici├źnt & smaakvol. Siemens inbouw koffiemachine zorgt voor verse en geurige koffie met behulp van een kwalitatieve keramische koffiemolen. Met de oneTouch DoubleCup functie van de machine kunt u eenvoudig zowel zwarte koffie als dranken op basis van melk zetten met slechts ├ę├ęn druk op de knop – en u kunt zelfs twee kopjes tegelijk zetten. Het SensoFlow verwarmingssysteem zorgt voor de optimale zettemperatuur, waardoor alle smaken en aroma’s die in uw koffie verborgen zitten, naar voren komen.

Siemens volautomatische koffiemachines voor op het aanrecht

Een Siemens volautomatische koffiemachine voor op het aanrecht zet uitzonderlijke koffie op maat en voegt een vleugje Duitse betrouwbaarheid toe aan uw keuken. Op onze website vindt u een gevarieerd aanbod Siemens koffiemachine: van EQ500 modellen tot EQ.700, EQ.900 of EQ9 Plus apparaten.

Innovatieve functies. Alle Siemens volautomatische koffiemachines bieden talloze voordelen: het iAroma systeem voor de ideale smaak, een keramische koffiemolen voor een stille en gelijkmatige maling, een aanraakgevoelig kleurenscherm voor meer gebruiksgemak, en de oneTouch DoubleCup functie om twee kopjes tegelijk te zetten.

Eenvoudig onderhoud. Het is belangrijk om op te merken dat elke Siemens koffiemachine eenvoudig te onderhouden is: het autoMilk Clean programma helpt u om het melksysteem perfect schoon te houden, terwijl een handige klep aan de voorkant de gebruikers in staat stelt om hun apparaten gemakkelijk te onderhouden door het lekbakje, het koffedikbakje en de zeteenheid te verwijderen en te reinigen.

Home Connect app. Bovendien kunnen de Siemens EQ700, EQ9 Plus en EQ900 op afstand bediend worden, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet, met behulp van de innovatieve Home Connect app, die letterlijk de hele koffiewereld aan uw voeten legt. De app voor de Siemens EQ9 Plus  bevat een overvloed aan nuttige informatie over koffie en een gebruikershandleiding.

Afhankelijk van het model kunnen Siemens koffiemachines worden uitgerust met een melkreservoir of een automatisch systeem met melkslangen. Alle apparaten, te beginnen met de Siemens EQ500, zullen zeker zorgen voor klassieke dranken zoals espresso, cappuccino of latte macchiato, terwijl u met de nieuwste Siemens EQ700  koffiemachines meer dan 30 verschillende koffierecepten kunt uitproberen.

Dranken gezet zoals u ze graag drinkt. Afhankelijk van de serie (de EQ500 serie biedt deze optie niet), kunnen Siemens koffiezetapparaten 2 tot 10 gebruikersprofielen aanmaken. Sommige series, zoals de Siemens EQ6 Plus, zijn uitgerust met de functie Favourite Drinks, waarmee de machine uw voorkeuren onthoudt. De geavanceerde EQ9 Plus en EQ900 modellen beschikken over de Barista Mode optie, ontworpen om u te helpen bij het aanpassen van de vijf belangrijkste koffieparameters, namelijk koffiesterkte, volume, temperatuur, koffie-melkverhouding en zetsnelheid.

Nuttige functies. U kunt tal van nieuwe functies ontdekken in de nieuwste serie van het merk, zoals de innovatieve superSilent technologie en geoptimaliseerde geluidsisolatie, die zorgen voor een fluisterstille werking. De Siemens EQ9 Plus beschikt over het dualBean systeem, dat twee aparte bonenreservoirs en twee koffiemolens heeft, en ervoor zorgt dat verschillende soorten bonen nooit met elkaar gemengd worden.

Siemens koffiemachine onderhouden

Siemens koffiemachine onderhouden is uiterst eenvoudig en, dankzij geavanceerde technologie├źn, geautomatiseerd. Welk model u ook kiest, elke koffiemachine moet regelmatig goed ontkalkt worden. Koop hiervoor gespecialiseerde ontkalkers die de levensduur van uw koffiemachine verlengen en ervoor zorgen dat u altijd heerlijke koffie kunt drinken. Als u de frequentie waarmee u de ontkalkingsprocedure moet uitvoeren aanzienlijk wilt verlagen, kunt u de Siemens waterfilters gebruiken: deze voorkomen dat er kalk ophoopt in de koffiemachine.

Professionele hulp bij het kiezen van een koffiemachine

Als u nog steeds moeite heeft om de best optie voor u te kiezen uit het grote aanbod Siemens apparaten of koffiemachines van andere fabrikanten, kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige adviseurs! Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuze.