AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Koffiezetapparaat Siemens “EQ.9 s300 TI923309RW”

  • + 4 kg koffie
Specificaties Over het product
Koop deze koffiemachine en krijg 4 kg verschillende CAPRISSIMO koffiesoorten als geschenk.
De koffie wordt automatisch toegevoegd. Het aantal beschikbare geschenken is beperkt. Promoties zijn geldig tot 30.08.2022.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Hoeveelheid
1,059.00 899.00

Levering duurt 3 - 5 werkdagen *85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd

Specificaties

icon
Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
6 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
2.3 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 31.6x39.2x47cm
icon
Max kop hoogte - 14 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
Kopjes verlichting

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Caffè crema
Caffè crema
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over het product

Het hypermoderne volautomatische Siemens EQ9 s300 koffiezetapparaat is ontworpen voor wie waarde hecht aan de hoogste kwaliteit. Met één druk op de knop zet u alle populaire dranken: van espresso tot latte macchiato. De kwaliteit van de dranken wordt gewaarborgd door het Siemens iAROMA systeem: een uiterst stille keramische koffiemolen, intelligente SensoFlow technologie en een druk van 19 bar. Liefhebbers van extra sterke koffie zullen de AromaDouble Shot-functie waarderen, die ultrasterke koffie zet zonder enige bitterheid. Dankzij het zelfreinigende melksysteem en de automatische ontkalkings- en reinigingsprogramma’s kunt u gewoon genieten van heerlijke koffie.

GROTE KEUZE AAN KOFFIERECEPTEN

Kies uit geïntegreerde recepten voor de populairste koffiedranken die met één druk op de knop worden bereid: ristretto, espresso, espresso doppio, zwarte koffie, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato of caffe latte. Cappuccinoliefhebbers kunnen van hun cappuccino genieten zoals zij dat willen: kies of de koffie eerst moet worden ingeschonken en daarna het melkschuim, of andersom.

ONE TOUCH DOUBLE CUP-FUNCTIE

Bereid twee kopjes latte macchiato of twee kopjes cappuccino in één keer!

6 GEBRUIKERSPROFIELEN

6 gebruikers kunnen hun eigen individuele instellingen voor verschillende recepten programmeren en opslaan.

AUTOMATISCH EN GEMAKKELIJK TE REINIGEN MELKSYSTEEM

Het koffiezetapparaat heeft een uiterst handig melksysteem met een geïntegreerde melkpijpje die rechtstreeks in de melkverpakking kan worden geplaatst. Het automatische spoelprogramma autoMilk Clean spoelt het melksysteem effectief na elke drank met melk. Het handige stalen melkreservoir wordt meegeleverd. Als het niet wordt gebruikt, kan het in de koelkast worden bewaard.

STILLE EN DUURZAME KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

De uitzonderlijk stille koffiemolen is gemaakt van hoogwaardig keramiek en maakt veel minder lawaai tijdens het malen van de bonen in vergelijking met andere apparaten op de markt.

19 BAR DRUK

Bij de bereiding van koffie gebruikt dit koffiezetapparaat een verhoogde druk, zodat de bereide koffie nog aromatischer en voller is.

DUBBEL AROMA SHOT-FUNCTIE

Dankzij de “AromaDouble Shot”-functie kunt u genieten van een kopje sterke koffie zonder enige bitterheid. Uw koffie wordt in twee stappen bereid – de dubbele koffiemaling en de dubbele koffiebereiding zorgen voor de meest optimale koffiesmaak. Dit automatische proces zorgt ervoor dat er geen onaangename bitterheid in de drank zit.

iAroma SYSTEEM VOOR UW PERFECTE KOFFIE

Het iAroma-systeem combineert verschillende elementen zodat ze samenwerken en uw koffie het perfecte aroma en de perfecte smaak krijgt. De krachtige, betrouwbare keramische koffiemolen maalt de koffiebonen op milde wijze tot een gelijkmatige textuur, waarbij de beste aroma’s en smaakkwaliteiten behouden blijven. “SensoFlow” is een intelligent verwarmingssysteem dat zorgt voor een optimale en gelijkmatige temperatuur van de koffie. Druk van 19 bar voor een maximale extractie en dichtheid van de koffiesmaak. Hoogwaardige zetgroep is zeer snel en eenvoudig te reinigen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat u eenvoudig van uw koffie kunt genieten.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Siemens “EQ.9 s300 TI923309RW”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter