AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE WEEK
AANBIEDING VAN DE WEEK
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf ÔéČ49 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Gemalen koffie

Filters

Getoonde 1-24 resultaten van 41 totale resultaten.

Filters
Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Programmeerbare maalduur
Geschikt voor
Voor
Serie
Hoeveelheid
Merken

Wanneer de keuze aan gemalen koffie erg groot is, kan het moeilijk zijn om uw favoriet te vinden. Om verstandig te kunnen kiezen, moet u een paar dingen weten: gemalen koffie en koffiebonen mogen niet te warm worden, want dan kan de koffie zijn aroma verliezen. De smaak en intensiteit van echte koffie hangt af van de maalstand. Er zijn twee soorten: grove maling met grotere koffiedeeltjes en middelgrove maling, ook wel espresso genoemd, die fijner en zachter is. In onze winkels vindt u niet alleen bekende merken zoals Caf├ę Li├ęgeois, maar ook onze unieke koffiemelanges. Onze melanges onderscheiden zich door versheid – en worden in kleine hoeveelheden gebrand en gemalen.

Hoe wordt cafeïnevrije koffie gemaakt?

Cafe├»ne - is een in water oplosbare stof, dus de…
Meer informatie

Cafeïne - is een in water oplosbare stof, dus de extractie ervan uit koffie is heel eenvoudig en natuurlijk. Groene (ongebrande) koffiebonen worden geweekt door gebruik te maken van stoom en water. Later blijft met behulp van actieve koolfilters de cafeïne in het water achter en worden de gedroogde bonen geroosterd. Het eindresultaat kan echter nog een klein beetje cafeïne bevatten - tot 0,1%. (3mg). Het is belangrijk te vermelden dat cafeïne zelf smaak- en geurloos is. De extractie ervan heeft dus geen noemenswaardig effect op de smaak van de koffie. Wie op zoek is naar zijn favoriete cafeïnevrije koffie moet het volgende weten - net als alle andere koffiesoorten kunnen ze in verschillende landen verbouwd worden, van verschillende soorten zijn of een verschillende brandingsgraad hebben.

Was het nuttig?
Toon minder

Welke gemalen koffie is het beste als geschenk?

Als u weet wat de hobby's zijn van de persoon…
Meer informatie

Als u weet wat de hobby's zijn van de persoon aan wie u de koffie schenkt, dan wordt het kiezen van koffie eenvoudiger. U kunt kiezen op basis van het land van herkomst of de hoogste kwaliteit koffie kopen als geschenk. Als u niet zoveel informatie heeft en een koffiegeschenk wilt voor iedereen geschikt is - let dan goed op wat u kiest en ga voor zoete, niet fruitige smaken. Vooral populaire melanges voor veelzijdige geschenken komen uit de Amerikaanse of Aziatische regio's. Voor koffieliefhebbers wordt er vaak koffie uit Afrika of met een biocertificaat aanbevolen. Dergelijke koffie bevat een fruitigheid, een sterke, expressieve smaak en aroma.

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kies je gemalen koffie?

Bij het kiezen van gemalen koffie is het raadzaam te…
Meer informatie

Bij het kiezen van gemalen koffie is het raadzaam te bedenken wat u ervan verwacht en hoe de koffie gezet gaat worden. Elke koffie heeft unieke smaken en aroma's en afhankelijk van het koffietype, de brandingsgraad, de verwerking en het zetten kunnen verschillende kleuren zichtbaar worden. Voor pour-over koffie is het bijvoorbeeld aan te bevelen om koffie met een medium roast en een medium maling te gebruiken, omdat deze koffiesoorten makkelijker bezinken en niet verbranden door de temperatuur van het gietwater. Als gemalen koffie echter wordt gebruikt met een espressomachine of een french press koffiezetapparaat, kunt u kiezen voor een fijnere maling. Bij het zetten van koffie op deze manieren wordt er druk gebruikt, wat betekent dat het hete water vrij snel door de gemalen koffie wordt geperst, maar zich toch aroma's en smaken toe-eigent. Let op, bij het maken van dranken van gemalen koffie, hoe heter het water is - hoe meer bitterheid er in de drank waarneembaar zal zijn. Ook geldt dat hoe fijner de maling is, hoe langzamer het water er doorheen loopt waardoor de koffie intenser, geuriger en sterker van smaak zal zijn. Als u aarzelt welke koffie uit de beschikbare selectie het beste is voor de koffiezetmethode die uw voorkeur heeft, helpen onze medewerkers u altijd bij het uitzoeken, telefonisch of in de dichtstbijzijnde winkel.

Was het nuttig?
Toon minder