Op naar goede koffie bij jou thuis

We weten het: goede koffie thuis - is een moment van genot. Soms is dat alles wat je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat uw koffie altijd perfect is. Fris en aromatisch.

Daarom zoeken we altijd informatie over de soorten koffie en verschillende manieren van koffiebereiding. Wij weten hoe je een uitstekende kop koffie zet, en als je wilt - ook met één druk op de knop. We spreken niet de taal van handleidingen - we zijn hier voor een vriendelijk gesprek: eenvoudig, nauwkeurig en warm. En om je te helpen alles te kiezen wat je nodig hebt, zodat je altijd een kopje goede koffie in huis hebt.

Laten we vrienden zijn.

”” ””
Onze visie
Om de aantrekkelijkste retailer op de Europese koffiemarkt te worden
Onze missie
We werken eraan om de beste momenten van je leven van een verse en kwaliteitsvolle koffiesmaak te voorzien.
Passie voor koffie die op zolder wordt gezet
Onze reis naar succes begon in het jaar 2010, Litouwen, toen twee vrienden besloten hun droom in de koffiebusiness na te jagen. De passie voor koffie en de vriendenkring groeide - nu, volgens de "Business Research Center Group" studie, zijn we een van de toonaangevende retailers in de koffie- en koffiemachine-industrie in de Baltische staten. We stoppen hier echter niet - we dromen ervan om onze goede koffie te delen met de rest van de wereld.
””
””
Litouwen, Letland, Estland, Polen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Rusland, Wit-Rusland en Oostenrijk.
””
””
””
16 winkels in LT,LV, EE, PL, FI.
””
Meer dan 80 Coffee Friends verspreid over 10 markten - en hier stoppen we zeker niet!
””
Online winkelen in het VK, DE, AT, BY, RU.
Onze waarden
Vriendelijkheid
Wij hechten waarde aan vriendschap. We streven naar een oprechte relatie met elke klant, collega, zakenpartner. We zijn attent en in staat om elke persoon te bieden wat het belangrijkst is en de voorkeur heeft.
Competentie
We zijn experts in ons vakgebied en we zijn mee met alles wat nieuw is in de koffie-industrie. We verbeteren voortdurend en delen graag onze kennis over koffie en koffiemachines.
Passie voor koffie
Koffie is voor ons niet alleen een drankje. Het is cultuur, levensstijl, de meest gelukkige momenten met vrienden, eindeloze smaken en ervaringen. Koffie is ons leven.
Eenvoud
We zijn eenvoudig, oprecht en openhartig. Het helpt ons om het essentiële te identificeren en de rest te elimineren.