KERSTMIS TOPPER
Trustpilot
Op naar goede koffie bij u thuis

We weten het: goede koffie thuis - is een moment van genot. Soms is dat alles wat u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw koffie altijd perfect is. Fris en aromatisch.

Daarom zoeken we altijd informatie over de soorten koffie en verschillende manieren van koffiebereiding. Wij weten hoe u een uitstekende kop koffie zet, en als u wilt - ook met één druk op de knop. We spreken niet de taal van handleidingen - we zijn hier voor een vriendelijk gesprek: eenvoudig, nauwkeurig en warm. En om u te helpen alles te kiezen wat u nodig heeft, zodat u altijd een kopje goede koffie in huis heeft.

Laten we vrienden zijn.

”” ””
Onze visie
Om de aantrekkelijkste retailer op de Europese koffiemarkt te worden
Onze missie
We werken eraan om de beste momenten van uw leven van een verse en kwaliteitsvolle koffiesmaak te voorzien.
Passie voor koffie (die) gebrouwen werd op een zolder
Onze reis naar succes begon in het jaar 2010, Litouwen, toen twee vrienden besloten hun droom na te jagen in de koffiebusiness. Passie voor koffie en vriendenkring groeide - nu, volgens "Business research centre group" studie, zijn we een van de leidende retailers in koffie en koffiemachine industrie in de Baltische staten. We stoppen hier niet - we dromen ervan om goede koffie te delen met de rest van de wereld.
””
””
Litouwen, Letland, Estland, Polen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland
””
””
””
16 winkels in LT, LV, EE, PL, FI, DE
””
Meer dan 200 Coffee Friends verspreid over 11 landen - en hier stoppen we zeker niet!
””
Online winkelen in het LT, LV, EE, PL, FI, UK, DE, AT, NL, FR, EU, SE
Onze waarden
Vriendelijkheid
Wij hechten waarde aan vriendschap. Wij streven naar een oprechte relatie met elke klant, collega en zakenpartner. Wij zijn attent en in staat om aan te bieden wat voor een ieder het belangrijkste en het beste is.
Bekwaamheid
Wij zijn experts in ons vakgebied en zijn op de hoogte van alles wat nieuw is in de koffie-industrie. Wij verbeteren ons voortdurend en delen graag onze kennis over koffie en koffiemachines.
Passie voor koffie
Koffie is voor ons niet alleen een drank. Het is cultuur, levensstijl, de meest gelukkige momenten met vrienden, eindeloze smaken en ervaringen. Koffie is ons leven.
Eenvoud
Wij zijn eenvoudig, oprecht en eerlijk. Het helpt ons om het essentiële te bepalen en de rest te negeren.