FEBRUARI TOP
Trustpilot

Waterkokers

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

De chocolade heeft een grijzige kleur – wijst dit erop dat de chocolade bedorven is?

Kwaliteitschocolade is uiterst gevoelig voor temperatuurschommelingen. Wanneer een temperatuur van 18 °C of hoger wordt bereikt, begint de chocolade te smelten, waardoor zich cacaoboterkristallen vormen. Door dit natuurlijke proces raakt de chocolade bedekt met grijsgekleurde resten, maar de kwaliteit ervan wordt nog steeds als goed beschouwd en de smaak van de chocolade wordt er niet door beïnvloed. Hoe hoger de temperatuurschommelingen zijn, des te waarschijnlijker is het dat de chocolade van kleur verandert. Dit is vooral zichtbaar in de zomer, wanneer binnenshuis airconditioners worden gebruikt of wanneer de chocolade, om smelten te voorkomen, in de koelkast wordt bewaard en vervolgens weer op kamertemperatuur wordt gebracht.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen pure, melk en witte chocoladebestanddelen?

Pure chocolade (zonder toevoegingen) wordt gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker en emulgatoren. Aan melkchocolade worden magere melkpoeder en melkvet toegevoegd. Witte chocolade daarentegen bevat helemaal geen cacao. Hij wordt gemaakt van suiker, cacaoboter, magere melkpoeder en een emulgator.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt Galler chocolade bijzonder?

Galler chocolade wordt sinds 1976 gemaakt en wordt beschouwd als een van de beste chocolades in heel Belgi├ź. Het succes van deze chocolade, zowel in Belgi├ź als in de rest van de wereld, is te danken aan zijn producten van hoge kwaliteit, zijn exclusieve recepten en zijn verantwoordelijke manier van zaken doen. Alle grondstoffen voor Galler chocolade worden volgens de Fairtrade normen gekocht - tegen een eerlijke prijs en alleen van die cacaoplantages die de mensenrechten respecteren. De recepten van Galler chocolade vallen op door hun uitzonderlijke combinaties. Ze bevatten geen palmolie en de hoeveelheid suiker is beperkt tot het minimum dat nodig is om een goede dikte te verkrijgen. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen en heeft zijn weg al gevonden naar de harten van onze klanten. Voor het dagelijkse dessert - chocoladerepen met verschillende vullingen (pistachenoten, noten, enz.), voor een koffiepauze met collega's - chocoladetabletten (75 - 85% pure chocolade, limoen en pure chocolade of combinaties van framboos en witte chocolade). Voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag of gewoon als geschenk zonder speciale gelegenheid - de altijd favoriete Galler sets. We hebben ├ę├ęn unieke eigenschap van Galler chocolade opgemerkt - klanten komen altijd terug om opnieuw te kopen...

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Hoe kunt u bepalen of de chocolade van goede kwaliteit is?

Kwaliteitschocolade heeft altijd een beetje glans. Vooral wanneer het om pure chocolade gaat. Hoe matter de chocoladereep lijkt te zijn, hoe meer suiker hij bevat. Een andere manier om kwaliteitschocolade te herkennen zonder hem te proeven is door er een stuk af te breken. Als u een chocolade van hoge kwaliteit gekocht of cadeau gekregen heeft, moet hij in grote stukken breken en bijna niet verkruimelen. Een ander kenmerk van kwaliteitschocolade is de oplosbaarheid. Door de natuurlijke oli├źn die hij bevat, smelt chocolade snel als u deze in uw handen houdt, maar als deze in de mond zit wordt hij stroperiger en laat rijke, lang aanhoudende smaken achter. u moet bij het proeven van chocolade niet veel zoetheid of bitterheid proeven. Deze smaken moeten samen in evenwicht zijn. Als het om donkere chocolade gaat - kan de kwaliteit ervan onderscheiden worden door de bitterheid, zoetheid en lichte fruitigheid die zich met elkaar vermengen wanneer u de chocolade in de mond stopt.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Witte, rode en andere thee – welke gelijkenissen en verschillen zijn er?

Witte thee wordt, net zoals zwarte of groene thee, gemaakt van dezelfde camellia sinensis theebladeren. Voor de productie ervan worden hele jonge boomblaadjes of zelfs knoppen gebruikt en er is bijna geen fermentatieproces. Daarom wordt deze thee beschouwd als een van de gezondste en de meest natuurlijke. Witte thee heeft een uiterst milde smaak en een kalmerend effect omdat er bijna geen cafeïne in zit. In tegenstelling tot de eerder genoemde theesoorten worden voor het maken van rode thee de Aspalathus linearis bladeren gebruikt en het voornaamste land van herkomst is Zuid-Afrika. Rode thee (ook wel Rooibos genoemd) kan rijk zijn aan vitamines en andere nuttige stoffen - calcium, fluor, zink, ijzer, magnesium, vitamine A, E en P. Bovendien heeft het een sterk effect op de darmflora en helpt het de spijsvertering, zodat het wordt aanbevolen voor mensen die willen afvallen of spijsverteringsziektes hebben. Het is in de wereld aanvaard om plantaardige dranken in twee soorten onder te verdelen - koffie en thee. Men zegt dat alles wat we verzamelen, drogen en roosteren voor gebruik - later koffie wordt (eikel, wortel, koffieboon of zelfs paardenbloemwortel), terwijl al het andere - waar alleen rauwe of gedroogde grondstoffen voor gebruikt worden, aan thee toegeschreven wordt. Daarom is de Chinese term "thee" geschikt voor alle afkooksels van planten (kamille, lindebloesem, eikenschors, enz.)

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt groene thee uniek?

Hoewel groene thee van dezelfde camellia sinensis theebladeren gemaakt wordt als zwarte thee, is de fermentatie ervan veel geringer. De methode van het stomen van theebladeren is heel gebruikelijk in Japan, waardoor thee (Sencha, Genmaicha) van oorsprong uit dit land een helderder groene kleur heeft. Chinese thee daarentegen (Gunpowder, Longjing) wordt in een speciale pan gedroogd. Er is nog een andere soort Chinese thee - Puer. De bereidingswijze ervan is anders dan die van alle andere theebereidingen want de geoogste bladeren worden vochtig geperst en pas later gedroogd. De positieve effecten die juist deze thee op het lichaam heeft, worden beschouwd als een van de sterkste van alle groene theesoorten. Hoewel groene thee als gezonder wordt beschouwd, zeggen deskundigen dat het allemaal afhangt van de kwaliteit van de thee en hoe hij bereid wordt. Groene thee bevat iets minder cafeïne, is rijk aan vitamines zoals B2, C en foliumzuur. Om alle positieve eigenschappen van deze thee te verkrijgen en de sterkste smaak te ervaren, is het aan te bevelen hem te zetten met water dat niet warmeris dan 80 ° C.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat u zeker moet weten over zwarte thee?

Zwarte thee wordt gemaakt van bladeren van de camellia sinensis-theeboom. Het is de meest gefermenteerde thee, omdat deze na het plukken lang moet drogen, waardoor het een donkerbruine kleur en een zeer rijke smaak krijgt. Vergeleken met andere theesoorten bevat zwarte thee de grootste hoeveelheid cafeïne en is het de populairste thee ter wereld. Vaak wordt zwarte thee gebruikt als basis voor het maken van theemelanges. De smaak van zwarte thee kan worden beïnvloed door het soort thee (Darjeeling, Asaam, Ceylon) of door de toegevoegde stoffen die worden gebruikt om de kenmerkende smaak te verkrijgen. Earl Grey, bijvoorbeeld, is een melange van zwarte thee en bergamot, en de wereldberoemde ""English breakfast""-thee is een evenredige combinatie van Asaam, Ceylon en Keniaanse thee.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Hoe kunt u thee van goede kwaliteit onderscheiden van thee van slechte kwaliteit?

De kwaliteit is het gemakkelijkst vast te stellen aan de hand van losse of niet fijngemalen thee. Als de thee na wrijven tussen uw vingers zeer snel tot poeder uiteenvalt, betekent dit dat de thee bij een zeer hoge temperatuur is gedroogd of al vrij oud is. Deze thee zal zeker niet van de beste kwaliteit zijn. Telkens wanneer de verpakking wordt geopend, moet de thee een aangenaam aroma verspreiden. Als het aroma zwak of doordringend is, zal de smaak ook slecht zijn. Thee van hoge kwaliteit kan van nature zoet, zuur of fruitig bitter zijn. Dergelijke thee heeft geen andere toevoegingen nodig - zoals citroen, suiker of andere zoetmiddelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete theesoort te kiezen en ervan te genieten. Ook de verpakking van thee is zeer belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit van de thee, hoe waarschijnlijker het is dat deze gemalen, los en in een uiterst luchtdichte verpakking verpakt wordt. Als de thee van goede kwaliteit is, zal het volume van de thee 3-4 keer toenemen wanneer deze met water wordt overgoten. Als u echter kiest voor thee in zakjes, moet u letten op de materialen waarvan ze zijn gemaakt. Zijden theezakjes voegen het minste extra aroma toe aan de thee, dus om te genieten van thee van goede kwaliteit kiest u thee die in dergelijke zakjes is verpakt.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

The Coffee Mate offers a wide range of high-quality kettles. Kettles of different styles and design will not only prepare hot water, but also decorate your home.

Meer informatie