AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Waterkoker De’Longhi “Icona Vintage KBOV 2001.GR”

Specificaties Over het product
Hoeveelheid
82.90

Levering duurt 3 - 5 werkdagen *85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd

Specificaties

Over het product

Stijlvol vintage design, uiterst zachte vormen en zelfs 3 kleurkeuzes – zacht olijf, beige en zwart. De Icona Vintage waterkokercollectie van De’Longhi verrijkt je keukeninterieur gemakkelijk en maakt het meer onderscheidend. Kunt u zich al voorstellen hoe deze waterkoker uw keuken zou kunnen verfraaien?

De stalen basis van het toestel geeft het de duurzaamheid die we allemaal wensen, waardoor niet alleen de stevigheid van de waterkoker, maar ook de levensduur van het gebruik verzekerd is. De retrostijl wordt benadrukt door de decoratieve metalen details en de afgeronde, gebogen lijnen van de behuizing. Dus als u op zoek bent naar een apparaat dat functionaliteit en stijl toevoegt aan uw keuken, dan is deze waterkoker de perfecte keuze.

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE WATERKOKER

Deze De’Longhi Icona Vintage waterkoker staat vaak in het middelpunt van de belangstelling, en niet alleen vanwege het bijzonder aantrekkelijke ontwerp aan de buitenkant. Ook de andere, even belangrijke voordelen van het toestel zijn een grote aantrekkingskracht.

– Capaciteit. Als de waterkoker van 1,7 liter vol is, kan het hele gezin in één keer genieten van warme dranken.

– Drievoudige verdampingsbescherming. Zodra het water kookt of de waterkoker van de voet wordt gehaald, schakelt het apparaat automatisch uit. Daarnaast is er het geïsoleerde stalen verwarmingselement. Deze is verborgen, zodat u het ingewikkelde onderhoud van de waterkoker kunt vergeten. Deze is, hoewel ouderwets, uiterst gemakkelijk schoon te maken.

– Wasbaar sediment filter. Het is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken, wat betekent dat genieten van perfect bereide warme dranken veel gemakkelijker is. Elk kopje moet immers perfect bereid worden.

– Dubbel neon indicatielampje. Het bovenste gedeelte brandt rood en het onderste wit. Dit zorgt voor afwisseling in het design van het toestel en geeft u ook meteen een idee van de werkingsstatus van de waterkoker.

– De handgreep van de waterkoker is onopvallend en uiterst comfortabel. Zo voelt u het unieke karakter van de waterkoker telkens wanneer u hem oppakt.

Geef je keuken een nieuwe twist en voeg een functioneel en stijlvol apparaat toe aan je keuken, want met de De’Longhi Icona Vintage Collection is het een fluitje van een cent. Dus, welke kleur heeft jouw voorkeur?

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Waterkoker De’Longhi “Icona Vintage KBOV 2001.GR”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter