MEI TOPPER
Trustpilot

DeLonghi Primadonna

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over de De’Longhi Primadonna koffiemachines

De De’Longhi Primadonna koffiemachines hebben een exclusief ontwerp en de mogelijkheid om u het perfecte kopje koffie te serveren. Met elk van deze modellen kunt u genieten van een ruim assortiment dranken, meerdere gebruikersprofielen aanmaken en zelfs uw machine bedienen via een slimme app. We vertellen u hieronder meer over de eigenschappen van de De’Longhi Primadonna koffiemachines.

De modellen De’Longhi Primadonna koffiemachines

In ons assortiment vindt u twee De’Longhi Primadonna koffiemachines in verschillende modellen: De Class en de Elite. Beide apparaten hebben een groot kleuren-touchscreen en zijn gemaakt om u maximaal koffiegenot te bieden.

De’Longhi Primadonna Class koffiemachine

Alle machines uit de Primadonna serie, inclusief het Class model, zijn uitgerust met een apart melkopschuimsysteem dat gemakkelijk uitgenomen en in de koelkast geplaatst kan worden wanneer het niet gebruikt wordt, zodat de melk langer vers blijft. Bovendien kunnen gebruikers met dit apparaat individuele recepten aanmaken en opslaan als ze tussen de meer dan 10 vooraf ingestelde dranken niet de drank vinden die bij hun voorkeur past. Met het De’Longhi Primadonna Class ECAM 550.85 model kunt u ook tot 6 gebruikersprofielen aanmaken.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan dit model bediend worden met de De’Longhi Coffee Link app, die tips en suggesties geeft over hoe u uw De’Longhi Primadonna Class koffiemachine goed kunt onderhouden. Het is ook geen moeilijke taak: bijna alle De’Longhi koffiemachines met bonen hebben automatische reinigingsprogramma’s, die het eenvoudiger maken om de unieke smaak van uw koffie te behouden en de levensduur van uw koffiemachine te verlengen.

Extra functies van de De’Longhi Primadonna Elite koffiemachine

Hoewel de De’Longhi Primadonna Elite en Class modellen zeker op elkaar lijken, verschillen hun functies toch een beetje. Het nieuwere Elite model heeft een grotere selectie voorgeprogrammeerde koffierecepten, een groter bonenreservoir en nog een paar extra functies die het Class model niet heeft.

De De’Longhi Primadonna Elite koffiemachines bereiden niet alleen de meest verfijnde koffierecepten, maar bieden ook opties voor warme chocolademelk en koude dranken. En ook theeliefhebbers worden niet vergeten. Met de De’Longhi Primadonna Elite kunt u kiezen uit vier verschillende watertemperaturen voor verschillende soorten thee: wit, groen, zwart of oolong.

Kies uit 12 voorgeprogrammeerde warme koffierecepten, maak tot zes gebruikersprofielen aan, sla individuele drankvoorkeuren op, pas de sterkte van de drank aan en regel de hoeveelheid melk en koffie. Het moderne touchscreen maakt alles ongelooflijk eenvoudig te bedienen, terwijl de “Clean” functie ervoor zorgt dat het melksysteem schoon blijft en het automatische ontkalkingsprogramma elke keer weer een perfecte koffiesmaak garandeert.

Hulp bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor u

Als u op zoek bent naar een volautomatische koffiemachine die u dranken op basis van melk, zwarte koffiedranken en zelfs zelfgemaakte recepten kan serveren, dan zijn de De’Longhi Primadonna koffiemachines absoluut de moeite om te bekijken. Als u nog steeds niet zeker weet of dit echt het beste model voor u is, kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend voor advies. U kunt ook alleen de De’Longhi koffiemachine modellen met de door u gewenste functies bekijken met behulp van de filters bovenaan de pagina – dat kan ook handig zijn bij het maken van een juiste keuze.

Meer informatie