11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS”

  • New
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
999.00 899.00
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS” maalt elke keer verse koffiebonen en bereidt met één druk op de knop tot wel 12 koffiedranken. Daarnaast biedt het apparaat heet water van 4 verschillende temperaturen voor verschillende soorten thee. 6 gebruikers kunnen hun eigen drankenmenu opslaan. Het kleurrijk, aanraakgevoelig scherm en de bediening via de smart app maken het gebruik van het koffiezetapparaat een echt plezier. Dankzij het eenvoudige onderhoud kunt u snel en gemakkelijk genieten van koffie.

12 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: americano, flat white, cappuccino doppio of langzaam gebrouwen long black koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid(melk en koffie). In het algemene menu kunt u de temperatuur van de drank wijzigen.

HEET WATER VAN 4 VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOOR THEELIEFHEBBERS

Kies in het drankenmenu water van 4 verschillende temperaturen voor verschillende soorten thee: wit, groen, oolong en zwart.

6 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs zes gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET SMART APP

Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

KLEUREN TOUCH-SCHERM

Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige symbolen zorgen voor een eenvoudige en probleemloze bediening.

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTE CREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het melkschuim kiezen. De functie “Clean” zorgt voor een eenvoudige reiniging van het melksysteem. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermische melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor koffiezet- en melksystemen en de uitneembare zetgroep zorgen voor een perfecte hygiëne, waardoor u altijd lekkere koffie kunt drinken.

STEVIG ONTWERP EN METALEN BEHUIZING

Het koffiezetapparaat ziet er zeer stevig en luxueus uit dankzij de metalen behuizing.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Type Automatisch
Manufacturer De'Longhi
Color Roestvrij staal
Warranty 24 maanden
Coffee machine uses Gemalen koffie, Koffiebonen
Milk system type Geïntegreerde melktank
Type of coffee grinder Staal
Power 1450 W
Water pump pressure 19 BAR
Country of Origin Italië
EAN 8004399334816
Saved user profiles 6

BEHEER

Coffee machine's screen Kleurrijk
Coffee machine's menu language Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Control type Touch knoppen
Smart app Ja

CAPACITEITEN

Water tank 2 l
Coffee bean tank 360 g
Grounds' tray capacity in cups 14
Milk container 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Number of coffee with milk recipes prepared at once 1
Max cup height 142 mm
Adjustable grinding level 13
Portion size Instelbaar
Coffee strength (levels) 5
Coffee temperature (levels) 4

AFMETINGEN EN GEWICHT

Depth 46.9 cm
Height 36.1 cm
Width 26 cm
Weight 11.47 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Preparable recipes - Other Heet water, Heet water voor groene thee, Heet water voor oolongthee, Heet water voor witte thee, Heet water voor zwarte thee, Melkschuim, Stoom, Warme melk
Preparable recipes - Coffee Americano, Cappuccino, Cappuccino doppio, Cappuccino-mix, Dubbele espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Latte Macchiato, Long black, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Package contains Doseerlepel gemalen koffie, Heetwaterkraan / handmatige melkopschuimer, Melkreservoir, Ontkalkingsvloeistof, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Waterfilter

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter