APRIL TOPPER 
Trustpilot

De'Longhi koffiemachines met bonen

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over De’Longhi koffiemachine met bonen

De De’Longhi koffiemachine met bonen brengt echte Italiaanse koffie rechtstreeks naar u thuis. Dit Italiaanse bedrijf werd meer dan een eeuw geleden opgericht en is nu een van de leiders op de wereldwijde markt van koffiezetapparaten. Italiaanse zettradities, passie voor koffie, jarenlange ervaring – dat zijn de geheimen achter het succes van de De’Longhi koffiezetapparaten. De Italiaanse essentie van deze machines laat u geen seconde twijfelen aan hun kwaliteit. Geen enkel model verlaat de fabriek zonder grondig getest te zijn: het bedrijf zorgt ervoor dat elke machine niet alleen jarenlang zijn eigenaar van dienst kan zijn, maar ook heerlijke koffie kan zetten die net zo lekker is als koffie die in een café wordt gezet.

Eigenschappen van de De’Longhi volautomatische koffiemachines

Volgens de vertegenwoordigers van het bedrijf zal een De’Longhi koffiemachine met bonen, in combinatie met uw favoriete koffiebonen, zeker resulteren in het perfecte zelfgemaakte kopje koffie. Met één druk op de knop kunt u uitstekende dranken bereiden – van de boon tot uw kopje. Maar wat is het geheim achter deze apparaten? Nou, er zijn er verschillende…

Extra geurige koffie die vers gemalen is

Het De’Longhi koffiezetapparaat heeft ingebouwde stalen koffiemolens die een onberispelijke precisie en consistente resultaten garanderen. U kunt uit 14 verschillende maalstanden uw gewenste maling kiezen. De gewenste hoeveelheid koffie wordt perfect aangedrukt, vervolgens met water op de door u gekozen temperatuur gezet en tot slot rechtstreeks in uw kopje geschonken. Dit gebeurt allemaal automatisch: u hoeft alleen maar op een knop te drukken. De’Longhi overdrijft niet wanneer ze zeggen dat uw favoriete koffiebonen meer dan genoeg zijn voor een heerlijk kopje koffie, zolang er maar een De’Longhi koffiebonen machine op uw aanrecht staat! (U vindt ook meer modellen koffiemachines met bonen in het assortiment).

Ruime keuze aan dranken

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u genieten van verschillende dranken: van ristretto, espresso, americano of long koffie tot zijdezachte cappuccino en de trendy flat white. Sommige modellen, zoals de De’Longhi Primadonna Elite Experience ECAM 650.85MS, kunnen u zelfs een kopje ijskoffie serveren. Ook theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen: u kunt kiezen uit verschillende temperaturen, afhankelijk van de theesoort van uw voorkeur.

Kwalitatief hoogwaardig melksysteem

De De’Longhi volautomatische modellen zijn ook verkrijgbaar in de categorie koffiezetapparaten met melkopschuimer, aangezien deze machines heerlijke koffie op basis van melk kunnen maken met een perfecte crèmelaag erbovenop. Sommige zijn uitgerust met een stoompijpje waarmee u zelf melk kunt opschuimen, terwijl andere beschikken over het LatteCrema automatische melksysteem met een ingebouwd melkreservoir. Deze melkreservoirs kunnen automatisch gespoeld worden en in de koelkast bewaard worden wanneer ze niet nodig zijn. Een andere unieke eigenschap van het LatteCrema melksysteem is de mogelijkheid om melkschuim precies aan te passen aan uw smaak: u kunt een dicht of luchtiger melkschuim maken, of melk gebruiken die verwarmd, maar niet opgeschuimd is.

Moderne, intuïtieve bediening en Coffee Link smart app

De De’Longi koffiebonen machine zijn zeer gebruiksvriendelijk. Terwijl sommige worden bediend met behulp van gewone knoppen, beschikken andere over aanraakgevoelige knoppen of handige touchscreens. De meeste van deze apparaten, zoals bijvoorbeeld de De’Longhi Dinamica Plus 370.95, kunnen ook bediend worden met de speciale Coffee Link smart app: download deze app om uw koffiemachine rechtstreeks vanaf uw slimme apparaat te bedienen en te programmeren.

De’Longhi koffiemachine met bonen series

Er is een zeer ruime keuze aan De’Longhi volautomatische koffiemachines beschikbaar, dus u zult zeker het apparaat vinden dat aan al uw wensen en behoeften voldoet.

De’Longhi Magnifica

De legendarische De’Longhi koffiemachine Magnifica kan aromatische koffie bereiden die geen enkele koffiekenner zal kunnen weerstaan. Afhankelijk van het model kunt u drankjes op basis van melk bereiden met behulp van een stoompijpje aan de voorkant van de machine of door gewoon op één knop te drukken als uw apparaat is uitgerust met een ingebouwd melkopschuimsysteem. In beide gevallen garanderen de nieuwste Italiaanse De’Longhi technologieën melkschuim dat perfect luchtig en romig is, en stevig blijft, zelfs als u uw drankje langere tijd op tafel laat staan. Bij het zoeken naar uw favoriete smaakcombinaties kunt u ook gebruik maken van de stalen koffiemolen met 13 verschillende instellingen, waarmee u de sterkte van uw koffie kunt aanpassen. En als u nog wat voorgemalen koffie in de kast heeft staan, kunt u die met deze De’Longhi koffiemachine met bonen ook gebruiken! Dankzij de in hoogte verstelbare uitloop kunnen alle gezinsleden koffie drinken uit hun favoriete kopjes, zelfs als deze in grootte verschillen. De machine heeft ook twee koffie-uitlopen waardoor er twee porties espresso tegelijk gezet kunnen worden.

De’Longhi Dinamica

Een van de populairste modellen van het merk, de De’Longhi Dinamica koffiemachine is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een modern ontwerp en de mogelijkheid om de populairste koffiedranken te bereiden. De premium modellen in deze serie stellen u in staat om met één druk op de knop espresso, langzaam gezette long koffie, ristretto, espresso doppio en zelfs cappuccino of latte te zetten. De Dinamica instapmodellen zijn daarentegen uitgerust met een ingebouwd stoompijpje waarmee u melk kunt verwarmen en opschuimen tot deze de gewenste temperatuur en consistentie heeft. Met de functie My Coffee kunt u het gewenste recept aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Al deze instellingen worden op het scherm weergegeven. De bediening van deze machines is zo intuïtief dat zelfs gasten moeiteloos hun favoriete drankjes kunnen zetten. Net zoals alle andere De’Longhi koffiemachines, zijn de modellen uit de Dinamica serie uiterst stijlvol, gekenmerkt door een herkenbare Italiaanse charme – ze serveren u dus niet alleen heerlijke koffie, maar ze pronken ook in uw huis!

De’Longhi PrimaDonna

Deze premium koffiemachinelijn zal zelfs de meest kieskeurige koffiekenner bekoren. De elegant ontworpen De’Longhi PrimaDonna koffiemachines, zullen ongetwijfeld indruk maken met hun harmonieuze lijnen, terwijl ze ook koffie van de hoogste kwaliteit zetten (hiervoor wordt een verhoogde druk van 19 bar gebruikt). Kies uit een ruim aanbod dranken en bereid alle dranken met één druk op de knop: van klassieke Italiaanse espresso tot heerlijke latte met prachtig melkschuim. Sommige modellen kunnen ook warme chocolademelk en ijskoffie bereiden. U kunt een van de vooraf ingestelde recepten kiezen, uw eigen drank samenstellen of experimenteren met koffiesmaken door de instellingen te wijzigen. Dankzij de brede kleurenschermen of intuïtieve LCD-schermen met duidelijke drankpictogrammen kunt u de gewenste drank selecteren en met één aanraking bereiden. Bovendien kunnen alle koffiemachines uit de PrimaDonna serie worden bediend via de Coffee Link smart app – u kunt deze rechtstreeks downloaden op uw slimme apparaat.

De’Longhi Autentica

Als een van de smalste modellen in het assortiment van het bedrijf biedt de De’Longhi Autentica koffiemachine een echt authentieke koffie-ervaring. Met slechts één aanraking kunt u verschillende dranken zetten: van traditionele Italiaanse espresso tot cappuccino of zelfs langzaam gezette long koffie. Met deze gebruiksvriendelijke machines kunt u uw aandacht volledig richten op het genieten van een heerlijk kopje koffie, terwijl automatische onderhoudsprogramma’s voor de rest zorgen. Het De’Longhi ETAM 29.660.SB model verdient een speciale vermelding. Het beschikt over een functie die elke echte koffieliefhebber gegarandeerd zal waarderen: gebruikers kunnen de koffiesterkte, temperatuur en portiegrootte aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur.

De’Longhi Eletta

De De’Longhi Eletta koffiemachine ziet er niet alleen modern uit, maar beschikt ook over tal van eigenschappen die gericht zijn op verschillende soorten koffiedrinkers. Allereerst kunt u kiezen uit 12 dranken, die allemaal met één druk op de knop gezet worden. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uw eigen recepten samenstellen en opslaan met de functie My Menu. Het Eletta model beschikt ook over automatische ontkalkings- en spoelprogramma’s: deze zorgen ervoor dat de krachtige koffiemachine schoon blijft en lang meegaat.

Als u De’Longhi met andere merken koffiemachines wilt vergelijken, bekijk dan onze algemene categorie volautomatische koffiemachines. Daar kunt u het kiezen gemakkelijker maken door precies die kenmerken te selecteren waarnaar u op zoek bent, zoals bepaalde koffierecepten, bedieningswijze, melksysteem, koffiesoort, enzovoort. Gebruik gewoon de filters bovenaan de pagina om alleen de modellen te zien die aan uw eisen voldoen. Bekijk voor meer details over een bepaald model de beschrijving op de productpagina. En als u nog steeds niet zeker weet welke koffiemachine voor u geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend voor advies en hulp.

Meer informatie