FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiezetapparaat De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Ja
Koffiezetapparaat De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Koffiezetapparaat De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Op voorraad
1,425.00 1,399.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderdelen
Onderhoud
Set:
Onderdelen
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
Smart app
icon
6 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
2 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 26x37.5x47cm
icon
Max kop hoogte - 142 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
Kopjes verlichting

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Latte
Latte
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Cappuccino doppio
Cappuccino doppio
Cold brew
Cold brew
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Cappuccino-mix
Cappuccino-mix
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS” is als een professionele barista bij u thuis. Het bereidt niet alleen de meest populaire en trendy koffiedranken met enkele aanrakingen, maar ook warme chocolademelk en koude dranken. Theeliefhebbers kunnen genieten van 4 watertemperaturen voor verschillende soorten thee. Dankzij het brede en moderne touch-screen, de slimme app-bediening en de automatische onderhoudsprogramma’s kunt u eenvoudig en snel genieten van bijzonder lekkere koffie.

12 WARME KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN AANRAKING

Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: americano, flat white, cappuccino doppio of langzaam gebrouwen long black koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid koffie (melk en koffie). U kunt de temperatuur van de dranken wijzigen in het algemene menu.

WARME CHOCOLADEMELK EN KOUDE DRANKEN

Met behulp van de bijgeleverde kan “Mix carafe” en verschillende tuitjes bereidt u een heerlijke warme chocoladedrank en zelfs koude dranken (een speciale vorm voor ijsblokjes is inbegrepen).

HEET WATER VAN 4 VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOOR THEE-LIEFHEBBERS

Kies in het drankenmenu uit 4 verschillende watertemperaturen voor verschillende soorten thee: witte, groene, oolong en zwarte.

6 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs zes gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET SMART APP

Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

MODERN TOUCH-SCHERM

Dankzij het intuïtieve en kleuren touchscreen (4,3″) is de bediening van het koffiezetapparaat gewoon een plezier. Op het scherm kunt u niet alleen eenvoudig alle koffiedranken selecteren, maar ook de instellingen van uw favoriete recepten aanpassen en opslaan. Alles is toegankelijk met een simpele aanraking!

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het schuim kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermisch melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de systemen van de koffiebereiding en de melkbereiding, en de uitneembare zetgroep zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u altijd heerlijke koffie kunt drinken.

STEVIG ONTWERP EN METALEN BEHUIZING

Het koffiezetapparaat ziet er zeer stevig en luxueus uit dankzij de metalen behuizing.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Goedendag op uw site heeft u de De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS" in de verkoop. Ik wilde graag weten of de koffiemachine in orde is, dus geen krassen, deuken, etc. en of de koffiemachine werkt zoals het hoort, geen defecten.

Goedemiddag,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Ik kan bevestigen dat alle koffiemachines op onze website gloednieuw zijn. De machines die al zijn gebruikt voor tentoonstellingen zijn gemarkeerd als “Gereviseerd”.

Wat betreft de schade: we verzenden onze koffiemachines vanuit verschillende magazijnen in de EU en we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele schade tijdens het transport van je bestelling.

Als de bestelling niet lijkt te zijn zoals verwacht, zijn we er altijd om je te helpen en alles in orde te maken.

Met vriendelijke groeten,

Coffee Friend

Is dit antwoord nuttig? Nee(1) Nee(0)
De koffiemachine geeft aan dat de droesem moet worden weggegooid, ook al is de droesbak leeg.

Dit gebeurt als de droesem is weggegooid terwijl de koffiemachine is uitgeschakeld. Het systeem van de machine ‘beseft’ dan niet dat de droesem is weggegooid. Nu de machine is ingeschakeld, verwijdert u het lekbakje met de koffiedikbak en plaatst u het weer terug.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Hoe stel ik de grofheid van de koffiemaling in?

De grofheidsregelaar bevindt zich in het bonenreservoir.
Om de grofheid van de maling aan te passen: draai de regelaar tijdens het malen in de richting van het cijfer 7 (slechts één deel per keer). Als je de maalfijnheid wilt verhogen: draai de stelschroef tijdens het malen in de richting van nummer 1 (slechts één fase per keer).
Het is erg belangrijk om de slijpgrofheid tijdens het slijpen aan te passen, anders kan het slijpmechanisme kapot gaan. Je zult het resultaat pas voelen nadat je een paar porties hebt gemaakt.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Wat moet ik doen als het zetmechanisme vastloopt?

Dit betekent dat het koffiezetmechanisme niet in zijn oorspronkelijke positie is teruggekeerd. Schakel de koffiezetter helemaal uit (met de knop aan de achterkant), zet de koffiezetter weer aan, laat hem een volledige spoelcyclus doorlopen en zet hem weer uit. Het koffiezetmechanisme moet weer op zijn plaats zijn gevallen. Probeer het te verwijderen.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
De koffiemachine produceert niet langer het juiste melkschuim.

1. Zorg ervoor dat de gebruikte melk vers en gekoeld is (giet bij het verversen van melk nieuwe melk altijd alleen in een goed omgespoeld melkreservoir).
2. Reinig het melksysteem. Voer de toepassing uit met de reinigingsvloeistof voor het melksysteem (zie instructies). Verwijder het melksysteem in delen en spoel grondig met de hand. Dompel indien nodig alle onderdelen in een oplossing met de melksysteemreinigingsvloeistof.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter