AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Hoeveelheid
1,359.00

Levering duurt 3 - 5 werkdagen *85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
Smart app
icon
6 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
2 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 260x375x480mm
icon
Max kop hoogte - 140 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
Kopjes verlichting

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Latte
Latte
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Cappuccino doppio
Cappuccino doppio
Cold brew
Cold brew
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Cappuccino-mix
Cappuccino-mix
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS” is als een professionele barista bij u thuis. Het bereidt niet alleen de meest populaire en trendy koffiedranken met enkele aanrakingen, maar ook warme chocolademelk en koude dranken. Theeliefhebbers kunnen genieten van 4 watertemperaturen voor verschillende soorten thee. Dankzij het brede en moderne touch-screen, de slimme app-bediening en de automatische onderhoudsprogramma’s kunt u eenvoudig en snel genieten van bijzonder lekkere koffie.

12 WARME KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN AANRAKING

Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: americano, flat white, cappuccino doppio of langzaam gebrouwen long black koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid koffie (melk en koffie). U kunt de temperatuur van de dranken wijzigen in het algemene menu.

WARME CHOCOLADEMELK EN KOUDE DRANKEN

Met behulp van de bijgeleverde kan “Mix carafe” en verschillende tuitjes bereidt u een heerlijke warme chocoladedrank en zelfs koude dranken (een speciale vorm voor ijsblokjes is inbegrepen).

HEET WATER VAN 4 VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOOR THEE-LIEFHEBBERS

Kies in het drankenmenu uit 4 verschillende watertemperaturen voor verschillende soorten thee: witte, groene, oolong en zwarte.

6 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs zes gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET SMART APP

Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

MODERN TOUCH-SCHERM

Dankzij het intuïtieve en kleuren touchscreen (4,3″) is de bediening van het koffiezetapparaat gewoon een plezier. Op het scherm kunt u niet alleen eenvoudig alle koffiedranken selecteren, maar ook de instellingen van uw favoriete recepten aanpassen en opslaan. Alles is toegankelijk met een simpele aanraking!

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het schuim kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermisch melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de systemen van de koffiebereiding en de melkbereiding, en de uitneembare zetgroep zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u altijd heerlijke koffie kunt drinken.

STEVIG ONTWERP EN METALEN BEHUIZING

Het koffiezetapparaat ziet er zeer stevig en luxueus uit dankzij de metalen behuizing.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter