11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”

  • Top
  • -23%
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
1,749.00 1,339.00
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS” is als een professionele barista bij u thuis. Het bereidt niet alleen de meest populaire en trendy koffiedranken met enkele aanrakingen, maar ook warme chocolademelk en koude dranken. Theeliefhebbers kunnen genieten van 4 watertemperaturen voor verschillende soorten thee. Dankzij het brede en moderne touch-screen, de slimme app-bediening en de automatische onderhoudsprogramma’s kunt u eenvoudig en snel genieten van bijzonder lekkere koffie.

12 WARME KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN AANRAKING

Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: americano, flat white, cappuccino doppio of langzaam gebrouwen long black koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid koffie (melk en koffie). U kunt de temperatuur van de dranken wijzigen in het algemene menu.

WARME CHOCOLADEMELK EN KOUDE DRANKEN

Met behulp van de bijgeleverde kan “Mix carafe” en verschillende tuitjes bereidt u een heerlijke warme chocoladedrank en zelfs koude dranken (een speciale vorm voor ijsblokjes is inbegrepen).

HEET WATER VAN 4 VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOOR THEE-LIEFHEBBERS

Kies in het drankenmenu uit 4 verschillende watertemperaturen voor verschillende soorten thee: witte, groene, oolong en zwarte.

6 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs zes gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET SMART APP

Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

MODERN TOUCH-SCHERM

Dankzij het intuïtieve en kleuren touchscreen (4,3″) is de bediening van het koffiezetapparaat gewoon een plezier. Op het scherm kunt u niet alleen eenvoudig alle koffiedranken selecteren, maar ook de instellingen van uw favoriete recepten aanpassen en opslaan. Alles is toegankelijk met een simpele aanraking!

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het schuim kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermisch melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de systemen van de koffiebereiding en de melkbereiding, en de uitneembare zetgroep zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u altijd heerlijke koffie kunt drinken.

STEVIG ONTWERP EN METALEN BEHUIZING

Het koffiezetapparaat ziet er zeer stevig en luxueus uit dankzij de metalen behuizing.

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant De'Longhi
Kleur Roestvrij staal
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Geïntegreerde melktank
Soort koffiemolen Staal
Vermogen 1450 W
Druk waterpomp 19 BAR
Land van herkomst Italië
EAN 8004399331648
Opgeslagen gebruikersprofielen 6

BEHEER

Scherm Kleurrijk
Menutaal Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Soort controle Touch screen
Smart app Ja

CAPACITEITEN

Watertank 2 l
Koffiebonentank 400 g
Capaciteit koffiedik (porties) 14
Melkreservoir 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 1
Max kop hoogte 140 mm
Instelbare maalgraad 13
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 5
Koffietemperatuur (niveaus) 4

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 480 mm
Hoogte 375 mm
Breedte 260 mm
Gewicht 12.5 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Heet water voor groene thee, Heet water voor oolongthee, Heet water voor rode thee, Heet water voor witte thee, Heet water voor zwarte thee, Koud melkschuim, Melkschuim, Stoom, Warme chocolademelk, Warme melk
Koffie Americano, Cappuccino, Cappuccino doppio, Cappuccino-mix, Dubbele espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koud gebrouwen, Latte, Latte Macchiato, Long black, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Doseerlepel gemalen koffie, Een container voor het maken van warme chocolademelk, Heetwaterkraan / handmatige melkopschuimer, Melkreservoir, Ontkalkingsvloeistof, Opschuimmondstuk voor koude koffie, Schoonmaakborstel, Siliconen mallen voor ijskoeling, Teststrip waterhardheid, Waterfilter

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter