MEI TOPPER
Trustpilot

DeLonghi Magnifica

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over de De’Longhi Magnifica koffiemachines

Bij de De’Longhi Magnifica koffiemachines draait alles om eenvoud en heerlijke koffie gezet met één druk op de knop. Ze zijn even geschikt voor liefhebbers van zwarte koffiedranken als voor liefhebbers van dranken op basis van melk. Ontdek de functies die ze te bieden hebben met een van de twee modellen uit deze serie: de De’Longhi Magnifica S en Magnifica Start koffiemachine.

De’Longhi Magnifica S koffiemachines

De koffiemachines uit de S-serie malen koffiebonen vers voor elk kopje koffie en kunnen met één druk op de knop espresso of gewone zwarte koffie zetten. Voor de liefhebbers van dranken op basis van melk biedt het De’Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B model een stoompijpje waarmee u in een handomdraai melkschuim maakt.

Deze De’Longhi koffiemachines met bonen zijn ook in staat om gebruikers twee kopjes espresso of gewone zwarte koffie tegelijk te serveren, terwijl de sterkte van deze dranken kan worden aangepast door simpelweg aan een knop te draaien.

De’Longhi Magnifica Start koffiemachines

De De’Longhi Magnifica Start koffiemachines zijn speciaal ontworpen voor beginnende consumenten in de wereld van automatische koffiemachines, en bieden een handige one-touch ervaring en een modern ontwerp. Het apparaat heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt een gepersonaliseerde selectie van dranken die snel en eenvoudig worden bereid. Met de Magnifica Start kunnen gebruikers kiezen uit voorgeprogrammeerde recepten, waaronder espresso, zwarte of long koffie, heet water voor thee en er kunnen tot 4 persoonlijke gebruikersrecepten aangemaakt worden. Bovendien kunt u twee porties espresso tegelijk zetten door de optie x 2 te selecteren.

Met de De’Longhi Magnifica Start koffiemachine kunt u kiezen tussen een sterk, medium of licht aroma en 13 verschillende maalstanden, zodat u de smaak van uw koffie gemakkelijk kunt aanpassen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om voorgemalen koffie naar keuze te gebruiken. Er moet wel vermeld worden dat deze koffiemachine geleverd wordt met een traditionele melkopschuimer, die misschien wat barista-vaardigheden vereist om romig melkschuim te maken voor uw favoriete dranken op basis van melk.

Net zoals bij de meeste De’Longhi koffiemachines met bonen, is het onderhoud van deze modellen zeer eenvoudig. Het lekbakje is ontworpen om krassen te weerstaan en wordt geleverd met een uitneembaar rooster dat vaatwasmachinebestendig is, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kan de zeteenheid gemakkelijk via de voorkant uitgenomen worden, voor maximaal gebruiksgemak.

Meer informatie nodig?

Meer informatie over elk model, de interne reservoirs, afmetingen en bedieningswijze vindt u in de productbeschrijving. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, of als u gewoon advies wilt over de vraag of het model dat u heeft gekozen echt geschikt is voor u, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend. De De’Longhi koffiemachines zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende koffiedrinkers te voldoen, dus we weten zeker dat er een model is dat perfect bij u past.

Meer informatie