11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat De’Longhi “ECAM 610.75.MB Primadonna Soul”

  • -4%
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
1,299.00 1,244.00
  • Levering duurt 1 - 5 werkdagen

Over het product

Het koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB” is ontworpen voor echte koffiekenners. Hij bereidt tot 21 dranken met één druk op de knop! De nieuwe Bean Adapt-technologie helpt om de volledige verscheidenheid aan smaken en aroma’s in de koffie te onthullen: het is waarschijnlijk het enige bean-to-cup koffiezetapparaat dat het koffiezetproces automatisch aanpast aan de brandingsgraad van de bonen. Naast een verscheidenheid aan recepten en een perfect koffiezetproces is de machine uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het brede, kleurrijke en aanraakgevoelige scherm. Wie van smart-technologie houdt, kan koffie rechtstreeks vanaf zijn smart-apparaat bereiden.

UITGEBREIDE KEUZE AAN DRANKEN: TOT 21 RECEPTEN!

Het koffiezetapparaat bereidt alle dranken met slechts één druk op de knop: van klassieke espresso, cappuccino en latte macchiato tot trendy flat white, cortado en americano recepten (kies uit 21 voorgeprogrammeerde dranken). Voor uw gemak zijn er nieuwe functies geïnstalleerd: met één druk op de knop kunt u de hele koffiekan bereiden (de kan is inbegrepen!) en zelfs de koffiedrank in uw favoriete reisbeker bereiden (kies de Travel Mug-functie). Met de IJskoffie-functie kunt u gemakkelijk de tegenwoordig zeer populaire ijskoffie bereiden.

BONEN AANPASSINGSTECHNOLOGIE VOOR EEN GROTE VARIATIE VAN KOFFIE-AROMA’S

De smaak van koffie schuilt in de koffiebonen. Om het volledige palet aan aroma’s en smaken te ontvouwen, moeten verschillend gebrande bonen anders gemalen en gebrouwen worden. De nieuwste De’Longhi Bean Adapt-technologie zorgt daarvoor: het enige wat je hoeft te doen is het koffiezetapparaat aan te sluiten op een smart-apparaat en het brandniveau van de bonen in te stellen via de De’Longhi Coffee Link-app. Het koffiezetapparaat stelt automatisch de maalgraad, de hoeveelheid te malen koffie en de zettemperatuur in. De koffie die op deze manier wordt bereid, laat alle smaak en aroma die in de bonen verborgen zitten perfect tot zijn recht komen.

5 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs vijf gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET SLIMME APP

Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

SMART TOUCH-SCREEN

Dankzij de intuïtieve kleurentouchscreen (4,3″) is de bediening van het koffiezetapparaat een echt plezier. Op het scherm kunt u niet alleen eenvoudig alle koffiedranken selecteren, maar ook de instellingen van uw favoriete recepten aanpassen en opslaan. Alles is toegankelijk met een simpele aanraking! Het koffiezetapparaat is bijzonder slim – het onthoudt de meest bereide dranken en geeft deze weer op het beginscherm.

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTE CREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het melkschuim kiezen. De functie “Clean” zorgt voor een eenvoudige reiniging van het melksysteem. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermische melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor koffiezet- en melksystemen en de uitneembare zetgroep zorgen voor een perfecte hygiëne, waardoor u altijd heerlijke koffie kunt drinken.

MODERN ONTWERP

Het koffiezetapparaat ziet er bijzonder stijlvol uit. Dankzij het veelzijdige en moderne ontwerp past hij perfect in verschillende keukenstijlen.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant De'Longhi
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Geïntegreerde melktank
Soort koffiemolen Staal
Vermogen 1450 W
Druk waterpomp 19 BAR
Land van herkomst Italië
EAN 8004399334885
Opgeslagen gebruikersprofielen 5

BEHEER

Scherm Kleurrijk
Menutaal Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks
Soort controle Touch knoppen
Smart app Ja

CAPACITEITEN

Watertank 2.2 l
Koffiebonentank 500 g
Capaciteit koffiedik (porties) 14
Melkreservoir 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 1
Max kop hoogte 142 mm
Instelbare maalgraad 13
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 5
Koffietemperatuur (niveaus) 4

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 48.5 cm
Hoogte 39 cm
Breedte 26.2 cm
Gewicht 11.47 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Heet water voor groene thee, Heet water voor oolongthee, Heet water voor witte thee, Heet water voor zwarte thee, Melkschuim, Warme melk
Koffie Americano, Cappuccino, Cappuccino doppio, Cappuccino-mix, Cortado, Dubbele espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koffie verkeerd, Koffiepot, Koud gebrouwen, Latte Macchiato, Long black, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Doseerlepel gemalen koffie, Koffiekan, Melkreservoir, Ontkalkingsvloeistof, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Warmwaterkraan, Waterfilter

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “ECAM 610.75.MB Primadonna Soul”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter