APRIL TOPPER 
Trustpilot

Krups Nespresso koffiecupmachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over Krups Nespresso koffiecupmachines

De stijlvolle, handige en duurzame Krups Nespresso koffiecupmachines zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen genieten van heerlijke koffie zonder koffiedik in uw kopje. Sterker nog, de Krups Nespresso Essenza Mini koffiecupmachine wordt dankzij het uitzonderlijk compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijke bediening vaak gekozen voor gebruik, niet alleen thuis, maar ook tijdens reizen per boot of camper.

Eigenschappen van de Krups Nespresso koffiemachine

Op dit moment winnen koffiecupmachines snel aan populariteit, omdat mensen niet alleen kunnen genieten van heerlijke koffie, maar ook van een ongelooflijk eenvoudig onderhoud. De Krups Nespresso koffiecupmachines zijn daarop geen uitzondering, dus laten we de eigenschappen die ze bieden eens van dichterbij bekijken.

Gebruiksvriendelijk

Het gebruik van Krups Nespresso koffiemachines is heel eenvoudig – gewoon de gekozen capsule plaatsen en op de startknop drukken. Het grootste voordeel is echter de netheid die dit apparaat garandeert. Deze Krups koffiemachine zorgt voor koffie zonder geknoei en de gebruikte koffiecapsules komen in een apart afvalbakje terecht dat gemakkelijk leeggemaakt kan worden.

Ruime keuze aan capsules

Wat betreft de koffiekeuzes is de Krups Essenza Mini koffiemachine compatibel met alle koffiecapsules die zijn ontworpen voor Nespresso koffiemachines, dus iedereen vindt zeker en vast zijn favoriete koffiesmaak. Neem een kijkje in het assortiment Nespresso compatibele cups om de verscheidenheid aan beschikbare opties te ontdekken.

Mogelijkheid om de koffiehoeveelheid aan te passen

De Krups Nespresso Essenza koffiemachine heeft twee koffierecepten – espresso en lungo. Beide recepten hebben een speciale programmeerbare knop, zodat u gemakkelijk de hoeveelheid drank kunt aanpassen. Zodra u de gewenste hoeveelheid heeft ingevoerd, kunt u elke keer genieten van de juiste portiegrootte.

Eenvoudig onderhoud van de machine

Net zoals andere Krups koffiemachines, heeft de Krups Essenza Mini een ontkalkingsprogramma, dat volgens het advies van de fabrikant elke 300 kopjes of minstens één keer per drie maanden geactiveerd moet worden. Bovendien wordt het onderhoud nog makkelijker gemaakt doordat het lekbakje en het bakje voor de gebruikte capsules veilig in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Als het apparaat langere tijd niet gebruikt wordt, schakelt het automatisch uit om energie te besparen.

Samengevat

Als u op zoek bent naar een handig, compact koffiezetapparaat waarmee u ook kunt genieten van een ruime keuze aan koffiesmaken, dan kan de koffiecupmachine van Krups of een ander merk een uitstekende keuze zijn. Voor koffieliefhebbers die veel onderweg zijn, neemt dit apparaat niet veel ruimte in beslag, terwijl u toch kunt genieten van heerlijke koffie, waar u ook bent, zolang u maar toegang heeft tot een stopcontact. Als u echter twijfelt over deze keuze, neem dan gerust contact op met de experts van Coffee Friend, zij helpen u graag bij het kiezen van de optie die het best bij uw behoeften past.

Meer informatie