APRIL TOPPER 
Trustpilot

Affiliate programma

reviews-template-main-image
Word vandaag nog lid van Coffee Friend affiliate programma
Verspreid de liefde voor koffie door de productie van Coffee Friend te delen met uw klanten en ontvang geweldige voordelen!
Over Coffee Friend

Coffee Friend is een internationale omnichannel detailhandelaar van koffie en koffiemachines, die in Europa onder verschillende namen op verschillende lokale markten actief is. Wij richten ons op een uitzonderlijke verkoopervaring en hoogwaardige productie.

Onze reis naar succes begon in het jaar 2010, Litouwen, toen twee vrienden besloten hun droom na te jagen in de koffiebusiness. Passie voor koffie en vriendenkring groeide - nu, volgens "Business research centre group" studie, zijn we een van de leidende retailers in koffie en koffiemachine industrie in de Baltische staten. We stoppen hier niet - we dromen ervan om goede koffie te delen met de rest van de wereld.

Wij blijven op de hoogte van de meest actuele informatie over koffie en koffiebereiding. Wij weten hoe u een uitstekende kop koffie zet, en als u wilt - ook met één druk op de knop. We spreken niet de taal van handleidingen - we zijn hier voor een vriendelijk gesprek: eenvoudig, nauwkeurig en warm. En om u te helpen alles te kiezen wat u nodig heeft, zodat u altijd een kopje goede koffie in huis heeft.

Verdien geld aan uw publiek

Neem deel aan het affiliate marketing programma van Coffee Friend en genereer extra inkomsten. Het enige wat u hoeft te doen is Coffee Friend aanbiedingen toe te voegen aan uw website en elke keer dat een bezoeker van uw site bij ons koopt, verdient u een commissie op de verkoop.

Voordelen:

  • Verdien een concurrerende commissie per verkoop
  • Uitzonderlijke aanbiedingen voor uw klanten
  • Geen maandelijkse targets te behalen
  • Gemiddelde orderwaarde van ongeveer €210
  • 45 dagen cookie termijn

Deelnemen aan ons affiliate programma

Wie kan zich aanmelden?

Iedereen kan een Coffee Friend affiliate worden, zolang uw site geschikt is om te adverteren. Wij behouden ons het recht voor om een aanvraag te weigeren die wij ongepast vinden. Gebruik a.u.b. niet de naam 'Coffee Friend' zonder de juiste toestemmingen.

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden is gratis en heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is je hier aanmelden en je bent klaar om te beginnen! Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via het volgende e-mail adres [email protected]