KERSTMIS TOPPER
Trustpilot
Koffie volgens uw smaak
Weet u niet welke koffie u moet kiezen? Deel uw gewoontes op het gebied van koffiedrinken met ons en wij selecteren de beste koffie voor u.
 

1 / 4

Hoe zet u uw koffie?*
Kies één optie
Waarom is dit belangrijk?Verschillende zetmethoden passen bij verschillende soorten koffie. Sommige worden het best bereid met een espressomachine (bean-to-cup of halfautomatisch), terwijl andere perfect geschikt zijn voor filterkoffiezetapparaten.

1 / 4

2 / 4

Hoe wilt u uw koffie geserveerd hebben??*
Kies één optie
Waarom is dit belangrijk?Van nature zoete, fruitige en/of bijzonder intense soorten worden het best geserveerd zonder extra ingrediënten. Als de smaak van de bonen evenwichtiger is, is de koffiesoort meestal lekkerder met melk en/of suiker.

2 / 4

3 / 4

Welke smaken vindt u het lekkerst?*
Kies één optie
Waarom is dit belangrijk?Als het gaat om de smaakprofielen van koffie, kunnen er twee soorten smaaktonen worden onderscheiden: sommige zijn fruitig en aangenaam zuur, terwijl andere worden gekenmerkt door een heerlijke bitterheid (deze chocoladeachtige, aardse tonen worden soms ook "koffie-achtig" genoemd).

3 / 4

4 / 4

Hoe zou u zichzelf beschrijven?*
Kies één optie
Waarom is dit belangrijk?Mensen die de voorkeur geven aan traditionele smaken en die willen dat hun koffie smaakt "als echte, authentieke koffie", kunnen het best kiezen voor koffiemelanges in Italiaanse stijl. Als u unieke, levendige smaken verkiest dan moet u absoluut eens een specialty koffie proberen.

4 / 4