Krups koffiezetapparaten met bonen

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
8 artikelen

Over Krups koffiezetapparaten met bonen

Als u heeft besloten dat u koffie met een perfecte smaak wilt zetten met slechts één druk op de knop, dan zal het Krups koffiezetapparaat met bonen u niet teleurstellen. De modellen van de fabrikant staan bekend om hun duurzaamheid en overvloed aan functies, zodat elke gebruiker zijn of haar favoriete koffie kan zetten. De modellen die op dit moment het populairst zijn, de Krups Evidence en Krups Intuition, zullen we hieronder in detail bespreken.

Krups Evidence koffiemachine

De compacte Krups Evidence koffiemachine zal in de smaak vallen bij mensen die met één druk op de knop van verschillende koffiedranken willen genieten. Door twee keer op de koffiereceptknop op het menupaneel te drukken, kunt u twee kopjes zwarte koffie of koffie met melk tegelijk bereiden. Met de functie “Dark” kunt u daarnaast ook genieten van een intensere koffiesmaak. Bovendien voegt de “Extra shot” een extra espressoshot toe aan uw bereide koffiedrank voor een nog intensere smaak. De fabrikant is ook de theeliefhebbers niet vergeten! Met deze machine kunt u kiezen uit drie verschillende watertemperaturen (voor groene, zwarte of kruidenthee).

Vergeleken met volautomatische koffiemachines van andere fabrikanten heeft het Krups bonen koffiezetapparaat Evidence een uitzonderlijk groot waterreservoir van 2,3 liter, waardoor u zelfs voor grotere gezinnen dranken kunt bereiden zonder dat u het reservoir vaak moet bijvullen.

De fabrikant heeft dit model zo ontworpen dat u er lang plezier van zal hebben. De metalen behuizing en de stevige interne onderdelen van roestvrij staal zorgen voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien laat het innovatieve “Autoclean Pressure System” na elke drankbereiding al het resterende water uit het verwarmingssysteem lopen, waardoor de kans op kalkaanslag aanzienlijk kleiner wordt.

Krups Intuition koffiemachine

Zoals u uit de naam van het model al kunt opmaken, is de Krups Intuition ontworpen met het idee dat een koffiemachine gemakkelijk te bedienen moet zijn, als ware intuïtief. Deze Krups koffiemachine met bonen zal vooral in de smaak vallen bij mensen die niet alleen heerlijke koffie willen, maar ook een stijlvol ontwerp verkiezen.

Het Krups Intuition Preference model valt op door het aanraakgevoelige scherm dat u naar wens kunt aanpassen: verander kleuren, helderheid. Bovendien kunt u op het startscherm tot 8 van uw favoriete koffierecepten opslaan. De noodzakelijke onderhoudsprogramma’s worden ook aangegeven door kleurveranderende indicatoren, waardoor de Krups Intuition koffiemachine met de gebruiker “communiceert” en het gebruik verder vergemakkelijkt. Bovendien heeft dit model, in vergelijking met het eerder besproken model, een nog groter waterreservoir, met een inhoud van maar liefst 3 liter.

Samenvatting

Welk model u ook kiest, Krups zal zeker indruk maken met zijn eenvoud en kwaliteit. Met elke koffiemachine met bonen  kunt u de ochtend beginnen met een kopje koffie van versgemalen koffiebonen. Daarnaast omvat het Krups koffiemachine assortiment ook andere soorten modellen, zoals espresso- of capsulemachines. Dus als u advies nodig heeft over het meest geschikte model voor bij u thuis, beantwoorden de adviseurs van Coffee Friend graag al uw vragen en helpen ze u bij het kiezen van een nieuwe koffiemachine die past bij uw wensen.