APRIL TOPPER 
Trustpilot

Krups Intuition Preference EA8738 Volautomatisch koffiezetapparaat bonen

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Krups Intuition Preference EA8738 Volautomatisch koffiezetapparaat bonen
Krups Intuition Preference EA8738 Volautomatisch koffiezetapparaat bonen
Op voorraad
699.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Koffiebonen
icon
Land van herkomst Duitsland
icon
3 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 28x40x44cm
icon
Scherm - kleurrijk

Over Krups Krups Intuition Preference EA8738

Geniet iedere dag van het perfecte kopje koffie, heel eenvoudig gezet. Wat de “Intuition Preference” uniek maakt, is dat u zowel het design van de machine als uw koffiedranken kunt personaliseren. Kies uw favoriete kleur en geef uw koffiemachine de gewenste uitstraling, terwijl u persoonlijke koffierecepten opslaat zodat u de volgende keer gemakkelijk uw favoriete drankjes kunt bereiden. Kies een van de 11 voorgeprogrammeerde recepten, allemaal gezet tot in de perfectie: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, lungo, doppio, cappuccino, latte macchiato, opgeschuimde melk, caffè latte en heet water. Bovendien is de machine uitgerust met de exclusieve “Krups Quattro Force” technologie, die het beste uit uw koffie haalt. Het geïntegreerde melksysteem schuimt de melk ook perfect op, zodat u met één druk op de knop van uw cappuccino kunt genieten. Met behulp van een verstelbare koffie-uitloop kunt u zowel kleine espressokopjes als grote latte macchiato mokken gebruiken bij het maken van drankjes. Zoals u nu waarschijnlijk al ziet, hoeft u met de “Intuition Preference” vrijwel alleen nog maar achterover te leunen om te genieten van heerlijke koffie! 

KIES TOT 8 FAVORIETEN

Kies 8 recepten en houd ze altijd binnen handbereik! U kunt uw ervaring ook personaliseren door de gewenste kleur, het type en de helderheid van het scherm te kiezen.

IEDERE KEER PERFECTE RESULTATEN

Het extractieproces wordt altijd perfect uitgevoerd dankzij de “Quattro Force” technologie. Geniet van snel malen, ultrakrachtig aandrukken en een zelfreinigend systeem voor het ideale kopje koffie!

LAAT U LEIDEN DOOR UW “INTUÏTIE”

Gekleurde lichtindicatoren maken de machine bijzonder gebruiksvriendelijk. Rode waarschuwingssignalen begeleiden u tijdens het onderhoud, terwijl een gepersonaliseerd koffiemenu, afgewerkt met uw favoriete kleuren, u snel naar het gewenste recept brengt.

GEAVANCEERDE MELKSCHUIMTECHNOLOGIE

De koffiemachine maakt gebruik van een geïntegreerd melksysteem om heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en andere recepten op basis van melk te maken, allemaal afgewerkt met de perfecte schuimlaag. Om te voorkomen dat u morst met melk, kunt u de melkslang rechtstreeks in een fles plaatsen. Twee kopjes koffie met melk tegelijk maken, is ook een optie. Het onderhoud is een fluitje van een cent dankzij de automatische spoeling van het melkcircuit na elke zetbeurt. Dit model wordt geleverd met een handig melkreservoir van 600 ml dat eenvoudig in de koelkast kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Vaak gestelde vragen

Kan ik voorgemalen koffie gebruiken?

Nee, deze koffiemachine kan alleen gebruikt worden met koffiebonen.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Wanneer en hoe moet ik deze koffiemachine ontkalken?

Je espressomachine is uitgerust met een teller en zal je automatisch waarschuwen wanneer ontkalken nodig is na een bepaald aantal keren stomen/warm water en afhankelijk van verschillende parameters: je verbruik en de ingestelde waterhardheid. Bekijk deze video om te zien hoe je je koffiemachine ontkalkt https://www.youtube.com/watch?v=9O3kpsnHnq8 Het is niet nodig om te ontkalken buiten de waarschuwingen van de machine om.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Hoe reinig ik het melksysteem in deze koffiemachine?

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Waarom is mijn koffie niet heet genoeg?

Controleer de geselecteerde instelling voor de koffietemperatuur en wijzig deze indien nodig.
Warm de kopjes op door ze om te spoelen met heet water om een “thermische schok” met koude kopjes te voorkomen.
Dit zal de kwaliteit van de koffie verbeteren.

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)
Welk filter is geschikt voor deze koffiemachine?

Een geschikt filter is een Krups Claris F08801 waterfilter: https://www.coffeefriend.nl/p/waterfilter-coffee-friend-for-better-coffee-voor-melitta-krups-nivona-koffiemachines/

 

Is dit antwoord nuttig? Nee(0) Nee(0)

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Krups Krups Intuition Preference EA8738 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Krups Intuition Preference EA8738 Volautomatisch koffiezetapparaat bonen&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter