APRIL TOPPER 
Trustpilot

Philips 2200 en Lattego 2200 koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over Philips koffiemachine 2200

De Philips 2200 serie vertegenwoordigt een lijn koffiemachines die zorgvuldig zijn ontworpen om koffieliefhebbers een uitzonderlijke koffiezetervaring te bieden. De Philips 2200 en Lattego 2200 koffiemachines combineren geavanceerde technologieën, gebruiksvriendelijke functies en een gestroomlijnd, modern ontwerp en zijn geschikt voor een ruime verscheidenheid aan smaken en voorkeuren.

Belangrijkste kenmerken van de Philips koffiemachine 2200

De koffiemachine Philips 2200 beschikt over een reeks innovatieve functies die samen zorgen voor een uitzonderlijke koffie-ervaring. Hier volgen enkele belangrijke kenmerken waardoor de Philips 2200 serie zich onderscheidt van de vele andere volautomatische koffiemachines die momenteel op de markt zijn:

Keramische malers

Elke Philips koffiemachine 2200 maalt koffiebonen vers voor ieder kopje, voor een optimale extractie van smaak en aroma. De duurzame en precieze keramische malers leveren consistente prestaties, garanderen een gelijkmatige maling en minimaliseren de warmteoverdracht om de rijke smaken die in uw koffiebonen verborgen zitten, te behouden.

Aanpasbare instellingen

Net zoals bij alle andere Philips koffiemachines met bonen, kunnen gebruikers bij de modellen van deze serie een reeks zetinstellingen aanpassen, zoals de koffiesterkte, temperatuur en maalgraad. U kunt genieten van een kopje koffie dat gezet is zoals u het lekker vindt!

LatteGo melksysteem

Het innovatieve LatteGo melksysteem schuimt melk snel en gemakkelijk op en creëert zijdezacht schuim voor uw cappuccino’s, lattes en andere dranken op basis van melk. Het LatteGo systeem is ook gemakkelijk schoon te maken en garandeert een probleemloos onderhoud.

Intuïtief scherm

Het gebruiksvriendelijke aanraakscherm vereenvoudigt het zetproces, zodat u gemakkelijk de gewenste drank kunt selecteren, instellingen kunt aanpassen en onderhoudsaanwijzingen kunt opvolgen.

AquaClean waterfilter

Het AquaClean waterfilter helpt om het water te zuiveren, verbetert de smaak van uw koffie en vermindert de noodzaak om regelmatig te ontkalken.

Compact ontwerp

De Philips koffiemachine 2200 heeft een slank, compact ontwerp dat naadloos in elke keuken past.

Energiebesparende modus

Deze Philips koffiemachines met bonen zijn uitgerust met een energiebesparende modus die automatisch het stroomverbruik verlaagt wanneer het apparaat niet in gebruik is, zodat u energie bespaart en bijdraagt aan een milieuvriendelijker huis.

De functies van alle Philips 2200 koffiemachines met bonen werken harmonieus samen voor een consistent heerlijke en aangename koffie-ervaring, die gebruiksgemak, aanpassing en kwaliteit combineert in één gebruiksvriendelijk apparaat. In het gevarieerde aanbod van Philips koffiemachines vindt u echter ook tal van andere modellen: van espressomachines tot filterkoffiezetapparaten. Als u niet zeker weet of een volautomatische koffiemachine de juiste keuze voor u is, kunt u uiteraard ook de andere opties bekijken!

Meer informatie