Philips koffiemachines met bonen

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
12 artikelen

Over Philips koffiemachine met bonen

Philips, een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn innovatieve elektronische producten, biedt een assortiment koffiemachines die zijn ontworpen om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. De Philips koffiemachines met bonen combineren hoogwaardige prestaties met gebruiksvriendelijke functies, zodat u altijd kunt genieten van het perfecte kopje koffie. 

Eigenschappen van een Philips koffiezetapparaat met bonen

Een Philips koffiezetapparaat met bonen beschikt over een reeks kenmerken en functies die ontworpen zijn om uw koffiezetervaring nog beter te maken. Enkele hiervan zijn:

Gepersonaliseerde zetinstellingen

Dankzij de mogelijkheid om de koffiesterkte, de temperatuur en het volume aan te passen, kunt u een koffie-ervaring creëren die is afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Automatische melkopschuimer

Tussen de andere koffiemachines met melkopschuimer springen de modellen van Philips er echt uit. In elke serie bean-to-cup koffiemachines kunt u kiezen uit twee melksysteemopties: een systeem met een geïntegreerd melkreservoir of een systeem met een stoompijpje. Hierdoor zullen liefhebbers van koffiedranken op basis van melk gegarandeerd blij zijn met het perfect romige melkschuim dat hun nieuwe Philips koffiemachine biedt.

Eenvoudig onderhoud

Dankzij de uitneembare zetgroep en de automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s kunt u uw machine eenvoudig onderhouden en de levensduur verlengen.

Energiebesparende modus

De Philips volautomatische espressomachines zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en hebben daarom een automatische uitschakelfunctie die helpt energie te besparen wanneer de machine niet in gebruik is.

Consistent en nauwkeurig malen

Alle Philips koffiebonen machines zijn uitgerust met duurzame keramische koffiemolens die zorgen voor een optimale extractie van de koffiesmaken. Met de instelbare maalinstellingen kunt u de grofheid van uw gemalen koffie aanpassen, zodat u elke keer het perfecte kopje koffie krijgt. Al met al, als u geïnteresseerd bent in koffiemachines met bonen, zijn de automatische koffiemachines van Philips zeker een goede keuze. 

Het is belangrijk om te weten dat elke serie Philips koffiemachines andere functies en mogelijkheden heeft. Daarom is het bij het zoeken naar het model dat het best bij u past, een goed idee om eerst uit te zoeken wat elk van deze series te bieden heeft.

Philips koffiemachine 2200

Iedere Philips koffiemachine 2200 is een prachtig vervaardigd apparaat, perfect voor degenen die beginnen met thuis koffie zetten. De modellen van deze serie bieden keuze uit twee verschillende melksystemen: u kunt kiezen voor het innovatieve LatteGo systeem of de klassieke melkopschuimer. Afhankelijk van het melksysteem kunt u kiezen uit 2 of 3 recepten.

Deze apparaten beschikken ook over de My Coffee Choice functie, waarmee gebruikers de koffiesterkte en portiegrootte kunnen aanpassen (er zijn 3 niveaus om uit te kiezen). Dit is vooral handig voor huishoudens met mensen die verschillende smaken hebben.

De Philips 2200 koffiemachine biedt maar liefst 12 maalstanden: van de fijnste tot de grofste. Een keramische koffiemolen zorgt ervoor dat de bonen precies volgens uw smaak gemalen worden, terwijl het Aroma Extract systeem het optimale koffiezetproces garandeert: het houdt de temperatuur van uw koffie op ongeveer 90-98 °C en regelt de watertoevoer, wat resulteert in heerlijke koffie van hoge kwaliteit die klaar is wanneer u maar wilt.

Philips koffiemachine 3200

De Philips koffiemachine 3200 biedt ook 2 verschillende melkopschuimsystemen: kies tussen het LatteGo systeem of de klassieke melkopschuimer. Als u de voorkeur geeft aan zwarte koffiedranken en daarom kiest voor het Philips espressomachine 3200 model met een eenvoudigere melkopschuimer, zult u aangenaam verrast zijn: met één druk op de knop kunnen de modellen zonder LatteGo maar liefst 4 verschillende zwarte koffiedranken bereiden (americano, espresso, zwarte koffie, lungo). Als u ooit zin heeft om uzelf te trakteren op een drank op basis van melk, kunt u zelf wat melk opschuimen met behulp van een handig stoompijpje. Als u daarentegen voor de Philips Latte Go 3200 koffiemachine kiest, kunt u genieten van 2 extra koffierecepten met melk (latte en cappuccino) die met één druk op de knop worden bereid.

Vanzelfsprekend beschikken deze modellen over alle functies en voordelen die kenmerkend zijn voor andere Philips volautomatische espressomachines, zoals de Aroma Extract en My Coffee Choice technologieën, een intuïtief scherm, een uitneembare zeteenheid en een duurzame keramische koffiemolen met maar liefst 12 maalstanden.

Al met al is het zetten van heerlijke koffie met een Philips koffiemachine 3200 zowel gemakkelijk als handig: u heeft de controle over de portiegrootte, de koffiesterkte en zelfs de maalgraad, die allemaal aangepast kunnen worden met behulp van het intuïtieve scherm.

Philips koffiemachine 4300

De Philips koffiemachine 4300 is waar elke echte koffieliefhebber van droomt: het combineert een ultra-moderne technologie met tijdloze elegantie. De 4300 serie biedt tot 10 heerlijke koffiedranken, inclusief éénknopsrecepten voor latte macchiato en flat white. Ervaar het onovertroffen gebruiksgemak van personalisatie met vijf aromasterktes en een temperatuurinstellingssysteem met 3 standen. Een andere opvallende eigenschap van een Philips 4300 koffiemachine is de Quick Select functie, waarmee u uw favoriete drankinstellingen kunt opslaan voor gemakkelijke toegang. Bovendien zorgt de My Coffee Choice functie ervoor dat u nooit hoeft in te boeten op smaak en dat u de volledige controle heeft over de koffiesterkte en de portiegrootte.

Hulp nodig?

Als u meer informatie wilt over een van deze modellen, of als u advies wilt over welke Philips koffiemachine serie voor u de juiste is, aarzel dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Coffee Friend voor hulp. Zij zullen u voorzien van alle details die u nodig heeft en u, op basis van uw unieke vereisten, helpen bij het vinden van de koffiemachines met bonen die aan al uw verwachtingen voldoen.