APRIL TOPPER 
Trustpilot

De'Longhi espressomachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Welke koffiemachine is de beste?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Bij het kiezen van een koffiemachine kunnen statistieken helpen - mensen schaffen deze aan voor ongeveer 5-7 jaar. Waarom is dit feit belangrijk? Omdat het voor zo'n periode belangrijk is een betrouwbaar apparaat te kiezen en vooral een model aan te schaffen dat aan alle behoeften voldoet. Bovendien heeft elke klant andere wensen en verwachtingen, dus zeggen we eerlijk - wat het beste werkt voor uw collega's of buren, zal niet altijd de beste optie zijn voor u en uw gezin. We raden altijd aan om de winkelbediende openlijk over uw verwachtingen te vertellen zodat het gemakkelijker is om uw wensen te begrijpen en te benoemen. Houd rekening met het volgende: Wat voor soort koffie drinkt u het liefst - zwart, espresso of kiest u altijd voor een van de koffiedranken met melk? Er zijn merken waarvan de technologie ontworpen is om de perfecte espresso te maken. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen uit verschillende melksystemen die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Hoeveel ruimte heeft u in huis beschikbaar voor de koffiemachine? Het lijkt misschien een detail, maar in sommige gevallen, wanneer klanten de koffiemachine kiezen die het best aan hun verwachtingen voldoet, worden ze geconfronteerd met het dilemma deze in te passen in de beoogde ruimte. Wat verwacht u van uw nieuwe koffiemachine? Als u al online onderzoek heeft gedaan naar een bepaald model of er een heeft gebruikt bij een vriend, zeg dat dan tegen de winkelbediende. Als dit niet uw eerste koffiemachine is, dan weet u ongetwijfeld al welke eigenschappen voor u belangrijk zijn, waaraan de aandacht moet worden besteed. De nieuwste technologie, zeer stille werking, buitengewoon eenvoudig onderhoud - alles is mogelijk!

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Welk melksysteem is het handigst?

Bij de keuze van een bean-to-cup machine raden wij u aan om na te denken over hoe vaak er melkdranken zullen worden bereid, wat uw budget is voor de koffiemachine en welke kwaliteit u verwacht van de melkdranken. Op basis van deze criteria voldoet elk melksysteem aan de specifieke behoefte van de klant: Handmatige opschuimer. Deze wordt vaak gebruikt in koffiemachines van het middensegment. Melkschuim op deze manier maken is niet moeilijk, maar het vereist wel enige kennis en oefening. Koffiemachines met handmatige opschuimers worden gekozen door klanten die koffiemachines voor een lagere prijs willen kopen en de mogelijkheid willen hebben om koffie met melk te maken. Automatisch melkpijpje of geïntegreerd melkreservoir. Dit melksysteem is een van de meest populaire en meest gewaardeerde. Zijn bijzonderheid - de mogelijkheid om dranken met melk te maken zonder speciale vaardigheden, vaak met slechts één of twee drukken op de knop. Het automatische melkpijpjesysteem geniet de voorkeur van klanten die zeer eenvoudig onderhoud en melkschuim van goede kwaliteit wensen. Het geïntegreerde melkreservoir is handig voor wie geen vrije ruimte heeft voor melk naast de koffiemachine en toch wil genieten van lekkere koffie met melk. Latte Go systeem. Het is het nieuwste melksysteem met uitzonderlijk gemakkelijk onderhoud. Gewoon spoelen is voldoende om het melkreservoir schoon te houden. Dit systeem heeft geen melkopschuimer, dus voor wie niet te veel tijd aan het onderhoud van een koffiemachine wil besteden, is dit systeem misschien het handigst.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen een keramische en roestvrijstalen koffiemolen?

Er zijn verschillende meningen als het gaat om de vraag welke van deze koffiemolens beter is. Maar alle koffiemolens zijn voor hetzelfde doel ontworpen, namelijk de bonen te malen en dat goed te doen. Als u de koffiemachine thuis gebruikt en tot 20 kopjes per dag zet, dan is de keuze van de koffiemolen niet zo belangrijk. Toch heeft elke koffiemolen specifieke eigenschap. Keramische koffiemolen: Kan stiller zijn, afhankelijk van de plaatsing in de koffiemachine Wordt minder warm bij voortdurend gebruik en verhit (verbrandt) de bonen niet extra. Roestvrijstalen koffiemolen: Wordt geacht duurzamer te zijn bij het zetten van grote hoeveelheden koffie Kan minder gevoelig zijn voor het afval dat in de koffie terechtkomt (ongebrande koffiebonen, kiezelsteentjes enz.)

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wanneer wordt een koffiemachine beschouwd als automatisch?

Een automatisch koffiezetapparaat is een koffiezetapparaat met een geïntegreerd maal- en koffiezetmechanisme.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Over de De’Longhi espressomachines

Als u op zoek bent naar de volledige barista-ervaring, hoeft u zeker geen groot, duur, professioneel apparaat te kopen. Met een compacte De’Longhi espressomachine, voor thuisgebruik kunt u het hele zetproces regelen en dranken in caféstijl maken bij u thuis. Deze modellen zijn ook geschikt voor beginners, dus zelfs als u helemaal nieuw bent in de koffiewereld, zult u deze apparaten snel leren gebruiken.

De verschillende modellen De’Longhi espressomachines

Ons assortiment De’Longhi espressomachines bestaat uit twee verschillende modellen: Dedica en Stilosa. Al deze machines zijn eenvoudig te bedienen en bieden hoge prestaties in een compacte behuizing. Daarnaast heeft elk van deze machines een aantal unieke eigenschappen.

De’Longhi Dedica espressomachines

Er is een reden waarom de Dedica modellen tot de populairste De’Longhi koffiemachines behoren. Ten eerste worden deze machines bijzonder gewaardeerd door beginners die net de kunst van het koffiezetten onder de knie hebben. Met behulp van een Dedica machine kunt u gemakkelijk een aromatische espresso zetten of een stoompijpje gebruiken om melk op te schuimen voor uw koffie op basis van melk. Met een De’Longhi Dedica espressomachine kunt u ook experimenteren door de hoeveelheid koffie of melk te wijzigen en de temperatuur van uw water aan te passen. Om nog meer onverwachte smaken te ontdekken, kunt u altijd proberen koffie uit verschillende regio’s te gebruiken om te zien hoe de smaak van uw dranken verandert. Bovendien zijn deze apparaten geclassificeerd als ESE koffiemachines, dus u kunt ook ESE-pods in plaats van gemalen koffie voor uw dranken gebruiken.

Als u op zoek bent naar een apparaat dat niet alleen heerlijke koffie zet, maar er ook geweldig uitziet in uw keuken, dan zult u blij zijn dat de De’Longhi Dedica espressomachines verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren: kies uit klassiek zwart, wit, grijs, of de meer opvallende rode of crèmekleurige modellen.

De’Longhi Stilosa espressomachines

Net zoals de Dedica nemen de De’Longhi Stilosa EC230 en EC260 espressomachines niet veel ruimte in beslag in uw keuken en kunt u de zetinstellingen aanpassen, maar in tegenstelling tot het Dedica model kunnen ze twee espresso’s tegelijk zetten, waardoor deze machines perfect zijn voor u als u graag een kopje koffie drinkt in het gezelschap van een vriend of geliefde. De De’Longhi EC260 heeft ook een modern ontwerp: de combinatie van matte en glanzende details zal er in elke ruimte fantastisch uitzien. Dit De’Longhi espresso apparaat heeft trouwens ook een handig portafilter met een antislip handvat.

De’Longhi La Specialista Prestigio espressomachines

De De’Longhi La Specialista is een hoogwaardige espressomachine met een koffiemolen en een heleboel andere handige functies die het gemakkelijker maken om thuis aangepaste koffiedranken te maken en handgemaakte latte kunstwerkjes te creëren. Met een ingebouwde koffiemolen met 8 maalinstellingen, actieve temperatuurregeling en 3 zetprofielen levert de De’Longhi La Specialista Prestigio EC9355 M een stabiele watertemperatuur en een consistente enkele of dubbele portie koffie met de gewenste maalgraad. Daarnaast heeft dit apparaat ook 3 voorgeprogrammeerde recepten, een “MY” functie om uw koffie aan te passen en een apart verwarmingssysteem voor het opschuimen van melk. De actieve temperatuurregeling zorgt voor een constante watertemperatuur tijdens het zetten en de tamper drukt de koffie automatisch aan voor een perfecte dikte. Dit De’Longhi La Specialista model wordt bovendien geleverd met meerdere professionelere filters voor een maximale smaak.

De De’Longhi espressomachine ontkalken

Een goede reinigingsprocedure is belangrijk om de prestaties en de levensduur van uw De’Longhi espressomachine te behouden. Een regelmatige schoonmaakbeurt helpt bij het verwijderen van koffieresten, oliën en minerale afzettingen die zich na verloop van tijd kunnen ophopen. Zet eerst de machine uit en haal de stekker uit het stopcontact en was vervolgens de verwijderbare onderdelen met warm water. Om de machine te ontkalken en minerale afzettingen te verwijderen, gebruikt u een speciale ontkalker en volgt u de instructies in de gebruiksaanwijzing. De ontkalkingsfrequentie kan verschillen afhankelijk van de hardheid van uw water en het model van de machine.

Conclusie

Espressomachines voor thuisgebruik worden steeds populairder en De’Longhi is een van de eerste keuzes voor beginnende barista’s. Een eenvoudige bediening, compact formaat, hoge prestaties, instelbare instellingen en de mogelijkheid om latte kunstwerkjes uit te proberen, zijn enkele van de eigenschappen die bij veel kopers van koffiemachines in het oog springen. Als deze machines ook u aanspreken, aarzel dan niet om uw favoriete model uit te kiezen en de ontdekkingsreis naar nieuwe koffiesmaken te beginnen! Als u onderweg advies nodig heeft, neem dan gerust contact op met de adviseurs van Coffee Friend.

Meer informatie