MEI TOPPER
Trustpilot

Gaggia Gran Style Espresso machine – Wit

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Gaggia Gran Style Espresso machine – Wit
Gaggia Gran Style Espresso machine – Wit
Op voorraad
109.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiepods
icon
Land van herkomst Italië
icon
1 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 20x29.7x26.5cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - geen
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 1

Over Gaggia Gran Style White

In de jaren vijftig van de vorige eeuw vond ‘Gaggia’ bekendheid in de trendy koffiebars van Rome, Milaan en Londen. Deze koffiebars werden al snel de symbolen van de kenmerkende levensstijl van het decennium. In 1977 begon het bedrijf met de productie van huishoudelijke espressomachines en maakte deze beschikbaar voor thuisgebruik. Of u nu op zoek bent naar de eenvoud van een bean-to-cup apparaat of naar de status van een echte thuisbarista, de Gaggia voldoet aan al uw verwachtingen.

Met de halfautomatische espressomachine Gaggia “Gran Style White” kunt u een echte thuisbarista worden en iedere dag genieten van de smaak van echte Italiaanse espresso of cappuccino bij u thuis.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Dankzij de minimalistische bediening is de koffiemachine in enkele seconden klaar om de perfecte espresso te serveren of een heerlijk romig melkschuim te maken.

KLASSIEKE PANNARELLO-OPSCHUIMER

Een klassieke pannarello is het perfecte hulpmiddel voor het maken van dranken op basis van melk. Het geeft stoom af om melk op te schuimen en bereidt water voor thee en infusies.

KOFFIEPODS OF GEMALEN KOFFIE

De Gaggia “Gran Style White” wordt geleverd met een speciaal filter voor koffiepods en een filter voor 1 of 2 kopjes gemalen koffie.

DRUKFILTERHOUDER “CREMA PERFETTA”

De onder druk geplaatste “Crema Perfetta” filterhouder zorgt ervoor dat iedere drank wordt afgewerkt met een heerlijke crèmelaag, zowel bij gebruik van gemalen koffie als bij gebruik van koffiepads.

STIJLVOL ONTWERP

De glanzend witte kleur en het compacte ontwerp maken van deze koffiemachine het perfecte interieurdetail dat past in iedere ruimte.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Gaggia Gran Style White reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Gaggia Gran Style Espresso machine – Wit&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter