APRIL TOPPER 
Trustpilot

Gaggia volautomatische koffiemachines

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over Gaggia volautomatische koffiemachines

Laat de inspiratie van uw thuisbarista de vrije loop met de Gaggia volautomatische koffiemachines! Kies uit 4 tot 19 voorgeprogrammeerde koffierecepten, maak individuele gebruikersprofielen en pas de smaak van uw koffie aan uw wensen aan. Ons assortiment bestaat uit drie verschillende series Gaggia volautomatische koffiemachines en de functies in elk van deze series zullen gepassioneerde koffieliefhebbers zeker bevallen.

Gaggia Accademia koffiemachine

Gaggia wil aan al uw verwachtingen voldoen, of u nu op zoek bent naar eenvoud, een uitgebreide keuze aan recepten of slimme functies die het koffiezetten tot een waar genoegen maken. Met behulp van de Gaggia Accademia koffiemachine kunt u koffie zetten zoals u dat wilt. Het heeft ook een stoompijpje waardoor u zelf creatief aan de slag kunt met latte-kunstwerkjes!

Een volledig op maat gemaakte ervaring

Met de Gaggia volautomatische koffiemachine kunt u de smaak van uw koffie tot in het kleinste detail aanpassen. Pas de voorzetduur, de intensiteit van het aroma, de portiegrootte, de temperatuur en de hoeveelheid koffie of melk aan. U kunt ook het volume van de geselecteerde drank wijzigen nadat het koffiezetten is gestart. Om te voorkomen dat u de instellingen steeds opnieuw moet aanpassen, kunt u 4 gebruikersprofielen aanmaken om persoonlijke instellingen op te slaan.

Innovatieve gebruikersinterface met touchscreen

De Gaggia Accademia koffiemachines worden bediend met een kleurenscherm en handige knoppen. Alle stappen van het koffiezetten worden duidelijk weergegeven op het scherm en als u de koffietemperatuur, de intensiteit van de drank of de koffie-melkverhouding wilt aanpassen, kunt u dat heel eenvoudig doen.

Kies koffiebonen of voorgemalen koffie

De Gaggia koffiemachines bieden gebruikers de mogelijkheid om dranken te zetten met bonen of voorgemalen koffie. Dit is vooral handig als u bijvoorbeeld graag verschillende koffiemelanges uitprobeert, of als er in uw gezin iemand cafeïnevrije koffie verkiest. 

100% keramisch, instelbare koffiemolen

Tussen alle andere koffiemachines met bonen steekt Gaggia er echt bovenuit: dat komt omdat alle machines van dit merk uitgerust zijn met een keramische koffiemolen die de beste kwaliteiten van uw koffiebonen behoudt en tegelijkertijd voorkomt dat ze oververhit raken of verbranden. De 100% keramische koffiemolen in de Gaggia Accademia koffiemachines zorgt niet alleen voor een stille werking, maar stelt gebruikers ook in staat om uit maar liefst acht maalstanden te kiezen. Maal koffiebonen fijn voor een intensere smaak, of kies een grove maling als u de voorkeur geeft aan een mildere smaak.

Gaggia Magenta koffiemachine

De Gaggia Magenta koffiemachines garanderen de hoogste Italiaanse kwaliteit en functies die elke keer weer voor een heerlijk kopje koffie zorgen. Deze modellen zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende koffiedrinkers te voldoen, dus als u nogal kieskeurig bent, is dit misschien wel het juiste apparaat voor u!

Een verscheidenheid aan recepten

Zoals elke Gaggia volautomatische koffiemachine, kunnen gebruikers ook bij de modellen uit deze serie kiezen uit een uitgebreid assortiment dranken. Met de Gaggia Magenta koffiemachine kunt u kiezen uit 10 voorgeprogrammeerde recepten: van klassieke espresso of ristretto tot cappuccino, café au lait of latte macchiato.

Maak uw eigen recept

Als de voorgeprogrammeerde koffierecepten niet precies zijn wat u zoekt, kunt u met het Gaggia Magenta model tot 12 verschillende dranken maken en opslaan door het gewenste volume, de sterkte en de koffie-melkverhouding te kiezen.

Instelbare keramische koffiemolen

Elke Gaggia Magenta koffiemachine beschikt over een keramische koffiemolen, die niet alleen bonen maalt zonder dat ze verbranden of oververhit raken, maar waarmee gebruikers ook uit maar liefst 5 verschillende maalstanden kunnen kiezen. Dit maakt het veel gemakkelijker om de juiste maling te vinden voor de koffiesoort die u het lekkerst vindt!

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

De Gaggia Magenta koffiemachines worden bediend met een kleurenscherm en handige knoppen. Elk kopje koffie wordt verrassend gemakkelijk en met een indrukwekkende snelheid bereid.

Gaggia Anima koffiemachine

Hoewel het Gaggia Anima koffiemachine model er wat eenvoudiger uitziet en geen kleurenscherm heeft, biedt het toch bijna evenveel handige functies als de hierboven besproken modellen.

Uitgebreide selectie van dranken

De Gaggia Anima Prestige koffiemachine biedt veel verschillende koffierecepten: van traditionele espresso tot schuimige cappuccino. Bovendien kunnen gebruikers het volume en de sterkte van elke drank aanpassen en tot 6 gebruikersrecepten opslaan. Dankzij het melkreservoir met dubbele compartimenten kunt u ook gemakkelijk koffie op basis van melk bereiden, en het reservoir vervolgens in de koelkast zetten om uw melk langer vers te houden. 

Als u nog niet heeft besloten of u melk wilt opschuimen met een stoompijpje of dat u het hele proces wilt overlaten aan een automatisch melksysteem, is het misschien een goed idee om een kijkje te nemen bij ons ruime assortiment koffiemachines met melkopschuimer.

Zet dranken met bonen of voorgemalen koffie

Hoewel de Gaggia Anima volautomatische koffiemachine is uitgerust met een 100% keramische koffiemolen, kunnen gebruikers er ook voor kiezen om dranken te zetten met voorgemalen koffie.

Eenvoudig onderhoud

Na elk kopje koffie op basis van melk reinigt de machine het hele melkcircuit grondig in slechts enkele seconden, zodat er geen melkresten achterblijven. Telkens wanneer de machine wordt in- of uitgeschakeld, wordt er ook een automatisch spoelprogramma uitgevoerd. Wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken, ziet u alle stappen van het hele proces op het scherm verschijnen. Uw koffiemachine onberispelijk schoon houden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Ontdek meer volautomatische koffiemachine modellen

Vergeleken met andere soorten apparaten kunnen de volautomatische koffiemachines absoluut trots zijn op het grootste aantal functies die ontworpen zijn om u te laten genieten van een grote verscheidenheid aan perfecte koffiedranken. De resultaten van de Gaggia koffiemachines zijn ongelooflijk lekker, terwijl het zetproces zelf verrassend eenvoudig is. Als u echter nog steeds niet zeker weet welk apparaat het beste bij u past, kan het nuttig zijn om ook eens te kijken naar modellen van andere fabrikanten. Als u professioneel advies nodig hebt over welke Gaggia koffiemachine het best bij uw behoeften past, neem dan contact op met de adviseurs van Coffee Friend. Zij staan altijd klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie over de eigenschappen van verschillende modellen, duurzaamheid en andere specificaties waarin u geïnteresseerd bent!

Meer informatie