De'Longhi filter koffiezetapparaten

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin ├á caf├ę
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
2 artikelen

Over de De’Longhi filter koffiezetapparaten
Hoewel De’Longhi is opgericht in Itali├ź, dat bekend staat als de geboorteplek van espresso, heeft het bedrijf altijd geprobeerd om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen die ook van andere soorten koffie houden. De De’Longhi filter koffiezetapparaten, zijn bijvoorbeeld bedoeld voor liefhebbers van druppelkoffie met een volle smaak. Deze machines zijn zeer gebruiksvriendelijk, compact van formaat en hebben een klassiek ontwerp. Duizenden koffiekenners, zowel thuis als op kantoor, zijn blij met deze machines.
Kenmerken van het De’Longhi filter koffiezetapparaat
Alle De’Longhi koffiemachines zijn uitgerust met geavanceerde functies waarmee gebruikers het koffiezetproces kunnen regelen en de smaak van hun koffie kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften. Dit geldt ook voor de filterkoffiemachines van het merk: hun functies zorgen ervoor dat u, waar u ook bent – thuis, op kantoor of in een hotel – altijd kunt genieten van kwalitatieve aromatische filterkoffie.
Groot waterreservoir
Hoewel het De’Longhi filterkoffiezetapparaat vrij bescheiden van formaat lijkt, kunt u met het waterreservoir van 1,25 liter wel 10 kopjes koffie in ├ę├ęn keer zetten. Het is de perfecte keuze voor grotere gezinnen of koppels die van koffie houden.

Aroma functie
De De’Longhi filter koffiezetapparaten beschikken ook over de Aroma functie, die het koffiezetproces vertraagt. Het contact tussen water en koffie wordt verlengd, wat zorgt voor bijzonder intense smaken en aroma’s.
Anti-drip functie
Om uw keuken schoon te houden, hebben de De’Longhi filter koffiemachines een antidruppelfunctie die geactiveerd wordt zodra de kan van de basis wordt opgetild. Het koffiezetproces wordt onmiddellijk gestopt, er wordt geen koffie meer afgezet waardoor u geknoei op uw aanrecht vermijdt.

Ontkalkingssignaal
Deze koffiemachines waarschuwen u zodra het tijd is om uw apparaat te ontkalken: wanneer dit gebeurt, beginnen er tegelijkertijd twee knoppen op het scherm te knipperen.

Geniet elke dag van heerlijke druppelkoffie
Een De’Longhi filter koffiezetapparaat is een geweldige investering die zowel u als uw gezin zal waarderen. Filterkoffie van hoge kwaliteit, een heerlijk intens aroma en vooral de kans om elke dag van een langzaam doorgelopen kopje koffie te genieten, hebben al duizenden mensen over de streep getrokken. Met deze machine krijgt u gegarandeerd het gevoel dat u in uw favoriete caf├ę zit!

De De’Longhi filter koffiezetapparaten zijn geweldig, maar het bedrijf heeft geen bijzonder uitgebreid aanbod aan druppelapparaten – dus als u op zoek bent naar iets anders qua functies of ontwerp, bekijk dan onze algemene categorie filter koffiezetapparaten of neem contact op met de adviseurs van Coffee Friend voor hulp. Zij geven u alle informatie die u nodig heeft om het model te kiezen dat het best bij uw wensen en behoeften past.