INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Siemens EQ9 en EQ9 Plus

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over de Siemens EQ9 en EQ9 Plus koffiemachines

De Siemens koffiemachines zijn ontworpen om kwalitatieve koffie te zetten met een combinatie van geavanceerde technologieën, precisietechniek en premium materialen. Bovendien is dit merk altijd gericht op het vervullen van de behoeften van de klanten (zoals hun groeiende voorkeur voor maatwerk en personalisatie) en verbetert het voortdurend de apparaten die het maakt. Een van de meest innovatieve series van het bedrijf—de Siemens EQ9 koffiemachine—is hier een goed voorbeeld van.

Eigenschappen van de Siemens EQ9 koffiemachines

Kwalitatieve koffie. Het iAroma-systeem in de Siemens koffiemachine EQ9 is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk kopje koffie van de hoogste kwaliteit is. Het is een innovatieve technologie waarbij alle onderdelen (een keramische koffiemolen, verwarmingssysteem en zeteenheid) naadloos samenwerken om het ultieme doel te bereiken: genot en een uitstekende smaak. Daarnaast zet de AromaDouble Shot functie uw koffie in twee stappen, zodat u kunt genieten van een kopje sterke koffie zonder enige bitterheid.

Een koffiemachine met een slimme koffiemolen. Hoe uw koffie smaakt hangt af van hoe deze gemalen is, daarom heeft Siemens de uiterst duurzame keramische ceramDrive koffiemolen ontwikkeld. Een Siemens koffiemachine met koffiemolen maalt de bonen gelijkmatig, waardoor alle beste smaken en aroma’s naar boven komen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw gezin ‘s ochtends vroeg wakker maakt of dat u na een dag hard werken geïrriteerd raakt door harde maalgeluiden: de SuperSilent technologie zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie en geluidsreductie, zodat u in alle rust kunt ontspannen terwijl de Siemens EQ9 Plus een kopje heerlijke koffie voor u zet.

Eenvoudig schoonmaken. De Siemens EQ9 koffiemachines laten u niet alleen het lawaai van het koffiezetten vergeten, maar verlossen u ook van uw zorgen over het onderhoud. Dankzij de geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s en het autoMilk Clean reinigingsprogramma voor het melksysteem kunt u achterover leunen en gewoon van uw drankje genieten.

Siemens EQ9 koffiemachine modellen

Ons assortiment volautomatische koffiemachines omvat een grote verscheidenheid aan modellen, maar de Siemens EQ9 serie is het waard om van wat dichterbij te bekijken: deze machine biedt verschillende functies die het zetproces tot een waar genot maken. Ontdek hieronder wat elk model zo bijzonder maakt!

Siemens EQ9 s300

Met de Siemens EQ 9 s300 TI923309RW kunt u genieten van enkele van de populairste koffiedranken: van espresso doppio tot latte macchiato. Liefhebbers van cappuccino kunnen hun drank nu laten zetten zoals zij dat willen: er is een optie om eerst koffie te zetten en dan melkschuim toe te voegen, of om het andersom te doen. Bovendien kunt u met de Siemens EQ9 s300 koffiemachine tot 6 aparte profielen aanmaken om verschillende zetinstellingen op te slaan.

Siemens EQ9 Plus s500

De Siemens EQ 9 s500 TI9553X1RW koffiemachine heeft de unieke BaristaMode functie, die een groot aantal aanpassingsmogelijkheden biedt, waarmee gebruikers de gewenste koffiesterkte, portiegrootte, watertemperatuur, koffie-melkverhouding en zetsnelheid kunnen kiezen. We willen ook zeker vermelden dat de Siemens EQ9 Plus s500 van zijn voorganger verschilt in het aantal bereidingstypes: er zijn interessante extra opties voor ristretto, cortado of een hele pot koffie. Als dat nog niet genoeg is, vindt u 17 extra koffievariaties in de speciale Siemens smart app. 10 gebruikers kunnen ook hun eigen individuele instellingen voor verschillende recepten programmeren en opslaan. Geniet van heerlijke koffie bereid door een echte kenner—u!

Siemens EQ9 Plus s700

Naast de functies die de andere apparaten in de EQ9 Plus s700 serie hebben, beschikt de Siemens EQ 9 Plus s700 TI9573X9RW ook over het DualBean systeem. Deze Siemens volautomatische koffiemachine is uitgerust met twee aparte koffiemolens en twee aparte bonenreservoirs! Dit personalisatieniveau zorgt ervoor dat elk kopje koffie is afgestemd op de smaak van de gebruiker en dat de machine elke keer weer voor een premium ervaring zorgt. De twee bonenreservoirs kunnen gebruikt worden voor twee verschillende soorten bonen, terwijl de twee aparte maalunits zorgen voor de zuiverste smaken en aroma’s.

Bovendien kan de Siemens EQ9 Plus s700 koffiemachine van op afstand bediend worden, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet, met behulp van de innovatieve Home Connect app, die de hele koffiewereld letterlijk aan uw voeten legt. De app beschikt ook over de CoffeePlaylist optie: maak gewoon een lijst met verschillende koffiedranken in de app en uw koffiemachine zet ze allemaal in de door u gewenste volgorde zodra u daar opdracht toe geeft.

Hulp nodig?

De Siemens koffiemachine EQ9 is gemaakt met de nadruk op kwaliteit en consistentie, waardoor het een uitstekende keuze is voor koffieliefhebbers die houden van een gepersonaliseerd kopje koffie. Als u geïnteresseerd bent in een andere serie, een ander model of andere functies, raden wij u aan om alle Siemens koffiemachines in onze winkel te bekijken. Het kiezen van een koffiemachine voor thuis is niet de gemakkelijkste taak en daarom staan wij altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie