INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Siemens EQ6 en EQ6 Plus

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

Over de Siemens EQ6 Plus koffiemachines

Siemens is een Duits bedrijf dat al meer dan 170 jaar koffiemachines maakt. In de loop van de decennia is het merk zijn apparaten blijven perfectioneren en verbeteren door functies toe te voegen zoals melkopschuimers, instelbare koffiemolens en programmeerbare instellingen. Vandaag de dag staan de Siemens koffiemachines bekend om hun slanke, moderne ontwerp, technologische innovaties en kwalitatieve koffie. De Siemens EQ6 Plus serie is hier een uitstekend voorbeeld van.

Eigenschappen van de Siemens EQ6 Plus koffiemachines

Een slimme manier om van heerlijke koffie te genieten. Elke Siemens koffiemachine EQ6 is uitgerust met het iAroma-systeem: het combineert verschillende elementen, zodat ze samen zorgen dat uw koffie het perfecte aroma en de perfecte smaak krijgt. Zoals elke Siemens volautomatische koffiemachine malen deze modellen koffiebonen gelijkmatig en consistent, waarbij de fijnste aroma’s en smaken vrijkomen. Het intelligente SensoFlow verwarmingssysteem zorgt voor de optimale dranktemperatuur, terwijl u met de oneTouch DoubleCup functie twee porties tegelijk kunt zetten. Bovendien is een Siemens EQ6 Plus koffiemachine perfect in staat om een sterker kopje koffie te zetten zonder ongewenste bitterheid. Dit is mogelijk dankzij de AromaDouble Shot functie, die de koffie in twee stappen zet, met behulp van een dubbel maal- en zetproces.

Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. De touch-pictogrammen en het tekstscherm van een Siemens volautomatische koffiemachine zijn gemakkelijk te begrijpen, waardoor de bediening van deze apparaten zeer eenvoudig is. Bovendien beschikken de Siemens EQ6 Plus modellen over een handig automatisch spoelprogramma voor het melksysteem, genaamd autoMilkClean, en andere geïntegreerde onderhoudsprogramma’s. De zeteenheid is ook heel snel en eenvoudig schoon te maken: u spoelt deze gewoon af onder stromend water. Met Siemens heeft u meer tijd om gewoon achterover te leunen en te genieten van het heerlijke aroma van uw koffie!

Siemens EQ6 Plus koffiemachine modellen

U vindt twee modellen uit deze serie in onze winkel: De Siemens EQ6 Plus s300 en s700. Ze verschillen in sommige opzichten, waarbij de s300 meer basis is en de s700 geavanceerdere functies heeft.

Siemens EQ6 Plus s300

Naast alle bovenstaande functies kan de Siemens EQ6 Plus s300 TE653M11RW koffiemachine u 8 verschillende koffiedranken serveren: espresso, zwarte koffie, americano, espresso macchiato, flat white, cappuccino, latte en latte macchiato. Twee gebruikers kunnen hun eigen menu’s maken en individuele instellingen opslaan.

Siemens EQ6 Plus s700

Het Siemens EQ6 Plus s700 TE657313RW model is geavanceerder: het biedt 9 verschillende soorten koffie en de mogelijkheid om twee latte macchiato’s of cappuccino’s tegelijk te bereiden. Vier gebruikers kunnen hun persoonlijke voorkeuren en individuele instellingen opslaan. Daarnaast kan de Siemens s700 dankzij de functie Favourite Drinks uw drankkeuzes onthouden, inclusief dranken op basis van melk. U kunt de gewenste koffiesterkte, portiegrootte, temperatuur en de hoeveelheid melk kiezen.

Hulp nodig?

De Siemens EQ6 Plus koffiemachines zijn kwalitatieve, veelzijdige apparaten met een groot aantal functies die ontworpen zijn om u elke keer weer het perfecte kopje koffie te garanderen. Maar als het geen liefde op het eerste gezicht is, geen zorgen! U kunt ons hele assortiment volautomatische koffiemachines bekijken, of u kunt onze adviseurs om advies vragen. Bij Coffee Friend staan we altijd klaar om u waardevol advies te geven en u te helpen de juiste keuze te maken.

Meer informatie