AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
Left time
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE MAAND
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €39 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Koffiecups

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Programmeerbare maalduur
Voor
Filter 
Sorteer
Filter 

Getoonde 1-24 resultaten van 78 totale resultaten.

Koffiecapsules zijn perfect voor wie haast heeft, maar toch ook naar een heerlijk resultaat verlangt. Een van de eenvoudigste en snelste manieren om koffie te zetten: plaats de koffiecapsule in de koffiemachine, druk op één knop en in een paar seconden heeft u een heerlijk kopje koffie! Dit koffieritueel is niet alleen snel, maar ook erg makkelijk – het enige wat u hoeft te doen is de gebruikte capsule weggooien, of beter nog – inleveren voor recycling! Het dagelijkse onderhoud vraagt ook niet veel aandacht dus het is een perfecte manier om hier en nu heerlijke koffie te zetten en uw aandacht te richten op andere bezigheden. Koffiecapsules zijn een praktische keuze. Niet alleen omdat ze eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook omdat ze de koffie langer vers houden. Verschillende smaken zoals framboos en chocolade, bloemen en appels, marsepein en dadels, en andere ongewone smaaksamenstellingen houden het zelfs voor de meest kieskeurige koffiedrinkers spannend.

Waarom verschillen de prijzen van koffiecapsules van verschillende producenten/ Is het de moeite waard goedkopere alternatieven voor capsules te zoeken?

De prijs van de koffiecapsules hangt af van verschillende factoren.…
Meer informatie

De prijs van de koffiecapsules hangt af van verschillende factoren. Ten eerste - de koffiesoort en de kwaliteit ervan. Hoe hoger de kwaliteit, hoe zeldzamer, hoe interessanter - hoe hoger de prijs. Ook moet er aandacht worden besteed aan de kwaliteit van de capsules en waar ze van gemaakt zijn. Momenteel zijn de duurdere koffiecapsules diegene die van biologisch afbreekbaar plastic zijn gemaakt ("milieuvriendelijk zijn"). In de gemiddelde prijsklasse vindt u " geteste" koffiecapsules en koffiecapsules die de klant verkiest, vanwege de kwaliteit-prijsverhouding. Natuurlijk zijn er ook bijzonder goedkope alternatieven op de markt. Tijdens het koffiezetten kunnen ze echter in sommige gevallen stuk gaan. Dit kan niet alleen de smaak van de koffie beïnvloeden, maar ook de werking van de koffiemachine. De achtergebleven restjes koffiecapsules kunnen ernstige schade aanrichten. Helaas geldt in dit geval de garantie van de onderhoudsvoorwaarden niet.

Was het nuttig?
Toon minder

Bevatten koffiecapsules oploskoffie?

Of koffiecapsules oploskoffie bevatten, hangt af van de producent en…
Meer informatie

Of koffiecapsules oploskoffie bevatten, hangt af van de producent en het soort drank. Gewoonlijk wordt het niet gebruikt voor zwarte koffiedranken, terwijl koffiecapsules voor dranken met melk wel oploskoffie kunnen bevatten.

Was het nuttig?
Toon minder

Welke koffiecapsules zijn geschikt voor mijn koffiemachine?

Voordat u koffiecapsules koopt, is het belangrijk te weten voor…
Meer informatie

Voordat u koffiecapsules koopt, is het belangrijk te weten voor welke koffiemachine ze zullen worden gebruikt. Wij bieden twee soorten koffiecapsules aan - Dolce Gusto en Nespresso. Precies deze namen geven de vorm van de capsules aan. Deze informatie kunt u vinden op onze website onder elke beschrijving van de koffiecapsules.

Was het nuttig?
Toon minder