11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiecapsules

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Filter 
Sorteer
Filter 

Getoonde 1-23 resultaten van 76 totale resultaten.

Koffiecapsules zijn perfect voor wie haast heeft, maar toch ook naar een heerlijk resultaat verlangt. Een van de eenvoudigste en snelste manieren om koffie te zetten: plaats de koffiecapsule in het capsulaire koffiezetapparaat, druk op één knop en in een paar seconden zit je kopje vol heerlijke koffie! Dit koffieritueel is niet alleen snel, maar ook erg handig – het enige wat je hoeft te doen is de gebruikte capsule weggooien, of beter nog – inleveren voor recycling! Het dagelijkse onderhoud vraagt ook niet veel aandacht dus het is een perfecte manier om hier en nu heerlijke koffie te zetten en jouw aandacht te richten op andere bezigheden waar je van houdt. Koffiecapsules zijn een praktische keuze. Niet alleen omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ook omdat ze de koffie langer vers houden. Verschillende smaken zoals framboos en chocolade, bloemen en appels, marsepein en dadels, en andere ongewone smaakmengsels houden het zelfs voor de meest kieskeurige koffiedrinkers spannend.

Waarom verschillen de prijzen van koffiecapsules van verschillende producenten/ Is het de moeite waard goedkopere alternatieven voor capsules te zoeken?

De prijs van de koffiecapsules hangt af van verschillende factoren.…
Meer informatie

De prijs van de koffiecapsules hangt af van verschillende factoren. Ten eerste - de koffiesoort en de kwaliteit ervan. Hoe hoger de kwaliteit, hoe zeldzamer, interessanter hij is - hoe hoger de prijs. Ook moet aandacht besteed worden aan de kwaliteit van de capsules en waarvan ze gemaakt zijn. Momenteel zijn de duurdere koffiecapsules die van biologisch afbreekbaar plastic gemaakt zijn ("zijn milieuvriendelijk"). In de gemiddelde prijscategorie vind je "door de tijd beproefde" en door de klant geprefereerde, vanwege de verhouding kwaliteit en prijs, koffiecapsules. Natuurlijk zijn er ook bijzonder goedkope alternatieven op de markt. Tijdens het koffiezetten kunnen ze echter in sommige gevallen stuk gaan. Dit kan niet alleen de smaak van de koffie beïnvloeden, maar ook de werking van de koffiemachine. De achtergebleven restjes koffiecapsules kunnen ernstige schade aanrichten. Helaas geldt in dit geval de garantie van de onderhoudsvoorwaarden niet.

Was het nuttig?
Toon minder

Bevatten koffiecapsules oploskoffie?

Of koffiecapsules al dan niet met oploskoffie gevuld zijn hangt…
Meer informatie

Of koffiecapsules al dan niet met oploskoffie gevuld zijn hangt af van de producent en de soort drank. Meestal wordt het niet gebruikt voor zwarte koffiedranken terwijl koffiecapsules voor dranken met melk wel oploskoffie kunnen bevatten.

Was het nuttig?
Toon minder

Welke koffiecapsules zijn geschikt voor mijn koffiezetapparaat?

Alvorens koffiecapsules te kopen is het belangrijk te weten voor…
Meer informatie

Alvorens koffiecapsules te kopen is het belangrijk te weten voor welke koffiemachine ze gebruikt zullen worden. We bieden twee soorten koffiecapsules aan - Dolce Gusto en Nespresso. Deze benamingen geven de vorm van de capsules aan. Deze informatie vind je op onze webpagina onder elke beschrijving van de koffiecapsules.

Was het nuttig?
Toon minder