Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.70.B”

  • +Cadeaubon €50
Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine ontvangt u een cadeaubon van €50 voor uw volgende aankoop.
Zodra het pakket klaar is voor levering, wordt de cadeaubon naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd (dit kan enkele dagen duren na betaling). Promoties en kortingen kunnen niet worden gecombineerd. De korting is geldig op alle producten behalve koffiemachines. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen. Promotie is geldig tot 28.02.2023.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie.
Premium express levering beschikbaar.
Ontvang uw bestelling in 1-2 dagen. Ontdek de premium levering van Coffee Friend. Voor meer details, contacteer ons:
Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.70.B”
Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.70.B”
Op voorraad
729.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 236x348x429mm
icon
Max kop hoogte - 135 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
12 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Cappuccino-mix
Cappuccino-mix
Dubbele espresso
Dubbele espresso
Koffie verkeerd
Koffie verkeerd
Koffiepot
Koffiepot

Over het product

De De’Longhi “Dinamica ECAM 370.70.B” koffiemachine met modern ontwerp maalt de koffiebonen elke keer vers en bereidt met één druk op de knop maar liefst 12 koffiedranken. Gebruik de functie “My Menu” om uw eigen aparte drankenmenu samen te stellen en op te slaan. Dankzij het aanraakgevoelige kleurenscherm is het gebruik van het apparaat een waar genoegen en met het eenvoudige onderhoud kunt u snel en gemakkelijk van koffie genieten.

12 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Naast de traditionele dranken, zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, kunt u genieten van trendy recepten zoals flat white, cappuccino doppio, slow-brewed long coffee of zelfs een hele kan koffie die met één druk op de knop wordt bereid. Pas de instellingen van elke koffiedrank naar uw smaak aan: wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid melk en koffie). U kunt de temperatuur van de drank aanpassen in het algemene menu.

“MY MENU” FUNCTIE

Door op de toets “My Menu” te drukken, kunt u alle dranken naar wens programmeren (het is zoals een apart individueel menu!). Wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid koffie en melk).

KLEUREN TOUCHSCREEN EN “SMART TOUCH” TECHNOLOGIE

Een intuïtief bedieningspaneel met een duidelijk LCD-scherm van 3,5 inch en aanraakgevoelige pictogrammen zorgt voor een eenvoudige en vlotte bediening. Dankzij de ingebouwde “Smart Touch” technologie onthoudt de koffiemachine de meest gekozen koffiedranken en toont ze automatisch op het keuzescherm.

19 BAR DRUK

Deze koffiemachine gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat uw kopje koffie nog dikker, aromatischer en lekkerder is.

 

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is de koffiemachine altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste melkconsistentie selecteren. De functie “Clean” zorgt voor de reiniging van het melksysteem. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het eenvoudig in de koelkast opbergen. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, het spoelprogramma voor het koffiezet- en melkbereidingsysteem en de uitneembare koffiezeteenheid zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u elke keer weer van heerlijke koffie kunt genieten.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.70.B”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter