FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiemachine Melitta Latticia OT F300-100

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiemachine Melitta Latticia OT F300-100
Koffiemachine Melitta Latticia OT F300-100
Op voorraad
589.00 499.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Koffiebonen
icon
Land van herkomst Duitsland
icon
1.5 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 20x35.2x45.9cm
icon
Max kop hoogte - 13.5 cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2

Video

Melitta® coffee mashine Latticia OT®
Melitta® coffee mashine Latticia OT®

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over Melitta Melitta Latticia OT F300-100

Veel koffieliefhebbers dromen van zelfgemaakte dranken op basis van melk die precies zo smaken als de dranken die in hun favoriete cafés worden gezet. Gelukkig is dat nu mogelijk met de Melitta® “Latticia® OT”! Dankzij het nieuwe geïntegreerde melksysteem “LATTEperfection” wordt elke koffie precies zoals u hem wilt hebben. De machine is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve éénknopsbediening en de gekleurde knoppen met echt afbeeldingen. De dubbele kopjesmodus, het extra grote bonenreservoir en het waterreservoir met grotere capaciteit zorgen ervoor dat u met één druk op de knop van voldoende koffie kunt genieten.

“LATTEPERFECTION” SYSTEEM

Twee keer opgeschuimd, twee keer zo lekker: het nieuwe “LATTEperfection” systeem laat al uw wensen op het gebied van melkschuim in vervulling gaan met één druk op de knop. In tegenstelling tot andere geïntegreerde melkcircuits die momenteel op de markt zijn, schuimt dit systeem de melk twee keer op. Het resultaat is heerlijk fijn melkschuim geserveerd op exact de juiste temperatuur.

ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Geniet van café crème, cappuccino en latte macchiato door simpelweg een gekleurde knop met echte afbeelding aan te raken. U kunt ook melkschuim bereiden of heet water kiezen met één druk op de knop.

EXTRA GROTE RESERVOIRS

De “Latticia® OT” heeft een afneembaar, extra groot waterreservoir (1,5 L) en een extra groot bonenreservoir (250 gr), zodat er altijd voldoende koffie is om van te genieten. Ondanks de breedte van slechts 20 cm is dit apparaat groot genoeg om gemakkelijk twee dranken op basis van melk tegelijk te bereiden.

SUPERSTILLE KOFFIEMOLEN

Nu kunt u zelf koffie zetten van versgemalen bonen zonder uw geliefden wakker te maken! Deze koffiemachine is uitgerust met een superstille stalen conische bonenmaler die koffiebonen stil en efficiënt maalt.

ZETSNELHEID EN MAALGRAAD

Om aan ieders individuele voorkeuren te voldoen, kunnen zowel de zetsterkte (drie instellingen) als de maalgraad (vijf instellingen) worden aangepast.

DRANKVOLUME INSTELLEN

Stel het gewenste volume in voor zowel zwarte koffiedranken als voor dranken op basis van melk. De drankuitloop kan ook worden verhoogd tot een hoogte van 135 mm, zodat u ook glazen of extra grote mokken kunt gebruiken.

HET IDEALE AROMA

Het nieuwe pompbesturingssysteem zorgt ervoor dat water en koffie precies de gewenste tijd met elkaar in contact komen. Geniet van de klassieke espresso en café crème recepten, nu met onberispelijke aroma’s!

AUTHENTIEK ITALIAANS KOFFIEZETPROCES

Koffie? Melk? Schuim? Wat was de volgorde ook alweer?… Alle ingrediënten worden gegarandeerd in de juiste volgorde toegevoegd, gebaseerd op authentieke Italiaanse tradities.

ANTI-KRAS INZETSTUK

Het lekbakje is voorzien van een roestvrijstalen lekplaat met een hoogwaardig geïntegreerd krasbestendig kunststof inzetstuk.

“QUICK & CLEAN”

Het is zeker een goed idee om uw nieuwe apparaat regelmatig te reinigen, dat wil zeggen, zodra er twee dranken op basis van melk bereid zijn. Gelukkig zorgt het nieuwe “Quick & Clean” reinigingssysteem dat het melkcircuit in twee stappen schoonmaakt wordt voor een onberispelijke hygiëne! Het enige wat u hoeft te doen, is de melkslang onderdompelen in een bakje gevuld met schoon leidingwater en het reinigingsprogramma starten. Omdat de melkunit gemakkelijk te demonteren en te reinigen is, wordt het hele proces nog eenvoudiger.

AUTOMATISCH REINIGINGS- EN ONTKALKINGSPROGRAMMA

Deze koffiemachine geeft automatisch een melding als het gereinigd of ontkalkt moet worden. Via de serviceknop heeft u eenvoudig toegang tot het reinigings- en ontkalkingsprogramma, de zettemperatuur, de waterhardheidinstellingen en de handige automatische uitschakelfunctie. De zeteenheid is indien nodig ook eenvoudig te verwijderen. U heeft gegarandeerd toegang tot de binnenkant van de machine en kunt deze zonder problemen grondig reinigen.

COMPATIBILITEIT MET WATERFILTERS

Om uw koffie nog lekkerder te maken, gebruikt u waterfilters van het merk Melitta® Pro Aqua. Met deze filters hoeft u uw koffiezetapparaat slechts eenmaal per jaar te ontkalken.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Melitta Melitta Latticia OT F300-100 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemachine Melitta Latticia OT F300-100&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter