Melitta koffiezetapparaten met bonen

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
11 artikelen

Over Melitta koffiezetapparaten met bonen

De Melitta koffiezetapparaten met bonen zijn het perfecte moderne apparaat voor lekkere en eenvoudig te zetten koffie. De ingebouwde functies zorgen voor koffie van topkwaliteit bij u thuis, alsof het in een café werd bereid. Bovendien zijn ze onderverdeeld in twee verschillende lijnen – Premium en Standard – zodat elke koffieliefhebber gemakkelijk het model kan vinden dat het best bij hem of haar past. 

Melitta volautomatische koffiemachine STANDARD lijn

De Melitta koffiemachine met bonen van de Standard lijn is ontworpen voor wie op zoek is naar een ultra-compacte koffiemachine die uitstekende espresso of zwarte koffie kan zetten. De Melitta Caffeo SOLO koffiemachine springt er hier uit.

Melitta Caffeo SOLO koffiemachine

De kenmerken van deze koffiemachines zullen liefhebbers van een minimalistische stijl zeker en vast imponeren. Met een breedte van slechts 20 cm, een hoogte van 32,5 cm en een diepte van 45,5 cm behoren de Melitta Solo volautomatische koffiemachines  tot de kleinste apparaten, waardoor deze ideaal zijn voor mensen met weinig ruimte. Ze zijn ook uiterst eenvoudig te bedienen. Draai gewoon aan de knop aan de linkerkant om de portiegrootte te veranderen en druk op de knop met de bonen om de koffiesterkte aan te passen.

Het is echter de moeite waard om mee te delen dat dit model niet geschikt is voor mensen die graag koffie met melk drinken. Toch heeft dit apparaat ook voordelen, omdat het melksysteem niet gereinigd hoeft te worden. Dit maakt het onderhoud van de Melitta Solo koffiemachine uiterst eenvoudig.

Melitta PREMIUM lijn koffiemachines

Het Melitta Premium assortiment is voor mensen die geen compromissen sluiten en altijd voor het beste gaan. De CI® en Barista® reeksen maken deel uit van deze lijn.

Melitta CI® Touch

Deze Melitta CI Touch modellen zijn speciaal omdat het bonenreservoir boven de koffiemolen in twee delen is verdeeld. Hierdoor kunt u twee soorten bonen tegelijk in de machine bewaren en met één druk op de knop kiezen welke bonen u wilt gebruiken voor het koffiezetten. Bovendien maakt het Melitta CI Touch F630-102 koffiezetapparaat niet alleen 2 zwarte koffierecepten tegelijk, maar ook koffie met melk!

Deze modellen worden geleverd met 4 geïntegreerde gebruikersprofielen voor het maken en opslaan van persoonlijke recepten. Bovendien heeft het een TFT-kleurentouchscreen, biedt het tot 10 recepten en wordt het geleverd met een extra melkslangetje, waardoor het bereiden van dranken met melk nog eenvoudiger wordt.

Als u geïnteresseerd bent in andere melksystemen, kijk dan eens naar de koffiemachines met melkopschuimer. Daar vindt u verschillende modellen (niet alleen automatische) waarmee u elke dag van koffie met melk kunt genieten.

Melitta Barista® TS Smart volautomatische espressomachine

Dit is de meest geavanceerde lijn Melitta koffiemachines voor diegenen die willen dat hun koffiemachine net zo is als de beste barista. Deze machines zetten maar liefst 18-21 koffierecepten met één druk op de knop. Bovendien kunt u niet alleen uit 2 soorten bonen kiezen, u kunt ook opslaan welke recepten met welke bonen moeten worden bereid. Gebruik tot 8 gebruikersprofielen en bedien uw koffiemachine vanaf uw slimme apparaat. Alle onderhoudsprogramma’s zijn volledig geautomatiseerd, zodat u gewoon van heerlijke koffie kunt genieten.

Functies van het Melitta koffiezetapparaat met bonen

Alle functies van de Melitta volautomatische koffiemachines zijn ontworpen om u niet alleen heerlijke koffie te geven, maar ook een gemakkelijke bereiding. En hoewel de functies of het aantal ervan per model kunnen verschillen, is het waardevol om de belangrijkste te begrijpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Originele koffiezetfunctie

Deze functie op uw  Melitta koffiezetapparaat met bonen bereidt koffie met melk volgens het originele Italiaanse recept en schenkt alles in de juiste volgorde. Voor een latte macchiato wordt eerst de melk opgeschuimd en vervolgens de espresso, terwijl het voor een cappuccino net andersom is.

Stille koffiemolen

Koffiemachines met bonen kopen is een van de beste investeringen die u kunt doen, omdat de koffie net voor elk kopje wordt gemalen. Zo blijven alle smaak- en aromakenmerken van de koffiebonen behouden. De Melitta koffiemachines onderscheiden zich echter door een uitzonderlijk stille koffiemolen, zodat u ‘s ochtends van uw koffie kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u uw slapende huishouden wakker maakt. Bovendien werkt de koffiemolen op hoge snelheid, zodat u nog rustig de tijd heeft om van uw koffie te genieten, zelfs als u haast heeft.

Melitta Connect app

De meest geavanceerde Melitta volautomatische espressomachines kunnen bediend worden vanaf een slim apparaat door een app te downloaden. Met de Melitta Connect smart app kunt u zelfs van op afstand koffie zetten. Bovendien kunt u dankzij deze technologie niet alleen uw eigen profiel aanmaken en de recepten daarin opslaan, maar ook de details van uw favoriete koffie en de volgorde waarin de ingrediënten worden ingeschonken bepalen. U hoeft dit recept niet elke keer te onthouden als u koffie zet, want het staat op uw telefoon en met één druk op de knop kunt u het zetten, zelfs als u in de kamer ernaast bent.

Individuele gebruikersprofielen

Op de meest geavanceerde Melitta volautomatische modellen kunt u tot 8 aparte gebruikersmenu’s aanmaken en uw favoriete recepten opslaan zonder dat u deze voor andere gebruikers hoeft te wijzigen. Zo kunt u nog sneller genieten van uw favoriete koffie.

Eenvoudig reinigingssysteem

De Melitta koffiemachines hebben niet alleen automatische ontkalkings- en koffiereinigingssystemen, maar ook een zeer handige melkspoelfunctie. U kunt de melktoevoer rechtstreeks op het bakje aansluiten, zodat er een gesloten systeem ontstaat waarin de melk wordt gespoeld. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat er geen oppervlakken vuil worden tijdens het spoelen.

Neem contact op met de adviseurs van Coffee Friend voor meer informatie

Lees meer over elk model op de pagina van de desbetreffende koffiemachine. En als u nog steeds moeite heeft met kiezen, staan de adviseurs van Coffee Friend altijd klaar om u te adviseren. Ons ruime assortiment volautomatische koffiemachines  heeft zeker iets te bieden. Neem dus contact met ons op en wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste koffiezetapparaat.