INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Koffiezetapparaat Philips Series 5000 OTC EP5361/10

Product is niet meer in productie.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Koffiezetapparaat Philips Series 5000 OTC EP5361/10
Koffiezetapparaat Philips Series 5000 OTC EP5361/10
Op voorraad
599.00

Onderhoudsproducten voor dit model

Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
15 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 22.1x34x43cm
icon
Max kop hoogte - 150 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
1 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over het product

De Philips “Series 5000” is een volautomatische espresso-apparaat waarmee u tot 5 verschillende koffiedranken kunt maken met een fluweelzacht melkschuim op een door u gekozen temperatuur. Met dit handige en gebruiksvriendelijke koffiezetapparaat kunt u de intensiteit, de hoeveelheid koffie melk en koffie, en de temperatuur van de drank regelen – dit alles om een individuele ervaring te creëren.

Geniet van 5 verschillende koffiedranken, waaronder Cappuccino. Danzij het lichtgewicht aluminium en roestvrijstalen Thermoblok krijgt u altijd het ideale kopje koffie op de juiste temperatuur.

De nieuwe “Aroma”-verzegeling zorgt ervoor dat het aroma van uw favoriete koffieboon langer behouden blijft – voor een verse smaak, iedere dag.

Personaliseer uw koffiehoeveelheid koffie met een geheugenfunctie die ervoor zorgt dat u van uw koffie kunt genieten precies zoals u deze lekker vindt.

Geniet van het fluweelzachte melkschuim dat twee keer wordt opgeklopt en op een door u gekozen temperatuur wordt geserveerd. Het melkschuim wordt gemaakt in een speciaal melkreservoir, dat in de koelkast kan worden bewaard voor een langere houdbaarheid.

100% KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

De 100% keramische koffiemolen is sterk en duurzaam. Hij maalt uw koffiebonen nauwkeurig en zorgt ervoor dat u de lekkerste koffiedrank krijgt. In tegenstelling tot molens van andere materialen, beschermt een keramische koffiemolen de bonen tegen overmatig roosteren. Deze molen heeft zelfs 5 verschillende maalstanden waarmee u uw favoriete koffiebonen kunt malen, van de fijnste maling voor onberispelijke espresso tot grove maling voor een lichtere koffiedrank. Koffie bereiden naar eigen voorkeur is nog nooit zo eenvoudig geweest!

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het AquaClean waterfilter geeft u de kans om alle mogelijkheden van uw automatische koffiezetapparaat te benutten. Met dit filter kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten zonder te ontkalken. Wanneer het “AquaClean” filter in gebruik is, worden de meldingen over ontkalking automatisch uitgeschakeld. Het wordt aanbevolen om het filter om de 3 maanden te vervangen.

Met het one-touch reinigingssysteem kunt u het melksysteem na elke kop koffie snel en grondig reinigen.

Gemakkelijk afneembare zetgroep om onder de kraan te reinigen – snel en handig.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Philips Series 5000 OTC EP5361/10&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter